Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Як обслужиш так і поїдеш

  • 05.04.13, 14:28
У парку 300-го окремого механізованого полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України – гаряча пора. Майже весь особовий склад, окрім тих хто залучений до несення служби у добовому наряді, знаходиться біля техніки. Для проведення робіт на території парку розгорнуті спеціалізовані пости: заряджання акумуляторних батарей, повітряних балонів, ремонтні слюсарно-механічних і токарних робіт, електрозварювальних робіт на озброєнні і військовій техніці, промивки паливних фільтрів, демонтажу шин, ремонту камер тощо.  Створені бригади для проведення найбільш складних і кваліфікованих робіт з числа військовослужбовців ремонтної роти. Розгорнуті пункти додаткового харчування та медичної допомоги.

-         У частині технічному обслуговуванню підлягає більше 100 одиниць озброєння та військової техніки, - розповів заступник командира полку з озброєння майор Василь Чорнобай. – На техніці, яка експлуатувалась у зимовому періоді виконуються роботи ТО-1, ТО-2 та сезонного обслуговування. Окрім того виконуються роботи на техніці, яка знаходиться на зберіганні.

За словами офіцера полк був забезпечений пально-мастильними матеріалами, що стосується запасних частин та експлуатаційних матеріалів то наряди на отримання майна виписані, а більшість отримана.

Основна увага, за словами майора Василя Чорнобая, зосереджена на техніці навчально-бойової та транспортної групи, яка знаходилась в експлуатації під час зими. Тому на полігоні «Прибан», який знаходиться у Сторожинецькому районі, працює спеціально створена комплексна бригада від ремонтної роти.

Окрім робіт на техніці в парку бойових машин виконуються роботи з обслуговування та ремонту боксів, паркових приміщень та відкритих майданчиків.

1

Коментарі

анонім

15.04.13, 14:34

для генералов показуху рисовал, паркетный?

    Гість: Бентіна

    25.04.13, 14:42

    это клон ДПИ Черкасс?