Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

У Чернівцях відбувся Офіцерський бал

  • 28.01.13, 10:35
У готельно-ресторанному комплексі «Георг-палац»  відбувся другий за ліком Офіцерський бал. Його організаторами виступили Чернівецька міська рада спільно з обласним військовим комісаріатом, Управлінням СБУ в області та Чернівецьким прикордонним загоном.

-        - Місто Чернівці, в усі часи було гарнізонним містом із великою кількістю військовослужбовців та офіцерів, які завжди брали активну участь у громадському та культурному житті міста й краю, -  звернувся до всіх присутніх під час відкриття балу, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. -  І сьогодні, український офіцер викликає повагу, шану й захоплення у більшості сучасників, для яких поняття честі, гідності й служби Вітчизні – є життєвими принципами.

На бал були запрошені та завітали більше двохсот офіцерів із дружинами. Майже всі присутні були вдягнені відповідно запропонованому дрес-коду: офіцери на службі – парадний мундир, дами – довга вечірня сукня.

Гостей зустрічав особисто секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин з дружиною Тетяною. Кожна запрошена дама отримала вишуканий подарунок.

Після привітальних слів, від організаторів та офіційних осіб, під звуки «Віденського вальсу» Йогана Штрауса у виконанні малого академічного симфонічного оркестру обласної філармонії під керівництвом головного диригента Заслуженого діяча мистецтв України Йосипа Созанського, офіцери запросили на вальс своїх супутниць.

Неймовірне задоволення та емоційне піднесення всім учасникам балу додали музичні привітання від військового оркестру 300-полку, камерного хору Чернівецької обласної філармоніїта викладача кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича співака Георгія Постевки. Особливим подарунком для всіх присутніх став феєричний виступ хору «Чернівці».

Усі бажаючі могли сфотографуватися на пам’ять про світську подію в житті міста біля банера з логотипом балу та отримати фотознімок у подарунок. Незалежне медіа-журі на чоліз офіційним представником телеканалу «1+1»  у Чернівецькій області Аллою Спрінчінат визначило найкращу танцювальну пару балу – лейтенанта Служби безпеки України в Чернівецькій області Андрія Мельника та його дружину Ірину. Вони отримали у подарунок кришталевий сервіз.

1

Коментарі

128.01.13, 10:59

Чудненько... интересно а "особисто секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин" получит в свое время срок за трату денег как Луценко ?