хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 01.08.22, 16:37
Жалоба за загиблими є в країні ?
А в мене просте, як двері питання - чому про зерно домовились, а про Азовців ні?

Вважаю, від розчепірювання стегон цієї дівчини більше користі
«Пока народ безграмотен, из всех искусств важнейшим для нас являются кино и цирк». В. И. Ленин.

У Зеленського оголосили про обов’язкову евакуацію жителів Донецької області. Про шашлики забули вже… Проте, Порошенко закликав об’єднати усі можливі зусилля для контрнаступу та звільнення захоплених ворогом територій. Просинайтеся, паяц і Гетьман – велика різниця під час війни.
umnik Всі призначення губернаторів Херсона проходили через Арахамію та Єрмака. Всі були проросійські. Сбу втекло з Херсона 23 лютого, ввечері, перед війною. І,чомусь, Арахамія та Єрмак недоторканні. Коли вони відповідатимуть за свої справи та здачу Херсона?

Час готуватися до розпаду рф і будувати відносини з елітами нових країн екс-рф

Проте, ЗЕрежим не готовий до нових реалій і навіть не планує стратегію для нових реалій. рф неминуче кане в Лету, і Україна має бути готовою до дезінтеграційних процесів сусіда.

При Пороху Моссаду не було, але захарченко, моторола і гіві згоріли на роботі. Подивимося, як воно буде при Зе
Війна війною, а обід за розкладом

Всі, хто воював з Порохом, вели до влади Бєніну макаку.






М'ясна консерва "своих не бросаем"


chih Мені колись розказував однокласник, шо коли Рівне було окуповане підчас другої світової, його прабаба тримала корову. Приходили німці і обмінювали якісь корисні приколи на молоко, масло і сир. Потім прийшли рускіє асвабадітєлі, дізнались про це, вбили корову і прадіда

Сербія Косово. Що це було...


7

Коментарі

11.08.22, 17:05

    21.08.22, 17:41

    За шовковецю. Мені згадалися рашистики які прийжати з пЄтЄра в 90-ті до бАбЄшкі дійсно що дикуни, а шовковицю тупо чомусь на зивали вЄшня бЄзкАсточок, дійсно мене дивувало чому вони так себу якось не нормально вели.
    Зараз це якось смішно виглядає але один із рашистіків любив постійно казати коли залазив на грушу ї'в у баби Галі"... Как гАвАрітсь хАча нЄ зЄм новсьо пАкусаю!!!!
    А тепер це отродя прийжало в має село ..... каховського р-н і разом з своїми тАваріщЯмі окопалося, і до мами приходив робив обшукі і шукали мене і мого молодшого брата, ця сука знає і мене і всю мою рідню, лагідно приреконуючи маму, що це вони роблять .... дЛя дАбра!
    Сука! рашиського клопа тоді задушити потрібно було

      31.08.22, 19:27Відповідь на 2 від ПорохоБот

      В землю таких. На добрива

        42.08.22, 03:44

        Нарід мене щиро затрахав по саме не можу. Сподіваюся, що військові нарешті візьмуть справу до своїх рук. Але... Боюся, що сподівання марні.

          52.08.22, 11:31Відповідь на 3 від evgstereo

            62.08.22, 13:04Відповідь на 4 від Танк_

            Важаю що потрібо переходити від слів до дій, тільки не чипати гАварящім голову зЄ, зачищати потрібно оточення, тому що короля робить свита, потрібно олігархів комойського пінчукам підвішати заногу дЄримака татарова.
            Коломойского всі активи розпродати і повирнути 4.3 мільярда в буюджет

              75.08.22, 10:57