хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Білий тигр

Нє, не тигрЮля.

Дивився фільм ввечері в неділю. Сучасний, російський, про другу світову.
Дивився останні 20 хвилин, пізно порадили. В фільмі про танкові бої і якісь містичні відчуття.
Промайнуло декілька думок:
1. Тільки тільки підписали акт про капітуляцію. Совєтський майор повідомляє про це свого танкіста у якого були особисті рахунки з якимось фашистом (власне, я так розумію, це і був білий тигр). Совєтський танкіст звістку про кінець війни пропускає мимо вух, він впевнений що фащист десь його чекає для остаточних розрахунків. Зі словами "Он ждет. Будет ждать 20,30,50, 100 лет и выползет. Его нужно сжечь. Вы же знаете что это нужно сделать" совєтський танкіст вирушає на своєму танку на пошуки фашиста.
   Питається, навіщо це нам показали - щоб показати, що "і вєчний бой, покой нам только снится", що вони завжди наші вороги, що або вони або ми. (До того ж, в останній дуелі совєтський танкіст, як би довів свою перевагу над ворогом і ворог серйозно пошкоджений лише чудом врятувався. Що ще треба. Пафосу і скрежету зубів в цих кадрах не показували.)
2. Останній монолог Гітлера (останні кадри, так би мовити - підсумок). Хто вирішив вкласти в уста Гітлера фразу, що вся Європа хотіла ясності (читайте знищення русскіх), в совєтському питанні? І це одне з всього двох найважливіших питань. Друге - євреї. Я взагалі такої постановки питання ще не чув. Досі я думав, що Гітлер хотів просто світового панування (зрозуміло що СССР сюди якось не клеївся, але для чого ж так особисто).
Це, начебто, всі вони однакові, ця Європа, цей ЕС, всі вони завжди хочуть русскім погибелі. До того ж піднесли цю думку, якось навіть вишукано. Гітлер в кадрі зовсім не фашист, не маньяк, не злочинець, а навпаки, мудрий політик. Він переживає за Європу (майже як за свою Німеччину). В монолозі подано, як наживку, те що зараз деякі дослідники (може навіть і крамольні) пробують витягти на поверхню для загалу, те що на Німеччину після її поразки навісять мислимі і немислимі гріхи. Ця наживка, для того щоб легше пройшла ідея створення з Європи ворога?

На створення фільму надихнула WoT?
0

Коментарі

126.11.13, 13:02

Дивись мультики, не думай.

    226.11.13, 13:07Відповідь на 1 від Aндpey*

    А що може криша з'їхати?
    Позич каску, мо зарадить цьому.

      326.11.13, 13:12Відповідь на 2 від Simha

      А що може криша з'їхати?
      Позич каску, мо зарадить цьому.
      100$

        426.11.13, 13:17Відповідь на 3 від Aндpey*

        А що може криша з'їхати?
        Позич каску, мо зарадить цьому.
        100$
        Дорого, блін.
        Сусід дивиться Сімпсонів. Піду гляну це безкоштовно.

          526.11.13, 13:19Відповідь на 4 від Simha

          А що може криша з'їхати?
          Позич каску, мо зарадить цьому.
          100$
          Дорого, блін.
          Сусід дивиться Сімпсонів. Піду гляну це безкоштовно.