хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Часопис Перемоги

  • 23.01.24, 20:12
Могутність невловимих слів..
Потужність незбагненного поносу...
Не кожен смертний зрозуміть зумів,
Що Лідор Найвеличніший гундосе


Законопроєкт імітатора "про множинне громадянство" до етнічних українців ніякого відношення не має, будь-який угорець орбан чи словак фіцо, може за ним отримати український паспорт і право голосу. І навіть стати президентом України.


umnikАнтиконституційне одоробло Згідно Оману, недоюрист Зеленський пхає кремлівську технологію медведчука, як вірна його шістка Це червона лінія нелегітимного з квітня 2024 р. гастролера


look рф використовує РБ ООН для просування власних інформаційних операцій. росія бреше на Радбезі ООН, щоб змусити міжнародних партнерів припинити надавати зброю Україні, - ISW.

Проте, Зеленський навмисно, із злочинних міркувань, здебільшого відмовляється звертатись до наших союзників-членів РБ ООН із проханням скликання РБ після атак рф на мирні міста, чим на догоду кремлю замовчує геноцид українців та воєнні злочини рф. ЗЕ+Z

football Чеферін просив Зеленського не саджати Павелка, Зеленський просив того ввести Шевченка до ВК УЄФА, - М. Співаковський. Але Чеферін пояснив ЗЕ, що так не робиться. "Це не династичні штуки". Янєлох вже і у футбол ратиці засунув, 25 січня пропхне свого радника Шеву на президента УАФ.

chih Указ Зеленського "Про історично населені українцями території РФ" після навмисно пройопаного ним півдня і великої частини сходу - профанація, розрахована на гуппі, насмішка без наслідків. Вові з нульовим рейтингом нема вже на чому піаритись

Зранку депутатка від "ЄС" мала працювати в Страсбургу в Раді Європи на конференції щодо корупції та антикорупційної політики. Делегована як представниця профільного комітету Ради. Стефанчук заблокував візит на запрошення РЄ В. Сюмар. Вбивство опозиції триває. Єднаймося з ЗЕ далі?

look Політтехнолог ОП Зеленського В. Петров у 2015 звинувачував ЗСУ в обстрілах мирних жителів Донбасу, співпрацював із кремлепропагандоном Г. Філліпсом, який неодноразово з’являвся в "Люмпен шоу" Петрова, де розповідав про "бєспрєдєл фашистів" у Києві після Революції Гідності.

Уривок з книги Саймона Шустера «Шоумен»… І це лише початок…далі буде більше розповідей, інтервю, книг…правди..Далі, після перемоги..

Колись психіатрам буде багато роботи,щоб пояснити причину хвороби 19-го року Zефіліса,та як вилікувати інфіцированих Zефілітиків…

4

Останні статті

Коментарі

123.01.24, 20:24

    анонім

    223.01.24, 20:26

      320.03.24, 21:19