Профіль

div777

div777

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

сепари .......... !

  • 04.05.15, 20:17
Москаль заявив, що Фейсбук "продався сепарам"1

Сторінку голови Луганської ОДА Геннадія Москаля у мережі "Фейсбук" заблокували на 3 дні через фотографію, яку він розмістив на своїй сторінці.

Про це Москаль написав на своєму офіційному сайті.

"Фейсбук продався сєпарам! Фейсбук вдруге видалив моє головне фото й заблокував сторінку на три дні. Видно, хтось із сєпарів ототожнив себе з надписом на машині й поскаржився на мене у Фейсбук, який аж через півроку видалив фото з поясненнями, що воно начебто не відповідає стандартам соцмережі. Скажу на це так — те, що на мене скаржаться всякі симпатики "русскаго міра", не дивно, мені на них наплювати", - пише Москаль.

Фото зроблене в Кримському Новоайдарського району в листопаді минулого року.                                                                                                                                                                                                                                     газета.уа

ну і насмішили "нічні шакали"

  • 04.05.15, 19:05
Байкер Хірург зібрався "відновити символи перемоги" у ЛьвовіБайкер Хірург зібрався "відновити символи перемоги" у ЛьвовіФото: ukraine-today.com.ua

Друг президента РФ Володимира Путінаі лідер "Нічних вовків" байкер Хірург має намір вирушити до Львова.

Мету візиту Олександр Залдостановпояснив тим, що пропутінські байкери "відновлять там всі символи Перемоги ".

"Ми будемо у Львові, хай не сумніваються. Там же будуть висіти георгіївські стрічки, там будуть встановлені всі наші пам'ятники Перемоги. Обов'язково відновимо всі символи Перемоги", - сказав Залдостанов журналістам у понеділок.

то шахтарі чи "тітушки" ????

  • 23.04.15, 02:46
На страйку шахтарів у Києві засвітився "тітушка" з Антимайдану

На протестах шахтарів в Києві в середу, 22 квітня, засвітився учасник протестів Антимайдану.

Про це повідомляється в Twitter спільноти "Новини України".

"Тітушка з Антимайдану повернувся до Києва в образі "шахтаря", - сказано в повідомленні.

а кого має захищати держава ?

  • 22.04.15, 19:25
Нардеп: Держава не зобов'язана захищати родичів добровольцівНардеп: Держава не зобов'язана захищати родичів добровольцівyoutube.com

Держава не зобов'язана захищати родичів добровольців. Таку заяву в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат, екс-комбат батальйону "Артемівськ" Костянтин Матейченко.

Матейченко заявив, що список особового складу "Артемівська" був опублікований ще рік тому. Він упевнений, що склад батальйону "Торнадо" також не є секретом для бойовиків.

"Мені почасти незрозуміла ця риторика, що держава щось повинна, ми всі прийшли ще рік тому захищати державу і ми винні державі, ми чоловіки повинні захищати батьківщину і не думати про те, як повинна держава захищати когось і так далі" , - заявив Матейченко.

Нардеп заявив, що бійців ніхто "не заганяв", а якщо військових лякає шантаж бойовиків, то їм не місце серед добровольців.                                                                                                                                                                                   газета УА                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         


 Довідка; дві родини згаданих хлопців на території підконтрольній бандам вже арештовані   (зі слів одного бійця )

Савченко: В Росії президент дурак, чи падлюка?

  • 18.04.15, 21:36
Савченко: В Росії президент дурак, чи падлюка?Савченко: В Росії президент дурак, чи падлюка?Фото: ipress.ua

Український депутат, якого незаконно утримує російська влада, Надія Савченко розповіла, що дивилася прес-конференцію Володимира Путіна. Про це вона сказала у стінах Басманного суду Москви, передає "24tv.ua".

"Хотіла сказати, що дивилися виступ російського президента. В Росії вже місяць горять ліси, загинуло дуже багато природи, гинуть люди. І коли президент РФ говорив про це, він просто кинув людям якісь мізерні гроші – що таке 10 тисяч, якщо в людини згоріла хата?", — зазначила Савченко.

Вона обурилася, що Путін не сказав жодних слів співчуття цим людям.

"Один фермер запитав його, чи вірить він у ту статистику, яку йому подають. Ну просто все ж не так. Президент Росії реагував так: "Та що ви мені тикаєте? Я сам хазяїн, сам розберуся". Зате, коли йому запропонували говорити про сусіда, то він вальяжно розкинувся і почав розвивати теми про утиски російськомовних", — сказала депутат.

У свою чергу вона зізналася, що в російському СІЗО їй забороняють писати і розмовляти українською мовою, а україномовні листи до неї не доходять.

"Якщо я щось пишу про російську владу, то ці листи відразу не проходять цензури. Коли люди мені пишуть правду про російську владу – це теж не проходить", — каже Савченко.

"Я хочу задати питання. В Росії президент – він дурак, чи падлюка? Адже, якщо він сам вірить у те, що росіянам добре живеться, то він дурак. Може добрий, але дурак. А от, якщо він хоче, щоб росіяни у це вірили, то він падлюка", — додала вона.