хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Не на часі не існує

  • 17.08.23, 12:14
Не на часі не існує, пакт про ненапад між суспільством та владою скінчився, - Буткевич. Мовчання ЗЕрежим сприймає як дозвіл на свавілля, яке він робив до 24.02, а зараз посилив в рази. Всі, хто не помічає злочинів – поплічники режиму і не хочуть нашої Перемоги

Вже в середині серпня Бюро економічної безпеки витратило увесь свій річний бюджет – просять з бюджету ще мільярд. Як в "Зеленому фургоні": "Просю видати во врємєнноє пользованіє самогон і цвяхи" Бачачи, як ЗЕзграя безбожно грабує країну, кожен не відмовляється від казнокрадства.

Ось це ПТУшне вихваляння Зеленського "нарощуємо виробництво в рази" про ситуацію із дронами нагадує сперечання двох алканів в наливайці, як вони щодня нарощують в рази свою "чоловічу силу"

Чи легко західним політикам переконати опозицію і електорат виділяти кошти тому, хто запевняв, що "війну закінчив", "бачив мир в очах путіна" і "росіяни теж люди і не підуть війною на Україну"? Як можна вибити для нас зайвий мільйон, коли ЗЕ відмовляв у фінансуванні ЗСУ...

Підвищення тарифів на електроенергію не досягло мети, грошей на енергоринку не вистачає, – Герус. Моя чуйка підказує: до чергового підвищення тарифів залишилось зовсім недовго. Проте, режим Зеленського і надалі оплачуватиме з нашого з вами бюджету електрику в окупованих районах.



Значит опять будут грабить...





3

Коментарі

118.08.23, 03:13