хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Ми пройшли по лезу, але не факт що зможемо повторити

  • 08.01.22, 19:37
Я завжди кажу, що за подіями в Україні надзвичайно цікаво спостерігати і дуже хочеться побачити, що буде далі, і лише одна проблема - ти тут живеш прямо посеред усього цього.

Тому Г-сподь, як він завжди робить, виконав мої бажання, і поставив декілька експериментів не на нас. Дякую йому за це, вибачаюсь за це перед тими, на кому були експерименти.

В Білорусі він дав відповідь на питання - що буде, якщо робити мирний протест без політиків, але на максималках. Так, щоб прямо вся країна вийшла, щоб було видно що прямо все, легітимність відсутня тотально.

Відповідь цікава, але неприємна. Буде жопа. Повна тотальна, страшна нелюдська жопа. Це вам не британський мандат, махатмізм-гандізм не працює, безумний циган посадить усіх людей по черзі і поступово прийде до кожного. Не цікавить владу жодна легітимність.

В Казахстані він дає відповідь на питання - що буде, якщо робити немирний протест на максималках. Мені багато ветеранів, яких я дуже поважаю, завжди казали, що наступний Майдан в Україні буде зовсім не такий, як попередній, бо він буде збройний і сотні ОР-1 вийдуть і зроблять дер гранде бо-бо. Ну от у Казахстані також люди стали одразу вести себе дуже сміливо.

Відповідь цікава, але також неприємна. Це ще не повна тотальна страшна жопа, як в Білорусі, але теж нічого доброго. Хоча кожен вирішує для себе, чого він більше хоче - воювати проти росіян і мусорів, та піти до Великого Неба у Краї Вічного Полювання, або сидіти у себе в хрущовці, чекаючи, поки КГБ виб'є двері і поведе тебе вбивати на Окрєстіна.

Але хоч у Вальхаллу, хоч на Окрєстіна, шо те шо те - шлях не у сяючу перемогу народної волі.

Єдине спільне, що я читав і у білорусів і у казахів, про що вони з жалем пишуть під час протестів, це: "сука, як нам не вистачає лідерів, як нам потрібні політики, які б нас повели і керували".
  Кожен вонабі диктатор з цього уже зробив усі потрібні висновки. Конкурентів потрібно інтегрувати в себе, купувати, або винищувати. Запорукою незмінності влади є відсутність того, на кого її можна змінити. Народ може бути найдобріший, як білоруси, або найсміливіший, як казахи, але якщо він не має власних політичних лідерів, то його можна стріляти і саджати.

З цього б і нам зробити собі якісь висновки. Але це навряд. Ми ж маємо справу з Зеленським, ми його ого-го, еге-ге, легко. Ну то й що, що він по всіх опозиціонерах уже рік як запустив СБУ, а з головним конкурентом взагалі ну ви все знаєте. Він же просто клоун смішний, чого ви.

Ну так циган в Білорусі теж смішний дядька був свого часу. І Назарбаєв з цими його історіями про те, що ви є стовп, герой і квіти в степу ростуть лише з великої любові до пана Назарбаєва теж доволі сміхотворний дядька. Але в якийсь момент хуяк і вже не смішно. І ти уже в Вальхаллі, а він все ще в телевізорі, просить Путіна ввести війська.

Тому сміятися, звичайно, важливо. Але вчені брешуть, сміх не продовжує життя. Вміння вчасно завалити пиздака, згуртуватися з друзями і ворогами і всім разом заходитися бацька бити продовжує життя  via Guy Crouchback
8

Коментарі

19.01.22, 03:33

Головне щоб москалі не почали вторгнення. Із зелею, я сподіваюся, згодом розберемося.

    29.01.22, 08:03

      39.01.22, 10:06

        49.01.22, 13:07Відповідь на 1 від Танк_

        Більше всього Кремлю потрібна Україна. В геополітичному, історічному, патриотичному плані.

          59.01.22, 21:24

          не наводи туману
          уточняй
          что необходим созыв Конституционного Собрания по вопросу определения формы Власти
          из имеющихся возможных - Власть от Сатаны-выборщины
          или Власть от Бога - Божий Помазанник Царь
          тогда народ не будет путаться и пониковать от непонимания

            610.01.22, 01:47Відповідь на 4 від evgstereo

            Більше всього Кремлю потрібна Україна. В геополітичному, історічному, патриотичному плані.Знаю, щоб вони здохли тварюки!

              710.01.22, 15:30

              Слава Нації!
              Смерть ворогам!