хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Для тех, кто хочет сдать наши земли...

  • 31.08.14, 23:30
Может и написано эмоционально после пережитого, но рациональное зерно в здесь есть
Андрей Денисенко с ФБ

Сьогодні вночі я ледь стримував сльози, а переді мною на східцях дніпропетровської ОДА плакав бойовий полковник, заступник комбата Дніпра Вячеслав Печененко.

Він розповідав як російські інтервенти розстрілювали колону наших військ і добровольців у путінському "гуманітарному коридорі", через який паркетні генерали наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла.

Печененко каже - нас розстрілювали як у тирі, з усього - танків, гармат, мінометів, градів, птурів і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і посадки й дострілювали важко поранених. Вбито декілька сотень людей, тільки в цьому одному епізоді, вцілілі переважно потрапили у полон...

Сам Вячеслав зібрав довкола себе групу бійців і повів її на прорив з цієї кривавої м'ясорубки. Цей мужній воїн з боєм і зі зброєю вивів з ворожого оточення 64 бійця з різних підрозділів. Він справжній герой, такі люди, а не недороблені муженки-гелетеї, мають командувати нашою армією.

Як герої і ті безіменні поки що танкісти 93-ої дніпропетровської бригади, які, побачивши московську зраду, знищили вогнем своїх танків у зеленці край дороги на Многопілля й на блокпосту понад сотню кацапських десантників.

Після того, як неголений і пропахлий згарищем Славко вже поїхав додому, в Дніпро вертольотами з Розівки почали надходити поранені, яких не добили путінські "гуманітарії". Перша партія, 108 осіб...

Тому коли я після 24 серпня читаю про 9 або 12 вбитих за день наших військових, нестерпно хочеться плюнути в морду речникам і всьому падлючому штабу АТО - сука, кожному кабінетному гандону персонально.

Особливо раднику, точніше, зраднику Олександру Данилюку і всім гелетеївським жополизам, котрі хочуть засекретити злочинні безвідповідальність, бездушність і довбоїбізм керівництва МО та АТО, через які сталася трагедія оточених під Іловайськом, Амвросіївкою та Дяковим. А там були до 5 тисяч наших бійців, доля яких наразі невідома.

Ні, я не кличу зараз ходити на Київ і розхитувати владу і ситуацію - я кличу просто викинути з крісел нездар, м'ясників і кар'єристів, які призвели до Іловайської катастрофи і знищення на радість Путіну частини добровольчих батальйонів і дніпропетровських з'єднань, які найбільше дратують карлика і перешкоджають розповзанню метастазів Новоросії.

Якби Муженко, Гелетей і Данилюк мали хоч краплю офіцерської честі, мусили б самі застрелитися після цих поразок і потоків крові.

А той, хто марить перемовинами і купленим територіальними поступками Х@йлу миром - хай згадає долю наших бійців, яких повели путінським "гуманітарним коридором".

Зображення

21

Коментарі

131.08.14, 23:39

нельзя сдавать. нельзя

    231.08.14, 23:43Відповідь на 1 від Parichka

    нельзя сдавать. нельзя------------
    И я говорю НЕТ - это убьет наш дух, веру в победу. И еще не такая Рашка сильная как нам её малюют.

      Гість: Kink

      331.08.14, 23:45

      вы сами Гелетея привели к генеральским погонам ((( не застрелится, просто заработает пару миллионов, и как дочка Яремы будут за границей зажигать пока чужие дети гибнут

        431.08.14, 23:46Відповідь на 2 від Ксена31

        значит в бой?
        ты медсестрой,а он полевым хирургом?
        за даунбасию?

          531.08.14, 23:48Відповідь на 3 від Гість: Kink

          вы сами Гелетея привели к генеральским погонам ((( не застрелится, просто заработает пару миллионов, и как дочка Яремы будут за границей зажигать пока чужие дети гибнут--------------
          Лично я? Простите не знакома. не застрелится - но думать будет.

            631.08.14, 23:49Відповідь на 2 від Ксена31

            нельзя сдавать. нельзя------------
            И я говорю НЕТ - это убьет наш дух, веру в победу. И еще не такая Рашка сильная как нам её малюют.

            да, именно

              Гість: Kink

              731.08.14, 23:50Відповідь на 5 від Ксена31

              не будет, вы не понимаете что люди к этому шли, и ради этой должности на многое шли, они ее зубами грызть будут но не отдадут

                831.08.14, 23:50Відповідь на 4 від LANCE

                значит в бой?
                ты медсестрой,а он полевым хирургом?
                за даунбасию?

                за себя, Ланс, даунбасия вся поедет грузом 200, они не жильцы.. сами это выбрали

                  Гість: реал

                  931.08.14, 23:50

                  Шо за бля полковник ? бойцов не спас. Он должен застрелится ЧЕМ сопли хлюпать. Кадровый офицер обязан спасать бойцов до боя

                    1031.08.14, 23:52Відповідь на 4 від LANCE

                    значит в бой?
                    ты медсестрой,а он полевым хирургом?
                    за даунбасию?
                    ------------------
                    За Украину.
                    Неужели ты не видишь какой сейчас сильный информационный вброс, как и пару месяцев назад, и Донбасс дотационный, и там одно быдло...А ведь, выйти там с укр.флагом не то же самое, что в Киеве.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна