хочу сюди!
 

Ира

57 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 48-55 років

Офіс кротів та щурів

  • 24.11.21, 11:17
Україна, 2021 рік. Росіяни стягують війська до кордонів. Рівень загрози — один із найбільший за останні роки. Усі — від волонтерів до найвищого командування армії б’ють на сполох. Ворог готується до повномасштабного наступу. І цього не розуміють або зрадники, або дурні.

Що робить головнокомандувач України? Він підсилює керівника свого офісу проросійським політиком

Сьогодні Зеленський призначив заступником Єрмака Ростислава Шурму. Мало того, що Єрмак — російський агент, на якому ніде клейма ставити, йому на поміч ще й відправляють багаторічного учасника кремлівських партійних проєктів. Так, це сором. Сором, що після слів «Володимир Зеленський» йдуть слова «Президент України».

Коротко про Шурму. Його батько, Ігор Шурма, починав кар’єру політика в лавах СДПУ(о) разом із Віктором Медведчуком. Далі — усе за класикою. Янукович, «Партія регіонів», проросійські погляди, українофобство.

Але зосередьмося на Ростиславові. Сім років він працював топменеджером у Ахметова. Як вам така боротьба з олігархами? Паралельно брав активну участь у діяльності проросійській партії «Опозиційний блок». Як вам така боротьба з російським наступом?

Шурма йшов від Опоблоку на вибори. Це є в газетах, на сайтах, у телесюжетах. Це докази, які неможливо не помітити. Невже наш президент не вміє гуглити? Шурма ж не просто балотувався, він навіть очолював запорізький осередок Опоблоку

Чи буде ця людина, яка згідно з Указом Зеленського відповідатиме за економічний блок діяльності Офісу Президента, стояти на позиціях розбудовови в Україні справжньої ринкової економіки, підтримувати курс України в НАТО? Чи скажімо, співпрацю з МВФ? Чи буде Шурма, як представник Офісу президента, засуджувати російську агресію? Чи буде він казати «Слава Україні» та покладати квіти на могили загиблих воїнів?

Ні. Ні. Ні. Бо він проросійський. У народу України і у таких типів різні цілі, різні цінності. Різне бачення розвитку країни. Ми не хочемо жити в країні, де Президент бере на роботу проросійських діячів. І де сам президент проросійський. Це ніщо інше як зрада
podmigЗеленського не було на перших двох Майданах, але він має всі шанси взяти участь у наступному
7

Коментарі

125.11.21, 21:17

    228.11.21, 07:15

    Шурма... від слова "шаурма" ?????