Профіль

turism

turism

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Люблю.

Люблю тебе тому, що ти завжди є поруч, Люблю за те, що ти такий один. Люблю тому, що вірю в долю, Люблю, тому я ще живу. Живу і вірю у найкраще, Живу для того щоб знайти. Живу для того щоб знайшовши завжди Життя покращити і ще комусь. Комусь принести радість і веселість, Комусь принести жарти й сміх. Комусь надати віру в Бога, Комусь сказати, що Люблю !

Мама

Мама найгарніше слово Й найприємніше в розмові, Моя мама найгарніша, Моя мама найніжніша. Моя мама найдобріша, Моя мама наймиліша, І найкраща, й розумніша В неї усмішка приємна. А розмова ніжна й тепла. ЇЇ руки найніжніші, Ну а очі найдобріші Всі слова ці чуєм скрізь. Й добре знаєм їхній зміст. Мені ж більше повезло, Я їх чую вже давно. Ці слова казали всі. Дядьки, тітки і брати, Сестри, батько і бабусі А тепер і я клонюся, Я клонюся і кажу...

Читати далі...

Листя

Дощ іде, Шепоче листя. Вітер їх зганя з дерев, Листя жовте, золотисте, І зелене де-не-де. Листя падає на землю, На асвальт, і на траву, І на сходи, і на воду, І на пам'ятки віків. Все покриє жовте листя, Й лишить нам Лиш пам'ять днів.

Хочу

Хочу я з ранком в полі стрічатись, Хочу красивому небу всміхатись, Хочу щоб доля всміхалась мені. І без турбот всім жилось на землі. Хочу щоб радість весняного дня, Весело линула в наші поля.

Благослови татусеньку

Як лиш трава устелиться, Я пам'ять воскрешу, І перед першим вересням На цвинтар поспішу. Де тато мій похований, Де вічності ріка, Я стану упокорена : Ой доленько, гірка ! Від мене свічку ясную Татусенько прийми Твоя могила вкраситься І світлом, і слізьми. Як твої теплі рученьки, Ці дотики трави. На рік новий татусеньку Мене благослови.