хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дні народження є стресовими

Ех, День народження! Яскраве, пам’ятне і до біса стресове свято.

От сидите ви якось, нікого не чіпає, вам подзвонять, а ви: «Алло, мам. Дякую. У мене День народження? Справді? І скільки мені тепер?»

Проте ще в школі ми звикли, що цей день є особливим. Вчителі нам казатимуть: «Вітер, ти не зробила домашку? Ай, не турбуйся. Це твій день! Я поставлю тобі 12». Друзі відриватимуть вам вуха і співатимуть відому пісеньку. В кафешці скажуть: «У вас сьогодні День народження! Наша компанія вас вітає. Чи не бажаєте отримати від нас тістечко у подарунок?».

Навіть батьки в цей день: «Вітер, з Днем народження! Ні про що не турбуйся. Ти наша улюблена принцеса. Любимо тебе» - «Дякую, я вас теж дуже ціную і мені приємно, що ви про мене так турбуєтесь». І тут настає 00:01. І живі позаздрять мертвим! Це як машина, яка розганяється зі 100 до 0, щоб відмотати назад все, що було: «Вітер, трясця! Скільки раз тобі казати, щоб ти вже прибралась? Чого за тебе все роблять інші? Це для тебе безкоштовний готель? Ти що, особлива? Давай подзвонимо в Раду: «Алло, це український парламент? Можете будь ласка, перекрити вулицю за вікном, бо моя донька особлива? А ще краще виділіть їй окремий гелікоптер, бо там, де вона живе, пройти неможливо» Так хочеш? А твоє вікно! Я не знаю як ти бачиш щось через своє вікно, але то нічого страшного. Воно усе рівно має більше переглядів, ніж те, що ти там робиш в неті. Ти бачила кіно «Місія нездійсненна»? Це про прибирання твоєї кімнати! Всі перехожі на вулиці жахаються: «Що? Що сталось? Землетрус?», а я їм: «Ні.-ні, не звертайте уваги, це всього лиш Вітер тут живе». Навіть коти і собаки оминають це місце. Чого? Погана енергетика. А знаєш, яке рідкісне явище знаходиться в рейтинзі між Лохнеським чудовиськом і іншопланетянами? Вітер прибирає! Хоча ні, Лохнеське чудовисько хоч хтось бачив. А ти що робиш? Сидиш вставившись в свій екран, щоб говорити з таким ж нездарами як і ти? Агов, передай їм, що ти нездара. Ну дивись-дивись в свій екран. Він все одно яскравіший, ніж твоє майбутнє» і хлопне дверима, привідкриє нагадати: «Дурепа» і закриє залишаючи в сльозах і соплях. Ніколи нічого не міняється. Ех, фантастичне свято =)

Не зрозумійте мене неправильно. Я люблю своїх батьків. Я знаю, що якими б божевільними вони не були, я в 10 раз божевільніша.

А тепер вам треба піти на роботу і забрати свою чашку. А ще проскролити в ФБ 200 повідомлень з цитую: «З Днем народження!» від людей в статусі ХтоТивБісаТакий. Але знаєте що, ця людина витратила 2 секунди свого життя, щоб написати щось, бо їй ФБ нагадав, і якщо тепер ви не напишете один пост-відповідь на всі 200 повідомлень: «Дякую всім за ваші побажання», ви будете дуже неввічливою людиною.

І хто придумав, що ти маєш запрошувати всіх своїх родичів, друзів друзів, людей, яких ти навіть не знаєш? Чого я маю це робити? Я хочу просто відпочити. Добрий друг порадить: «Та заспокойся! Це не про тебе. Це про твоє День народження». Ті люди потім поприходять не знаючи куди себе приткнути. Просто їж свій шматок торту. Твоє призначення в цьому світі – з’їсти свою порцію їжі. Найскладніше – пройти через чергу незручних запитань від усіх своїх тіточок і дядечок.

Зрештою, день закінчується і ти усвідомлюєш що насправді День народження означає. Це значить, що ти до дідька стара. Знайомі правда будуть переконувати: «Ой, Вітер, 32 – це нові 23», але насправді це тільки для того, хто так каже. Хто це довів? Мені потрібні реальні пруфи! Знаєте, що в реальності означає 32? Буквально 32!

Уф, я навіть не знаю, чого я це пишу. >> До речі, на сайті написана дата дня мого народження – фейкова, а вся інфа вигадана. =Р

Гарно святкуйте свої свята =)


6

Коментарі

113.01.22, 21:12

колись хотів пабачить хто пріде на маї похорони а чічас забулось а це увспомнілось і який той сенс життя як тут адин рісовав найти вам цвіток лотуса у гари ну якось так

    213.01.22, 22:04

    Ну значит отметим твой день нерождения ! Счастья ,здоровья ,улыбок и хорошего настроения !

      313.01.22, 22:05Відповідь на 2 від n1227

      ой ,и цветы !

        413.01.22, 22:10Відповідь на 3 від n1227

        дяк)

          513.01.22, 22:15Відповідь на 4 від Bimep

          дяк)

            613.01.22, 22:17

            Класний у вас стиль написання і шикарні малюнки! потішила замітка і деякі моменти відгукнулося сам задумався про закриття профілю у FB

              713.01.22, 22:27Відповідь на 6 від Phaeton

              І за це дяк)
              ФБ не обов'язково закривати, якщо знати, що можна не відповідати прям кожному)

                813.01.22, 22:28

                Вітаю з днем народження, якщо воно не фейкове
                Справжнього щастя Вам

                  913.01.22, 22:30Відповідь на 8 від _R

                  Дата фейкова, але місяць мій)
                  Дякую

                    1013.01.22, 22:35Відповідь на 7 від Bimep

                    І за це дяк)
                    ФБ не обов'язково закривати, якщо знати, що можна не відповідати прям кожному)
                    якось дискомфортно, коли починають проситися в друзі люди, з якими в реалі не надто часто спілкуєшся, але то не важливо ваші батьки помиляються - ваші замітки набирають більше переглядів, ніж вікно, але асоціації і порівняння у вас класні! пишіть ще!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна