хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Джокер. Клован. Президент?

  • 02.03.19, 09:29
Фокус внимания мировых СМИ прикован к Владимиру Зеленскому, как к бесспорному лидеру предвыборной гонки...
Так, одно из крупнейших информагентств мира The Reuters на этой неделе опубликовало материал под названием «Комедиант выходит на передний план в президентской гонке в Украине», в котором, в частности, говорится, что «персонаж Зеленского в сериале «Слуга народа» нравится украинцам, ведь им до чертиков надоела господствующая верхушка, которая управляла страной со времен обретения независимости. Теперь у них появилась возможность превратить фантазию в реальность на президентских выборах 31 марта».
Более подробно здесь...
https://hvylya.net/news/exclusive/vladimir-zelenskiy-v-obektive-vliyatelnyih-mirovyih-smi.html
И у меня вопрос


14%, 4 голоси

10%, 3 голоси

76%, 22 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

анонім

12.03.19, 12:40

Жоден українець не проголосує за кацапського клоуна

    22.03.19, 14:00Відповідь на 1 від анонім

    Жоден українець не проголосує за кацапського клоунаНу за чем ви так о Порошенко? Собакі котрих он кормів с рукі проголосуют.

      32.03.19, 14:09

      ну не только же кацапетовке иметь окурка. нам свой тоже нужОн. и тоже вован. только у них вова-пуйло, а у нас вова-зейло

        анонім

        42.03.19, 14:10Відповідь на 3 від vilga

        Кому "вам"? Мені таке лайно зелене на крові не потрібне.

          анонім

          52.03.19, 14:11Відповідь на 2 від Kanivskyi

          Жоден українець не проголосує за кацапського клоунаНу за чем ви так о Порошенко? Собакі котрих он кормів с рукі проголосуют.Ти добре зрозумів про кого я! Про жида кацапського Зеленського, за якого вся кремлівська інфомашина агітує

            анонім

            62.03.19, 14:19

            В дні, коли Янукович знищував Україну, розстрілював людей в столиці і запрошував армію Хуйла, блазень Зеленський розважав Зека в Межигір'ї, а тепер обіцяє стоячи на колінах розважати Хуйла. І знаходяться дегенерати, які таку проституцію схвалюють. Ригоанали з кацапами вже потирають руки і пускають слину на бюджетне корито.

              72.03.19, 14:22Відповідь на 5 від анонім

              Жоден українець не проголосує за кацапського клоунаНу за чем ви так о Порошенко? Собакі котрих он кормів с рукі проголосуют.Ти добре зрозумів про кого я! Про жида кацапського Зеленського, за якого вся кремлівська інфомашина агітуєЩнирете по російськіх каналах?

                82.03.19, 14:24Відповідь на 6 від анонім

                В дні, коли Янукович знищував Україну, розстрілював людей в столиці і запрошував армію Хуйла, блазень Зеленський розважав Зека в Межигір'ї, а тепер обіцяє стоячи на колінах розважати Хуйла. І знаходяться дегенерати, які таку проституцію схвалюють. Ригоанали з кацапами вже потирають руки і пускають слину на бюджетне корито.Бла, бла, бла. Нікого за постріли не засудили, і не посадили. Чому?

                  анонім

                  92.03.19, 14:26Відповідь на 7 від Kanivskyi

                  Ви ж на українських ресурсах сидите, окупанти срані

                    анонім

                    102.03.19, 14:27Відповідь на 8 від Kanivskyi

                    В дні, коли Янукович знищував Україну, розстрілював людей в столиці і запрошував армію Хуйла, блазень Зеленський розважав Зека в Межигір'ї, а тепер обіцяє стоячи на колінах розважати Хуйла. І знаходяться дегенерати, які таку проституцію схвалюють. Ригоанали з кацапами вже потирають руки і пускають слину на бюджетне корито.Бла, бла, бла. Нікого за постріли не засудили, і не посадили. Чому?Тому, що їх просто розстріляли і розіп'яли, а з ким такого не зробили, той втік в твою паРашу або сидить в підпіллі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна