хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

як таке може бути !!!!

  • 20.01.17, 22:10
http://patrioty.org.ua/blogs/savchenko-na-maidani-koordynator-tytushok-video-152940.html якщо це правда то я вже незнаю що твориться в тім світі. Як можна стільки людей обдурити ?!!!!!!!!
5

Коментарі

120.01.17, 22:57

Привіт! Давно Тебе не було. Я не так "скоропостижно" реагую на чорний піар від путлєрівців і потрошенківців, але Надя явно на місце лідера нації НЕ ТЯГНЕ!

    220.01.17, 23:34Відповідь на 1 від Alter ego*

    Привіт! А я в цій Наді ніяк розібратися неможу, те що ніякий не лідер це зрозуміло я щось маю підозру чи вона взагалі дбає за Україну.

      320.01.17, 23:43Відповідь на 2 від div777

      Привіт! А я в цій Наді ніяк розібратися неможу, те що ніякий не лідер це зрозуміло я щось маю підозру чи вона взагалі дбає за Україну.Може й завербували? А може бепепе її так боїться? Поживемо - побачимо. Не думаю, що Надя приносить більшу небезпеку ніж злодюга Героїв України - мерзота Пашинський.

        421.01.17, 01:01Відповідь на 3 від Alter ego*

        про того навіть згадувати нехочу, як пригадаю його морду аж .......

          521.01.17, 01:14Відповідь на 4 від div777

          про того навіть згадувати нехочу, як пригадаю його морду аж .......Надя пішла із засідання комітету під його головуванням, ото ж такі як ця блювота її обгаджують. Щойно з Богданом Ляшко посперечалась, не схотіла його відео дивитись, де якесь бидло поганить Савченко. Погодься, що вона не тільки не досвідчений політик, а й недосвідчена ЛЮДИНА, крім того погано вихована, проста, як двері.., але боятись її - просто смішно. Колись так боялись Тимошенко, щоб вона не пересадила всіх в тюрми, посадили її. Так Юля була тоді екс-Прем'єром! Особа першої величини! А Савченко хто? Такий же ж недосвівдчений нардеп, як Гаврилюк. Навіть, якщо її намагається курувати Медведчук, то не все в Україні мацкалям так складається, як їм хочеться. Вважаю, що це чорний піар. Надя бунтарка, робить що хоче

            621.01.17, 08:01

            сейчас что только про неё не говорят, и что она агент кремля, уже и звание присвоили в фсб.

              721.01.17, 09:44Відповідь на 3 від Alter ego*

              Привіт! А я в цій Наді ніяк розібратися неможу, те що ніякий не лідер це зрозуміло я щось маю підозру чи вона взагалі дбає за Україну.Може й завербували? А може бепепе її так боїться? Поживемо - побачимо. Не думаю, що Надя приносить більшу небезпеку ніж злодюга Героїв України - мерзота Пашинський.НАЙБІЛЬШУ небезпеку Героям України приносить ...Петя Вальцман = Шоколадний Резідент Кремля і Головний Заробітчанин України в РФії!

                821.01.17, 09:46Відповідь на 2 від div777

                Привіт! А я в цій Наді ніяк розібратися неможу, те що ніякий не лідер це зрозуміло я щось маю підозру чи вона взагалі дбає за Україну.https://www.youtube.com/watch?v=CcLzJ7J1cMM = Савченко "засветилась" на Майдане! = ДОКУМЕНТАЛЬНІ КАДРИ!
                ---
                А у мене ця сторінка ЗАБЛОКОВАНА... - можеш скинути текст на "мило"?

                  921.01.17, 15:24Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                  То давайте його пошвидше переоберемо, та й справа з кінцем! Про що "базар"?

                    1021.01.17, 15:31Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                    Привіт! А я в цій Наді ніяк розібратися неможу, те що ніякий не лідер це зрозуміло я щось маю підозру чи вона взагалі дбає за Україну.https://www.youtube.com/watch?v=CcLzJ7J1cMM = Савченко "засветилась" на Майдане! = ДОКУМЕНТАЛЬНІ КАДРИ!
                    ---
                    А у мене ця сторінка ЗАБЛОКОВАНА... - можеш скинути текст на "мило"?
                    З яких пір для вас авторитет жидівська рожа із акцентом із-за пАрєбріка, що НА СВІЙ ЛАД коментує ЗМОНТОВАНЕ РАШИСТАМИ ВІДЕО? Надя просто ДУРА і їй не місце в політиці, ось і ВСЕ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна