хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Дайджест перемоги - 22

  • 06.03.22, 13:04
Чому всі з усіма сварилися (останні місяці), всі на всіх стартували? То нас навмисно стравлювали, провокували срачі, вкидували істеричні теми. Це була організована кампанія.
Вони врахували досвід Майдану - у соцмережах люди можуть самоорганізовуватися і гуртом батька бити. Вони думали, якщо нас в соцмережах заздалегідь пересварити, то ми будемо розпорошені, одне на одного ображені, деморалізовані. І при перших вибухах кинемося хто куди.
  Та щас, вісім раз. Тут вже ті, хто думали - на одному гектарі не присядуть - зараз пліч о пліч стали. Тут вже такий рівень згуртованості, що світ не бачив. Таке єднання, що це Майдан, помножений на 100.
  Ніхера вони про нас не розуміють, деморалізатори мамкині. В них не тільки сухпайки прострочені, в них мізки прострочені. В мирний час ми можемо на трьох українців мати по два гетьмана і вісім приводів для чвари. Але сунетесь до нас - дамо п*зди усі гуртом.  Майя Тульчинская



- Твої призначили, приготуйся, Сашко!

Россияне!
Этот СОБР вы так у себя боитесь?
Русский мир пришел! Работа одесского художника


"Я не кожен вечір маю змогу вас рятувати, отже беріть ворожу "гуманітарку" - Надія.. Щось про циган, які вкрали в неї трактор...
"Я довго мовчала. Я в засаді..."- Надя
Шуфрича, Рубана вже затримали? А чому Гадя лазить?

Був у магазині, бачив голодного кота, наївся цибулі, спитьcat

5

Коментарі

Гість: Inna_19

16.03.22, 14:14

    27.03.22, 06:26

      37.03.22, 09:11

      А де отой вТягнисрак?
      Чи в Мацкві?

        47.03.22, 09:11