Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Відновлено образи Богів на Хортиці

Руське Православне Коло Відновлено образи Богів на Хортиці  

12 листопада 7518 Запоріжжя, Хортиця

Стараннями різьбяра Вадима Літвінова сьогодні було завершено відновлення образів Богів Велеса і Перуна поблизу святилища-яйця доби ранньої бронзи, що знаходиться на південному схилі балки Велика Молодняга. Раніше біля малого святилища-яйця було реставровано лик образу Макоші. Також завершено реставрацію основних статуй на святилищі "Триглав" (північна частина балки Велика Молодняга) під керівництвом Мечеслава Шестуна та за допомогою Вадима Літвінова. Запрошуємо прочан відвідати священні для русинів місця.

У неділю, 14 листопада, планується освячення відновлених образів після основного богославлення на святилищі-обсерваторії (висота Брагарня), що починається об 11-00.

Нагадаємо, що біснуваті священик і прихожани від московського патріархату 6 вересня поруйнували і попалили 9 образів на острові Хортиця, причому зробили це у вигляді обряду "поверження ідолів", чим порушили законодавство і звинувачуються в розпаленні міжрелігійної ворожнечі. Стосовно цих подій досі йде слідче дізнання. Маємо надію, що правоохоронні органи притягнуть винних до відповідальності.

 

Образ Велеса

2

Коментарі

120.12.10, 16:58

Слава рідним Богам!!!
Велика подяка всім хто приймав участь у відновленню наших Святинь.
Всім Вам кріпкого здоров'я

    анонім

    220.12.10, 17:00

    а смысл? ну кроме "Славариднымбогам"

      Гість: Paramoun

      320.12.10, 17:13Відповідь на 2 від анонім

      а смысл? ну кроме "Славариднымбогам"ну как "смысл"? зима впереди. если завезти дрова и сложить - они между прочим, налогами облагаются. а если закосить под истуканов - то можно на шару хоть тыщу ввезти. а потом всю зиму их жечь и греться

        Гість: Lina_Che

        420.12.10, 17:15

        Дякуємо )))

          анонім

          520.12.10, 17:20

          и вот например вопрос - что там написано по окружности головы у "святилища триглав"??