хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 12.12.22, 18:51
Зеленський анонсував телефонну розмову з Байденомwakeup За штучно роздуті ОПою "плівки" агента ГРУ Деркача вибачатися буде?

Для когось і Жданов експерт... Хоча..


От зараз би: Порошенко, війна не причина, де електрика, досить знущатись з народу! Ну правда жиж зебіли?

кривенька така маніпуляшка на скріні, ага. Для геть відбитих. І вони взяли гору. тільки слова руки там не було бо пам'ять у мудрого єбанутого наріта ну просто коротка
Ще істОрічний білбордuhmylka

umnik Під час передвиборчої кампанії, підкреслюючи, що він — з народу, Зеленський з'являвся в кадрі з хот-догом чи шаурмою. Щоби виглядати простим хлопцем з народу зараз, доводиться вигадувати історії про Мівіну. Бо після трьох років правління шаурма стала їжею середнього класу.
Земарафон
Про арешт Кауфмана ще не забули? Так отож.. Шоу буде цікаве...

umnik В Ізюмському районі харківської області поліція взялась за двох колаборантів що добровільно прийшли до окупаційної влади співпрацювати. Були у рашистів поліцаями.
Яка ж несподіванка, коли цими зрадниками оказалися партійці Слуг Народу, які здавали АТОвців на смерть Нiколи такого не було- i ось знову. (с)
Денацифікація" путіна діє:
Кількість бажаючих вивчати українську мову за період після повномасштабного вторгнення московії в Україну зросла на 577% у всьому світі. Понад 1,3 млн користувачів почали вивчати українську мову через Duolingo, яка про це повідомила у звіті за 2022 р.



Терор росіян проти енергетичної інфраструктури України ніяк не впливає на операції ЗСУ, - генерал США Марк Міллі.

Ей, кримчани, як вам такий пляжний сезон? "Придут рускіє - заживєм"


Оккупантам начали раздавать молитвы за Путина, где того именуют "архистратигом" - в православии это обычно эпитет архангела Михаила

С января в России будет полная мобилизации.  
Будут грести студентов, больных, многодетных, алкашей. Также будут отбирать внедорожники.   Ну шо, русня, ёлочка вам нравится?))elka
а ви як проводите суботу? Файний флешмоб


На першій світлині - відома російська поетеса Маріна Цвєтаєва, якою модно було захоплюватися в СРСР, яку вчили і цитували..) ...а на другій - Ірена Сендлер. Цвєтаєва віддала своїх двох донечок у сиротинець під видом сиріт, тому що їй було занадто важко ними займатися

Сендлер - жила в Польщі під час окупації фашистами. Отримавши, якимось чином, фальшиві документи медичного працівника, вона відвідувала гетто, де утримували євреїв перед знищенням. Ризикуючи життям, виносила дітей в медичній валізі.
 Дітей старшого віку виводили через каналізаційні стоки. Ще інших, вивозили на машині, ховаючи в ящиках. В такий спосіб їй вдалося врятувати,2,5тис. чужих дітей.
Звісно, що довго "шило в мішку не сховаєш" і її "впіймали на гарячому". Її жорстоко катували, зламавши руки і ноги ..та засудили до смерті. Але їй допомогли втекти з в’язниці. Цвєтаєва не дожила і до п’ятидесяти, натомість Сендлер прожила майже сто років.
Дві матері, дві різні долі.
Першою захоплювалися, другу практично ніхто не знав.
                                       Одна писала вірші про любов, - інша служила Любові.
8

Коментарі

112.12.22, 19:07

Про Сендлер вражаюче

    213.12.22, 09:38

    Ірена Сендлер справжня героїня!

      313.12.22, 11:05

      Сендлер

      Якщо заспіває кауфман!!! це дійсно буде цікавий дедиктивний серіал ''тедіс і зєлені гривні'' голобородко 2

        413.12.22, 19:50Відповідь на 2 від Влад Ли

        Так!!

          513.12.22, 19:53Відповідь на 1 від Танк_

          А Цвєтаєва взяла і повісилась в евакуації. "И больше выдумать не смогла.."

            613.12.22, 19:53Відповідь на 3 від ПорохоБот