Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Полігонна наука для Олександрійських школярів

На Рівненському загальновійськовому полігоні для учнів Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів відбулися заняття з предмету “Захист Вітчизни” з практичним виконанням стрільб з автомату Калашникова.
Військовослужбовці розповіли учням, як вправлятися зі зброєю, та організували перші в житті дітлахів стрільби. Перед веденням вогню по цілях офіцери провели інструктаж із заходів безпеки, заняття з неповного розбирання-збирання автомата АК-74, правильності прицілювання, вивчення умов виконання стрільб та інші.
– Із розмов з колегами із інших шкіл мені відомо, що сьогодні можливість виїхати на полігон та постріляти зі справжньої зброї випадає не часто, тому я дуже вдячна, що військові пішли нам назустріч і дозволили дітям на один день відчути себе солдатами, – зазначила директор школи-інтернату Наталія Тарасович. – Для наших дітей дуже важливо почуватися частинкою сім’ї. А тут, у військовій родині, їх зажди приймають радо, як своїх.
Стрільба здійснювалася по нерухомих мішенях на відстані до 100 метрів. Багато хто з дітей зброю тримав уперше, тому у мішені цілили не всі. А найвлучнішими стали Дмитро Мартинович, який показав кращий результат, Ілля Ящук і В’ячеслав Бездольний, які посіли, відповідно, друге і третє місця. За успішне виконання вправ вихованці школи-інтернату отримали призи.
Після занять, на запрошення начальника полігону, на дітей чекав обід – з борщем, солдатською кашею та смачними булочками.
А далі вихованці школи-інтернату побували на заняттях з водіння БМП-2 та БТР-80 з військовослужбовцями окремого розвідувального батальйону 13-го армійського корпусу.
– Ми й надалі робитимемо все, що від нас залежить, щоб обездолені діти бачили у військових своїх кращих друзів і, зрештою, прийняли правильне рішення у виборі професії, – зазначив наприкінці занять начальник полігону полковник Олександр Ніколайчук.
0

Коментарі