Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Лист СБУ-2: українцям "шиють" зазіхання на суверинитет України!

Проти керівників громадських організацій, які написали листа Президентові США Бараку Обамі щодо незаконного виселення Харківською міськрадою культурно-освітнього центру Харківського міського товариства «Спадщина», Прокуратура Харківської області порушує кримінальну справа. Підписантам звернення до Президента США буде інкримінована стаття за 1 розділом Кримінального Кодексу України – «Злочини проти основ національної безпеки України».

Очевидно, керуючись новою зовнішньополітичною доктриною України, політичною кон’юнктурою й задля упокорення опозиційних громадських активістів Прокуратура Харківської області задумала широкоформатний процес за історичним прикладом «Процесу СВУ-СУМ», який у 1929-1930-х роках легалізував тотальні репресії над українською інтелігенцією. До списку сучасних  «ворогів народу» зараховані відомі харківські діячі української культури, науковці, митці, кобзарі, які підписали Звернення до Президента США Барака Обами

(текст звернення дивись: http:cym.org.ua/tmp/100405155918N.html).

До політичного процесу над підписантами листа до Президента США залучене Управління Служби безпеки України в Харківській області, якому надані повноваження з’ясувати ступінь небезпеки новітніх «ворогів народу» для державного суверенітету України. Як стає зрозумілим з тексту запиту керівництва УСБУ в Харківській обл. до одного з ініціаторів звернення до Барака Обами, форма, стиль і мета «розкрутки» обвинуваченого дуже нагадують методи діяльності НКВС 20-30-х років ХХ ст. Текст запиту дивись нижче:прошу розповсюдити.

2

Коментарі

Гість: Barracuda_5

112.06.10, 14:06

правильно все СБУшники роблять, чому якийсь там Обама має втручатись у внутрішні справи нашої держави???

    212.06.10, 18:57Відповідь на 1 від Гість: Barracuda_5

    Справа в тому, що приміщення у них відбирають абсолютно незаконно. Суд вони програли, апеляцію, я так розумію, теж. Звернення до Обами - це такий спосіб протестувати проти свавілля.

      Гість: Barracuda_5

      312.06.10, 19:24Відповідь на 2 від konovchenko

      Звернення до Обами це повний маразм.
      хто він тут такий?
      і яке йому діло до якоїсь там організавції Бог зна де(для нього особисто)?

        412.06.10, 19:47Відповідь на 3 від Гість: Barracuda_5

        не буду нічого казати про доцільність написання цього листа Обамі.... так люди вирішили.
        Набагато цікавіше, як цей лист проінтерпретувала Генпрокуратура та СБУ. Знайшли блін, сепаратистів!!! Українців та ще й в Харкові!!!
        Не здивуюсь, якщо з'ясується, що все це справи Гепи з Допою освячені згори.

          Гість: Barracuda_5

          512.06.10, 19:54Відповідь на 4 від konovchenko

          а як по твоєму вони мали проінтерпритувати його?
          типу "ха-ха. насмішили"?
          ці громадські організації звертаються до іншої держави щоб та втрутилась до внутрішніх справ України, що це як не сепаратизм?
          Інша справа що загроза державі не існує, але ж СБУ просто хоче в цьому впевнетись.