Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

На Буковині урочистості до Дня Перемоги розпочалися автопробігом

  • 07.05.13, 12:57
Урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні в Чернівецькій області розпочалися  автопробігом, під гаслом - «Слава переможцям у Великій Вітчизняній війні».

Сьогодні, 7 травня, о 10 годині на Соборній площі Чернівців стартував автопробіг, організований Чернівецькою обласною організацією Товариства сприяння оборони України.

Розпочав мітинг голова Чернівецької обласної організації Товариства сприяння оборони України полковник запасу Володимир Кравченко. У своєму виступі Володимир Іванович відзначив, що завдання автопробігу ТСОУ – вшанувати учасників Великої Вітчизняної війни, працівників тилу, пам'ять полеглих воїнів, нагадати мешканцям Буковини про ті страшні роки війни, коли чоловіки, жінки і навіть діти відстоювали свободу і незалежність своєї Держави, а також патріотичне виховання  підростаючого покоління почуття патріотизму за свій народ, за свою Батьківщину.

Також перед присутніми виступив голова Чернівецької обласної організації ветеранів України Василь Юрійчук.

 Під музику військового оркестру 300-го окремого механізованого полку до підніжжя пам’ятника Перемоги, що на Соборній площі, були покладені вінки. Присутні хвилиною мовчання вшанували тих хто не дожив до цього дня.

Через декілька хвилин учні водійських гуртків районних та обласного ТСОУ зайняли місця у навчальних автомобілях. Машини під керуванням дівчат та хлопців, у супроводі патрульних автомашин дорожньо-патрульної служби МВС України, вирушили за  маршрутами по містах та селах Чернівецької області.

0

Коментарі