хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Новий тиждень - нові монстрики!

Новий тиждень приніс декілька смішних, але більше сумних новин із світу російсько-українського шоубізу. Тож не будемо гаяти часу і роздивимося ці аналізи продюсерів, кліпмейкерів і самих співаків та співачок.

Почалося все для мене з україноязичної пісеньки у стилі давніх 80-х. Текст у пісеньки просто жахливий, виконана вона ще гірше - вокал а-ля Поплавський, та все таке інше. Але ось сама фанєра, так би мовити, мене заціпила - щось таке є у ній на мій погляд. Але все інше нищить твір як такий.

Російське шоубізнесове звірятко на ймення Елвін Грей має вигляд, наче він у своєму віці випив усе пиво на районі. Підліткове завивання про смерть і кохання, а також страшенний відеоряд робить цю пісню дійсно монстрячою.

А ось колись запорізький, а тепер київський хлопець Нікіта Вішнєв ака Нє ваше дєло рекордз продовжуж свої віджигі. Тепер він мріє про те, як він стане великим репером і йому дасть Лобода :) Якщо продовжувати в такому темпі, такі часи не за горами. Дивимось і ржемо :)


Далі їдемо. Літо - червоні машини, голі дівки, товсті хлопці - все це у мільонах кліпів під дебільні пісенькі типу "Літо, Літо, ти і я, ось такая вот х...ня" :) І "Цвєт Алое" теж віздначилися. Ні про що казати, тупеньке літнє відео.

Юлія Волкова знову взялась за старе, за лесбійську тему. У Росії за це вже можуть присудити до підмитання вулиць :) Пісня у Юлі вийшли дурнуватою, для озабочєних дрочил обох статей. І спавді, чи буде нормальна людина слухати про те, хто як кінчить? Але музика мене вразила. Дуже свіженько, незвичайно, майстерно зроблено. Якби не пісня, було б супер.

Соня Кей - онука Софії Михайлівни Ротару. Могла б не казати, бо за бабусю ніяково. Дівчинка ніяка, пісня ніяка, як її не реміксуй.

А ось - типовий зразок російського попсорепу - безглуздого і нещадного. Кличуть хлоп'ягу Nik1el. ХЗ що це таке, але читає він ніяк і ні про що. І таких т.з. реперів становиться більше кожного дня. А заводи стоять, між іншим.  

А далі на мене чекав приємний сюрприз. Якийсь Олег Дрофа (не знаю про нього нічого) заспівав неймовірну на тлі всього гівна пісню. Це дійсно гарна робота, зважена, майстерно виконана. Бажаю успіху хлопцю у його творчості. Слухаємо, дивимося.


А далі все як і завжди.  DJ Rich-Art & DJ Stylezz feat. MC Shayon  намагажються виглядати модними, але це їм не загрожує ніколи, страхітливі істоти, якіц звуть себе EMOTION із звичайним літнім кліпом, а також, мега-супер-зірки Ділайс, які зробили рімейк з гарної пісні іспанця Paul Cless Suavemente .

На цьому можна було б і фінішувати, але ось ще істеричні волання Єгора Сєсарєва. Його аранжувальник, мабуть, вивчить у войс-тюнері один пресет - самий огидний. 

А от хлопець з Казахстану  Just Damir добре вчив уроки. Він настільки вільно володіє гарноб руською мовою, що російським реперам треба в нього повчитися. Кліп, звісно, здерто у деяких місцях с нового біберівського, але головне - гарна читка, зрозумілий текст, навіть є деякий смисл. Молодець, що й казати.

І головна прем'єра тижня - кліп Юлії Волкової і Діми Білана. Хоча я терпіти не можу цю парочку разом і окремо, треба признати - це хороша робота. І псня, і кліп - все зроблено як треба. Щодо кліпу - все гарно до тих пір, поки не починається кіно у стилі "Вічне сяйво чистого розуму". Тут російські кліпмейкери завжди перетворюють кожний непоганий продукт на серіал. Але взагалі - дуже гарно.

І наостанок жах цього тижня. Навіть казати нічого не буду. 


На додаток - анонс нової пісні Стаса П'єхі. Яка позичена у старезного Пупо. Мабуть, мама навіяла :))

На сьогодні досить. Слухайте гарну музику. Від жахів я вас застеріг :)

0

Коментарі