хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ранкова мозайка

  • 21.08.21, 12:25

Гопак за 2.5 мільйони бюджетних гривень
Цій новині катастрофічно бракує новини про те, що перед виконанням гопака парашутисти зварять найбільший у світі борщ на борту найбільшого в світі літака АН "Мрія". Тоді зарахується за національно маркований подвиг.
Ах, так, це два з половиною мільйони, що були виділені на Український Культурний Фонд. Всі, кому цього року відмовили через неактуальність, мають змогу побачити, що таке актуальність.  Остап Українець
Мы ни разу на комбайнах не играли в бадминтон (ц)
bravo Вселенський Патріарх приїздить в Україну, аби розділити з усіма нами радість святкування 30-ліття відновлення державної незалежності. Як почесно і наскільки відповідально приймати такого дорогого серцю гостя. Єдиними вустами і єдиним серцем дякуватимемо Богу за всі благодіяння!
До Дня прапора у Краматорську встановлять найвищий флагшток на Донеччині. На споруду довжиною 80 метрів піднімуть національний прапор України розміром 16 на 24 м.
umnik "Послухайте! Українських воїнів вітають гаслом "Слава Україні!" Вояки дружньо відповідають "Героям слава!" Нагадуємо, що це гасло було впроваджено за президента Порошенка - його назвали баригою та мародером і звинуватили в співпраці з Медведчуком".

"А от проходять десантно-штурмові війська у беретах "марун". Нагадуємо що десантно-штурмові війська були створені за начальника Генштабу генерала Муженка, якого звинуватили в Іловайську і виперли зі служби в принизливий спосіб"

"А от ідуть вояки в нових зразках форми та літніх берцях. Форму і берці розробили в Центрі розвитку ЗСУ за генерала Марченка якого за чинної влади запроторили за грати - він досі під слідством".

"А от пливуть українські катери! Їх виготовили на заводі "Кузня на Рибальському", директор якого тепер сидить без оголошення звинувачення і слідчих дій з заставою рекордною навіть для США".

"А от Хрещатиком їдуть вантажівки "МАЗ-Богдан" та швидкі "Богдан". Вони були розроблені і випущені у війська корпорацією "Богдан". Корпорація нині доведена до банкрутства, а її власник Олег Гладковський досі перебуває під слідством, хоча всі звинуваченняч проти нього - то передачка Бігуса".

"А от Майданом прямує бойова техніка ЗСУ. Бойова техніка у ЗСУ є тому, що її відновлення і виробництво налагодив генерал Павловський, який нині сидить без слідчих дій по справі і з рекордною заставою".

"Зверніть увагу на мужні обличчя українських воїнів! Мужність з їхніх облич не змиває навіть той факт, що частина з них ще досі харчуються як у часи президента Януковича, бо реформу харчування за каталогом вроваджену стараннями радника президента Юрія Бірюкова, заблоковано у 2020 році".

"А от в небі над Києвом летять літаки ЗСУ. Літаки пілотують пілоти які ще не звільнилися з ЗСУ через те що з/п військовим востаннє підвищували за президента Порошенка, а нині почалися перебої з виплатами доплат".

"Парад відбувся успішно, навіть незважаючи на те що Державне обороннне замовлення зривають другий рік підряд!"
                                         Десь так.
   Я слова поганого не скажу про Збройні сили. Слова кривого не скажу про парад. Парад - потрібний. Хоча б тому, що не зважаючи на все згадане (і все незгадане), Збройні сили все ще готові нас захищати.
Це - істинна самопожертва і подвиг.   Дмитро Сундуков

Чи підтримали би ви сьогодні проголошення Незалежності України, якби б стояв такий вибір? Результати великого соцопитування групи "Рейтинг" говорить про те, що ми перемагаємо
Кожен день без російського телебачення, без російських підручників, без російських прапорів — додає нам сотні, тисячі людей. Якщо коротко підсумувати результати цього дослідження, однією фразою, то ця фраза буде "чим молодше, тим краще".

Так, по мнению россиян, выглядит украинский автомобиль...


7

Останні статті

Коментарі

Гість: Inna_19

121.08.21, 14:09

    221.08.21, 16:51

      321.08.21, 20:17

        423.08.21, 12:20