хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ранкова мозайка

  • 20.01.22, 13:33
uhmylka Петра Порошенко відпустили під особисте зобов’язання стати сьомим президентом України

Дуже поганий дзвіночок для Зеленського.
Прямий 17 січня увірвався в ТОП-5 рейтингу серед УСІХ телеканалів, обігнавши навіть багатомільйонний Г+Г. У столиці взагалі кожен 9-й телевізор увесь день показував Прямий.
   Люди із багатим медійним досвідом кажуть, що подібні рейтинги для опозиційних інформаційних каналів спостерігались у період Помаранчевої революції та Революції Гідності. Коли увага суспільства прикута до інформаційного медіа, а не розважальних шоу – це свідчення тотальної недовіри до влади.
  Але на Банковій головний неадекват країни не розуміє, що політичними переслідуваннями лідера опозиції він тільки посилює інтерес суспільства до політики і знищує довіру народу до себе.   via Дмитро Чекалкин

Ще одна медіашавка Подоляка «засвітила» реальний сценарій Банкової щодо рішення суду 17 січня.
Є такий мудень на побігеньках Банкової – Євген Прокопишин. І є в нього гниленький ТГ канал, де 17.01 о 22:01 опублікували наступний текст.
А вже за кілька секунд його видалили.
Там чітко прописани ТЕРМІН арешту і СУМА ЗАСТАВИ. Дуже показово, бо ані про 2 місяці арешту, ані про 500 мільйонів гривень застави ніхто ніде не говорив, а прокурори вимагали 1 мільярд.
   Це означає, що офіс Зеленського САМ писав РІШЕННЯ СУДУ із вказаними цифрами. А для швидкості поширення інформації про результати засідання – дали почитати Подоляку, який розіслав його у темниках своїм шавкам, щоб ті були напоготові.
   Далі одна з цих шавок, очевидно, заздалегідь запланувала публікацію через бота і забула її видалити, коли переляканий суддя затягнув розгляд справи. Чим надала неспростовні докази: що рішення суду пише Банкова, судовий процес над Порошенком – політичне переслідування, замовлене Зеленським, що жодного об’єктивного, неупередженого та законного рішення Печерський суд не збирався приймати
ПЛОТИ НОЛОГИ ХОЛОП, ХОЗЯИН НЕДОЕДАЕТ

wakeup"Старість прийшла" - це коли ти вже не можеш з'їсти стільки пельменів, скільки тобі років.
Є питання:
В мене питання до тих, хто купається на водохрещу: а чому ви нічого не робите в день обрізання Господнього?
umnik Если святая вода смывает все грехи, то январские реки полны грехов?
4

Коментарі

Гість: Inna_19

120.01.22, 13:42

    220.01.22, 16:21

      322.01.22, 02:07