хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Загроза свободі слова

  • 09.10.24, 15:29
Коли багато років тому поважні ЗМІ і журналісти приєднались до явно гебешної пропагандистської кампанії про "война вигодна Порошенко", "піввареника", "жмурукуобнімаю" та інших "свінарчюків" - вони і чути не хотіли про небезпеку знищення свободи слова внаслідок перетворення її на балаган фейків та маніпуляцій. 

І от сталось те, що було очевидним для будь-кого, кому не заліпили очі позітівні долари (або рублі) - тепер Українська Правда заявляє про тиск та перешкоджання діяльності.

А до того слідкували за персоналом Біґуса, викинули з ефірів непідзвітні Єрмакам-Подолякам канали, заполонили інформпростір купленим-перекупленим Лєщєнком, і навіть колись прогресивного Романа Скрипіна перетворили в Олега Царьова у вишиванці.

Все це у великій мірі наслідок "зусиль" самих журналістів - питання чи усвідомлюють вони це? 

І якщо так, то чи готові визнати свої помилки та нарешті називати речі своїми іменами, як раніше не соромились одразу бігти з мікрофоном до Порошенка та стрибати на капот його машини? 

Чи встане хоч один і вийде з прес-конференції, щоби не слухати як "Татаров вбивав чеченців", чи вголос скаже як його відіграли з "плівкам. Деркача"? 

Без цього інформаційний простір зачистять під корінь за калькою росії, тільки сліпий не бачить, що ми давно рухаємось саме в цьому напрямку. 

Складне завдання, це вам не радісно дєлать іх вмєстє під улюлюкання "Ідіть у сраку!"(с) - але без руйнування інформаційної окупації туди можете відправись саме ви, шановні ображені "режимом Порошенко", свободу слова та інформації тих ужасних часів якого в тому числі ви самі і розтоптали.

Valeriy Prozapas


8

Коментарі

19.10.24, 16:11

А в скількох заборонено щось знаходити?
Антикорупціонери працюють по непідконтрольних корупціонерах?

    29.10.24, 17:32

    https://www.facebook.com/reel/1200828774364257

      310.10.24, 07:12Відповідь на 2 від Kovаcs

      Портникову можно лепить шо попало. Он же олух царя небесного. От псковского - волух Откуда и пошло - лох.)