Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

На Буковині відзначили День захисника Вітчизни

  • 22.02.13, 13:23
Сьогодні, 22 лютого, з нагоди Дня захисника Вітчизни за участю керівників крайової та міської влади, учасників Великої Вітчизняної війни, ветеранів Збройних Сил, військовослужбовців та громадськості, під музику військового оркестру 300-го окремого механізованого полку, відбулося покладання вінків та квітів до обеліска «Перемога», що на Соборній площі обласного центру, а також урочисті збори в Центральному палаці культури Чернівців.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв передав учасникам урочистостей поздоровлення від Президента України та зачитав його привітання з нагоди Дня захисника Вітчизни, вручив ветеранам грамоти обласної державної адміністрації та пам’ятні медалі.

-          Турбота про вас була, є і буде першочерговим завданням органів виконавчої влади краю, – відзначив Михайло Папієв, звертаючись до учасників Великої Вітчизняної війни, Збройних Сил України та бойових дій на території інших держав, воїнів-миротворців, солдатів та офіцерів. – Сьогодні ми добре розуміємо ваші проблеми і намагаємося їх вирішувати.

За словами голови облдержадміністрації, сьогодні найщиріші та найперші слова вдячності для ветеранів Великої Вітчизняної війни, без ратного подвигу, героїзму та самопожертви яких не було б ні соборної України, ні цього урочистого святкового дня.

-          Сьогодні ми вітаємо і тих, хто перейняв героїчну естафету від попередніх поколінь, хто стоїть на сторожі мирної праці нашого народу сьогодні – військовиків української держави, – зазначив Михайло Папієв. – У нас завжди була повага до людей у військовій формі, які символізують  патріотизм і гідність, дисципліну і благородство. Коли трапляється лихо, скажімо, природні стихії, військовики першими приходять на допомогу населенню. Так було і цієї зими, коли мешканці багатьох сіл області опинилися у сніговому полоні.

Усім буковинцям - захисникам Вітчизни у військовому одязі чи цивільному мундирі – керівники області та міста побажали здоров’я, довгих років мирного життя, благополуччя, успіхів у всіх починаннях в ім’я добробуту своїх родин і процвітання України.

2

Коментарі

анонім

122.02.13, 13:35

щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьба

    Гість: Мартышка Чита

    222.02.13, 13:39Відповідь на 1 від анонім

    щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьбатак жидівські ж кучки ще не скоро

      анонім

      322.02.13, 13:41Відповідь на 2 від Гість: Мартышка Чита

      щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьбатак жидівські ж кучки ще не скороєто не долго! сняв штанці та труси та зробив!

        Гість: Мартышка Чита

        422.02.13, 13:43Відповідь на 3 від анонім

        щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьбатак жидівські ж кучки ще не скороєто не долго! сняв штанці та труси та зробив!маєш у цьому великий досвід?

          анонім

          522.02.13, 13:44Відповідь на 4 від Гість: Мартышка Чита

          щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьбатак жидівські ж кучки ще не скороєто не долго! сняв штанці та труси та зробив!маєш у цьому великий досвід?так http://photo.i.ua/user/5754425/358474/10415212/

            Гість: Мартышка Чита

            622.02.13, 13:45Відповідь на 5 від анонім

            щоб на Буковині свято москалів святували? Нонсес та ганьбатак жидівські ж кучки ще не скороєто не долго! сняв штанці та труси та зробив!маєш у цьому великий досвід?так http://photo.i.ua/user/5754425/358474/10415212/ бу-га-га

              Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

              722.02.13, 13:57

              Бандер-полицаев палками выгнали с праздника ? Нехер позорить воинов КРАСНОЙ АРМИИ !