хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Чому Росія неодмінно буде атакувати

  • 14.12.21, 19:34
Темпи зростання середньої зарплатні в Україні такі, що за їхнього збереження вона може випередити російську десь у другій половині 2020-х років. Мінімалка вже випередила.

Це не стільки наша заслуга, скільки їхнє недопрацювання, але по факту так.
Це при тому, що вартість життя в Україні значно нижча.
Це при тому, що Україна не має значних запасів вуглеводнів.
Це при тому, що інші показники власне якості життя в Україні вищі. В нас людина банально має значно більше прав та значно менше ризиків, в нас краща кухня, кращий побут, навіть клімат. В нас не стоїть проблема "Васю призвали до армії, де інгушське землячество відбило йому всі внутрішні органи" і водночас "Ільхам вийшов на вулицю у день народження Адольфа, не пощастило". В нас хамство заступника міністра поліцейському є проблемою заступника міністра, а не поліцейського, і не садять за фото у короткій спідниці поблизу культової споруди.

Що це означає?
    Що дуже скоро Росія втратить навіть ілюзорні переваги перед Україною як місце для життя. Ба більше - як напрямок розвитку пострадянської країни.

І саме це є головною причиною для Кремля атакувати. Бо як не можеш зробити в себе краще за сусіда, зроби в сусіда гірше за себе.

Саме тому для нас принципово встояти саме тут та зараз. Ми вирішуємо не власні долі, а долю усієї Східної Європи. Щонайменше.

Саме тому для нас дуже важливо бути сильними, розумними, виваженими та, головне, витривалими.

Саме в ці роки ми спокутуємо сторіччя помилок. І робимо історію для наших нащадків.

Нам є, що захищати.      Victor Tregubov
4

Коментарі

115.12.21, 03:50

Стосовно мордору ні про що не можна впевнено казати "неодмінно". В них керує диктатор. Який:
живе у власному вигаданому світі;
- дуже хворий. Невідомо, що у нього у голові. От яка вигода взагалі від кримнаш та війні на Донбасі? Суцільні збитки. А ше він буквально може здохнути будь-якої миті. Коротше тут логіка не допоможе. Може бути що завгодно.

    215.12.21, 13:29

    Путлєра - до пекла!

      315.12.21, 13:57Відповідь на 1 від Танк_

      Але ж народ підтримує диктатора і невтомно голосує. Росіяни змирилися і є для них стабільність. Армада армій біля наших кордонів потребує кожен день 10 млн дол і це сплачують росіяни з бюджету

        415.12.21, 22:12Відповідь на 3 від evgstereo

        Але ж народ підтримує диктатора і невтомно голосує. Росіяни змирилися і є для них стабільність. Армада армій біля наших кордонів потребує кожен день 10 млн дол і це сплачують росіяни з бюджетуАле це нічого не позначає. Може напасти, може ні

          516.12.21, 16:35