хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 06.12.22, 15:11
Як можна визнати "Людиною року" чувака, що читає чужі тексти і нічого не вміє робити на посаді, обов’язки якого в антиконституційний спосіб виконує його завгосп, який повністю провалив підготовку країни до нападу агресора і придворні блазні якого відповіли виборцям "ми проєбалі"?

chih І в міжнародних справах йому рівних немає, і в економіці, і кадрами завідує, і посадами барижить, гуманітарку в гроші акумулює, і агент під прикриттям...
Лише під його чуйним керівництвом Буратіно зміг здати вагнерівців бізнес-партнерам, розмінувати Чонгар...
wakeup побудувати дороги під російські танки, закрити три патріотичних телеканали і замість надцяти проросійських каналів олігархів зробити один суцільний лайноканал за бюджетні кошти, боротися з олігархами так, що умудрився всі держкомпанії віддати на розграбування цим олігархам...
look ..мати мільйонні офшорні рахунки і при цьому не зробити жодного благодійного внеску на оборону держави, мільярдну гумдопомогу м'ясних та рибних консервів перетворити на сотні тонн гороху і пшона минулорічного врожаю.
І все це, зауважте, без єдиного підпису самого єрмака. Відповідатиме за все чувачок з діагнозами наркоманія, клептоманія, роздвоєння особистості та манія величі.

По чому опіум для народу?
Ось за таким принципом працює протиракетна оборона. Саме завдяки нашим військовим котикам - ППОшникам ми все ще якось функціонуємо


Як швидко журналісти забороненого в Латвії Дождя влаштуються працювати на Єдиний Марафон? Ми ж не Латвія, у нас не те що рос-ліберальні - у нас рос-ватні журналісти почуваються, як риба у воді.
Так обісралися, що сечею розбавляли, чи довбойоби не знали до вторгнення, що мівіну треба заварювати?
Мівіна очєнь класна
Аж осунувся, бідолага. Підтримайте грошима, або хоча б словом.
umnik Колись Данилко (Сердючка) в інтерв'ю Гордону розповідав, що йому пропонували створити під нього парламентську партію. Але коли він дізнався, скільки йому заплатять, то вирішив, що за такі гроші живим не залишать, і відмовився. Тобто, якби Зе відіграв свою роль до кінця, наприклад, підписав капітуляцію, то став би не потрібним. Януковича ж до білорусі привезли для чогось.



"Людині року" доведеться сісти на пляшку за державну зраду
Узнайте страну по фото


Ukrainian heroes

6

Коментарі

Гість: Inna_19

16.12.22, 16:18

    26.12.22, 16:53

      36.12.22, 17:51

        47.12.22, 13:14

        Оце аскети! уявляю бідолаг оп насціли в мівіну щоби приготувати але тут ключове сцяли...

        Ахметка ще нездохло!!!! ??? В мене запитання з яких пір донецкий (жопний гудок) ахтка почав гудіти вірити в зсу? Бо з 14 рока він хотів дАгАваріватся даже з чорто чорт гудуща жопа ахметовска!!!!

          57.12.22, 21:21Відповідь на 4 від ПорохоБот