хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вечірня мозайка

  • 01.02.22, 12:17
umnik Це був виступ не лідера воюючої країни - а капітана команди КВН, як завжди.
Але хомячкам зайде, вони люблять слухати як Зеленський в молодості "помер за Крим" і як "90% населення голими руками передавлять ворогів"
shock У професійних військових вуха в трубочку завернулись від чергового трьопа "верховного".
   Де ти зібрався людей на "20 нових бригад" набрати, дядя, якщо зараз в існуючих некомплект 50%, навіть якщо твій "указ" кинуться виконувати?
  І масове звільнення триває, бо зарплата вже три (!) роки не підіймається, витрати на лікування до допомогу скорочені до мінімуму, а забезпечення впевнено крокує до часів полковника Гриценка в дубку


Кажуть, що домашні тварини з часом стають схожими на господарів. Ось і Вова з кожним днем дедалі більше схожий на Єрмака
Я просто не можу втриматися: "Довольні хами, ситі в них єбала..." "Чтобы простой учитель жил, как президент. А президент жил, как учитель!"

Голосуй ЗА ЛУПАНА!  - Я відрощу собі таку харю, що кожний свідомий українець, який захоче в неї плюнути (а такі з'являться), - не промаже!
Щодо державних кордонів України, то я зроблю собі на пузі тату України, і з кожним днем мого президентства, територія України буде зростати. Голосуй ЗА ЛУПАНА!
hypnosis Я машинально, Командор!
Доречі, Куравльов був геніальним актором, суперово грав ролі. Але помер НЕ після вакцинації анало говнетним "Супутником", а ще у 2014-му, коли підписав "Прохання діячів культури до х%йла про вторгнення в Україну"
Водка пришла в Московию из Польши, где она и сегодня намного более качественная, чем в РФ. Но! Россия - родина слонов!

Ти диви як вони перевзулися. Тарифи знизити не можна, війну припинити не можна, судову реформу провести нереально.... А чого ж ви 3.14zділи на Порошенка?


7

Коментарі

11.02.22, 21:24

Про косяк Куравлева не знал. Спасибо за инфу.
Пару фоток перепостю на ФБ.

    Гість: Inna_19

    21.02.22, 21:25

      31.02.22, 21:39Відповідь на 1 від bobakot

      Можно взять все! Вход свободный

        42.02.22, 08:27

          53.02.22, 18:32