хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Часопис Перемоги

  • 20.02.24, 21:28



Пенсіонер-ждун Алєксєй на тлі зруйнованої Авдіївки зустрів фашистів рф і на телекамеру кремлівців прошипів: "Чувствую радость і свабоду. Пасіба расіі, ми дома" От чому я голосуватиму лише за ту партію, в програмі якої буде Закон про позбавлення громадянства України всіх руzzмирян

"путін розбереться і з Україною, і з Брюсселем, і з нашим урядом", Саме з таким лозунгом вони приїхали перекривати дорогу на кордоні з Україною.
Люди, які щиро обурюються і не розуміють, що це провокація кремля на гроші кремля, а не справжня думка поляків... Як ви живете в дорослому світі з мозком трирічної дитини? Як вас ще цигани не вкрали?

І знову цей "хтось" викликає ненависть до поляків?



727 день з 10 років війни. Авдіївка -біль. Запоріжський напрямок, Куп"янський - бої, міста під обстрілом, гинуть цивільні, волонтери задихаються, рахуючи кожну копійку, а Бориспіль може відновити роботу летовища за три тижні.. Альона полетить на Євробачення? Татаров, Портнов...


umnik Бог дав людям право вибору щоб невдячні не робили його винним за своє зубожіння. І за війну...

«Зеленський вшанував пам'ять загиблих на Майдані» Це як вшанував? Призначеннями татарова, єрмака, шурми і смірнова? Чому портнова не призначив досі, щоб вже раз і назавжди вшанувати пам'ять загиблих на Майдані? А можна якось відразу перейти до вшанування пам'яті зеленського?


Найвеличніший





5

Останні статті

Коментарі

120.02.24, 22:33