хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Ранкова мозайка

  • 01.09.21, 12:45
Плохие новости: Всё плохо.
Хорошие новости: Могло быть хуже.

На телеканале олигарха Ахметова "Украина 24" в программе "Велика деолігархізація" рассказывали о праздновании дня Независимости и о визите Зеленского в США, окончательно зализав ему анальное отверстие.
Картинка на ніч
..и другие официальные лица..
Как встречали в США Пороха (фото 1) и как встречают Соплю (фото 2)
Уважают Зеленского, хуле. umnik А нахера его встречать взагали? Поставить рядом с трапом двухместный велосипед с навигатором и нехай...boyan

Приїхати в США за державний кошт і одягнутися, як чувак з підворіття, це плювок в імідж держави і виборців.
Зеленський, одягнувши футболку з закордонним лейблом, орієнтує свій електорат на комплекс меншовартості. Чому не одягнув футболку української фабрики?
Він – совок, міщанин, і головне – не українець. Соромно за країну.

Відомий ірокезобудівник Юрій Гусєв включений до складу делегації Зеленського в США, і, кажуть старі люди, буде нашим новим міністром оборони України
Знаю, що при Порошенку він був заступником міністра оборони, але в якийсь момент з'їхав з глузду і почав заявляти на кожному кроці, що саме Міхеїл Саакашвілі - світле майбутнє України. Всі, хто бачив на той момент пана Міхеїла, знали, що він в житті полюбляє три речі - реформи, кокаїн і їсти суші руками, тому пан Гусєв якось потірявся з МО



Церква поза освітою. Так закладено в Конституції України, і це правильно, адже школа — місце, яке об'єднує дітей усіх світоглядів: різних релігій та атеїстів.
АЛЕ  Міністерство освіти та науки робить новий шпагат: міністр Шкарлет підписує угоду із Всеукраїнською радою церков та Релігійних організацій (ВРЦіРО) про співпрацю у напрямку морально-етичного виховання та укладання навчальної літератури й освітніх програм.
angelЗ цікавого: в документі йдеться про захист «традиційних сімейних цінностей», які сторони зобов’язуються охороняти, оберігати і захищати в освіті. Наголошую пану Шкарлету, що жоден нормативний акт України, жоден закон не дає визначень «традиційним сімейним цінностям». У кожної релігії вони свої. У кожної конфесії вони свої. Та навіть у межах однієї і тієї ж релігії й конфесії в деяких родинах насилля та порушення свобод членів родини може бути цілком традиційним, усталеним віками, а може і навпаки – панувати взаємоповага, любов і підтримка
Каста мудаків

umnik У всех несчастных и бедных людей есть как минимум одна общая черта — они очень боятся любить. Себя в первую очередь.

shock Только представьте, что если бы в 1991-м путч удался, то сейчас в России не было бы ни свободы слова, ни развитой экономики, ни сменяемой власти.

Наиболее и наименее эмоциональные страны
Чемпион – Филиппины, аутсайдер – Сингапур (у либертариев принято быть строгим).
Постсоветские страны - пространство, где люди не проявляют эмоций.
(С 2009 года Gallup опрашивает людей в 150 странах на предмет их повседневных эмоциональных переживаний. Это такие вопросы, как «Вы вчера много улыбались или смеялись?» и «Испытывали ли вы вчера удовольствие/физическую боль/беспокойство/печаль/стресс/гнев в течение большей части дня?»)
На работу как на праздник
ВДНХ. Открытие выставки достижений народного хозяйства. Москва, СССР, 1954 год.
ВДНХ. Открытие выставки достижений народного хозяйства. Москва, СССР, 1954 год.
6

Коментарі

11.09.21, 21:22

    22.09.21, 07:50

      32.09.21, 12:00

        411.09.21, 18:43