Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Шкіра

"Не легко менять кожу" здається так говорив великий, чи то мудрий Каа.

Іноді приходить розуміння того що "так дальше жить нільзя, кругом якась ...ня..." і доводиться міняти себе, тобто міняти шкіру (а може це й не одне й те ж). І як це зробити правильно?

Може ти думаєш що міняеш шкіру, а насправді лише трохи вмився? А може ти вже просто білуєш себе? Навряд.

Що в тобі може змінюватись, а що закладено при народженні? Є масса красивих фільмів де герої міняють майже все. Байки? А з іншого боку треба навчитись використовувати унікальні властивості саме свого організму, бо це найкращий інструмент який у нас є (буддистська мудрість).

Взяв скребачку і починаєш себе шрябати, дивись і майка може покажеться.lol
5

Коментарі

Гість: iFix

120.01.13, 10:40

Як казав колись мудрий Данило Яневський, у кожного мужчини може наступити той момент, коли усвідомлюєш, що залежався на матрасі і не залишається іншого виходу, як просто піти повіситись у сортирі. Шкрябатись і чухатись треба починати до того, як стане занадто пізно.

    220.01.13, 10:43Відповідь на 1 від Гість: iFix

    Як казав колись мудрий Данило Яневський, у кожного мужчини може наступити той момент, коли усвідомлюєш, що залежався на матрасі і не залишається іншого виходу, як просто піти повіситись у сортирі. Шкрябатись і чухатись треба починати до того, як стане занадто пізно.О хороше почуття гумору тут тільки допоможе. Дякую

      Гість: iFix

      320.01.13, 10:46Відповідь на 2 від Simha

      Як казав колись мудрий Данило Яневський, у кожного мужчини може наступити той момент, коли усвідомлюєш, що залежався на матрасі і не залишається іншого виходу, як просто піти повіситись у сортирі. Шкрябатись і чухатись треба починати до того, як стане занадто пізно.О хороше почуття гумору тут тільки допоможе. ДякуюТа вже й сам задумався, чи не пошкрябати собі зранку підборіддя. Дивись - і снігова людина з дзеркала лякати більш не буде.

        420.02.13, 21:29

        Привіт. Я думаю, що людина може докорінно змінитись, якщо потрапить у відмінні від буденних обставини.

          521.02.13, 02:15Відповідь на 4 від Ksynia75

          Привіт. Я думаю, що людина може докорінно змінитись, якщо потрапить у відмінні від буденних обставини.Це вже хорошо. Але іноді треба змінитись прямо в буденних обставинах.
          "Хочеш отримати те чого не мав - зроби те, чого ніколи не робив" (Один мудрий демотіватор)