хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 06.11.22, 21:48

umnik Подобається вам чи ні, але Порошенко в політиці міцно і надовго... Чому?




umnik Розвідувальний дрон Зленського ,, притулаа 95 ,, Унікальний людино подібний аналогов нєт в мірє


-А за шо вас ,, слуга ,, ведуть вішати?
-За яйця
-Тю... раніше вішали за голову
-А тепер за яйця

Корупція гірша за проституцію. Повія може поставити під загрозу мораль людини, а корупція незмінно ставить під загрозу мораль усієї країни. — Карл Краус


- Дорогие знатоки! Рядовой Иванов был мобилизован и в Херсоне попал под обстрел «хаймарсов». А сейчас, внимание, вопрос: ЧТО В ЧЕРНОМ ЯЩИКЕ?

- Автомобиль!!





катька як справжня росіянка вже в пакеті, чекаємо на утилізацію





chih Знаете ли вы, что всего одним ударом можно покончить с иранскими аятолами, жирным северным корейцем, сирийским мясником, палестинскими террористами, нищетой на Кубе, инфляцией в Венесуэле и войной в Украине? Одним ударом большой американской ракеты по маленькой кремлевской крысе.

5

Коментарі

17.11.22, 10:26

З Дмитром Вовнянко згіден на всі 100%! 2-го листопада у Вінниці росцвела сакура, кажуть що це гарний знак - що для зрадницькой влади залишилось вже не богато часу бути при владі!

    27.11.22, 13:17

    Я думав що повині підвищувати кловунів заногу, а цей кловун підвішаний за гіморой, про який розповідала мосейсучка. Якщо кловун підвішаний за гоемой це значить наший зЄбіл

      37.11.22, 16:52

        47.11.22, 17:44Відповідь на 1 від Влад Ли

          57.11.22, 18:02Відповідь на 2 від ПорохоБот

          У держвласність переходять стратегічно важливі підприємства, пов’язані з бізнесменами Костянтином Жеваго, Ігорем Коломойським і Костянтином Григоришиним, а також нещодавно затриманим президентом Мотор Січ. Але ж - ДЕРЖАВА це Я, на думку Зе. Багатоходовочка.Держава відновить предприємства,а потім поверне Коломойському. Бо такий закон, його тре виконувати.«Після завершення дії військового стану, відповідно до вимог закону, вказані активи можуть бути повернені власникам, або буде відшкодовано їхню вартість», – Данілов.

            68.11.22, 09:49Відповідь на 5 від evgstereo

            Я розумію вас! я слідкував за цією новиною, слідкую також закіноголігічною службою ... і не тільки, слів нормальних немає одна не цензурщіна (с)
            Я дивлюся гебільмосесучка получає хороші гроші від коломойші, що балваннять і далі все зелене населення і суспільство не розуміє або чи не хочуть бачити, що олігаргі перекладає про@оби і тепер хочуть змусити все суспільство платити за про@би, я просто вшоці (с).
            Як казав яцецнюк ...мені пхають палиці в колесах, я ремонтую колесо та далі продовжую робити тещо краще для кра..!!!