Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Российская Империя в фотоальбоме Thames&Hudson

Российская Империя в фотоальбоме Thames&Hudson
Николай II и Мария Федоровна на борту императорской яхты Штандарт, 1912. Из альбома фрейлины Анны Вырубовой

К 400-летию воцарения династии Романовых издательство Thames&Hudson подготовило увесистую книгу с фотографиями царской семьи и жителей самых разных уголков Российской империи — от Москвы и Санкт-Петербурга до Узбекистана и Казахстана. Twilight of the Romanovs: A Photographic Odyssey Across Imperial Russia — результат труда историков Филиппа Блома и Вероники Бакли — это обширная панорама, показывающая Российскую империю до и во время переворота большевиков. Целью авторов было найти фотографии, которые никогда прежде не публиковались.

Российская Империя в фотоальбоме Thames&Hudson
Обед в доме писателя Леонида Андреева, 1912

Блому и Бакли это удалось — книга составлена из множества снимков пионера цветной фотографии в России — Сергея Прокудина-Горского, которые были сделаны им в 1905-1915 по заказу Николая II, а также из фотографий, найденных в семейных альбомах писателя Леонида Андреева, в личном архиве фрейлины Анны Вырубовой и других источниках.

Материалы взяты в интернете

5

Коментарі

Гість: Семен Палій

19.04.13, 08:55

Для чого українцям ці дебіли?

    29.04.13, 08:56Відповідь на 1 від Гість: Семен Палій

    Для чого українцям ці дебіли?А чому вони дебіли?

      Гість: ТвойДругЯ

      39.04.13, 09:23

      эх....Николаша...Николаша.... лучше бы тебя самурай зарубил...

        49.04.13, 09:23

        интересная подборка

          Гість: Семен Палій

          59.04.13, 09:27Відповідь на 2 від Aндpey*

          Тому, що вони гнобили мій народ, знищували його мову, історію, культуру! Як і інші підкорені народи. Це істоти з ординським мисленням! Вони не достойні того, щоб показувати їх на українському сайті!

            69.04.13, 09:33Відповідь на 5 від Гість: Семен Палій

            Тому, що вони гнобили мій народ, знищували його мову, історію, культуру! Як і інші підкорені народи. Це істоти з ординським мисленням! Вони не достойні того, щоб показувати їх на українському сайті!Якщо народ можуть гнобити дебіли, то так тому народу і треба, тож я співчуваю твоєму народу і тобі особисто. Хоча мені не зрозуміло, яким чином малий Андрєєв, або дівчина-казашка когось гнобили, та мабудь тобі видніше.

              79.04.13, 09:43Відповідь на 4 від The Trashmen

              Свою историю надо знать, какой бы она не была.

                Гість: Семен Палій

                89.04.13, 09:55Відповідь на 6 від Aндpey*

                Дякую за співчуття, приємно, що пишеш українською. Ординці монголо-татари захопили і поневолили велику кількість народів, так що ці народи також цього заслуговували? Щодо малого Андрєєва і дівчинки казашки, то вони, як і цар з сімєю не потрібні в житті українців! Їх потрібно показувати в болотах московії, там може будуть цьому радіти! На українському сайті можна було б розказати про українських діток, як їх знищували разом з батьками в концтаборах мордовії! Це було б нам потрібно для майбутнього, що наступні покоління не забували, що з дикими виродками-ординцями нам не по дорозі!

                  99.04.13, 10:08Відповідь на 8 від Гість: Семен Палій

                  На українському сайті можна було б розказати про українських діток, як їх знищували разом з батьками в концтаборах мордовії! Це було б нам потрібно для майбутнього, що наступні покоління не забували, що з дикими виродками-ординцями нам не по дорозі!А з якого це переляку ти вирішуєш, що потрібно в житті українців, а що зайве? Мені здається, що часи ідеологічного совкого муру у минулому і люди мають можливість споглядати світ, та історичні події без ідеологічних кліше. Чи варто було міняти комісара на патріота, якщо різниці принципово не має? До того ж ця підбірка, є частина нашої загальної історії, подобається це тобі чи ні.

                    109.04.13, 10:11Відповідь на 9 від Aндpey*

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна