Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Військові пожежники змагалися на першість 13-го армійського корп

19 червня у Рівному відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед особового складу пожежних взводів 13 армійського корпусу.

За першість серед військових частин армійського з’єднання змагалися три кращі команди: представники 11-ї окремої артилерійської бригади з Тернополя, 51-ї окремої механізованої бригади з міста Володимир-Волинський та 7-го окремого полку армійської авіації з Нового Калинова, що на Львівщині.

– Пожежно-прикладний вид спорту відрізняється високою духовністю, адже за підготовкою воїнів-пожежників стоять безпека військових частин та людські життя, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки командира 13 армійського корпусу генерал-майор Сергій Наєв.

Після урочистої церемонії відкриття заходу спортсмени розпочали змагання з чотирьох видів. Зокрема, військові пожежники демонстрували свою вправність у підйомі по штурмовій драбині на 4-й поверх учбової башти. Вони долали на швидкість 100-метрову смугу перешкод, змагалися з пожежної естафети 4 по 100 метрів. Також, учасники команд розгортали пожежний автомобіль АЦ40, прокладали два магістральних рукави, розгалуження та по 2 робочих рукави на двох напрямках.

Начальник служби пожежної безпеки 13 армійського корпусу капітан Василь Багров підкреслив, що змагання перш за все націлені на оцінку і підвищення боєготовності та фізичної підготовки особового складу штатних пожежних підрозділів.

– Дані види змагань є одними з найскладніших і водночас дуже важливими у професії пожежного. Змагаючись, військові пожежники отримують неоціненний досвід та відпрацьовують навички у роботі з пожежною технікою і обладнанням. Це спорт сильних і мужніх бійців пожежної справи, – зазначив офіцер.

За підсумком змагань перше місце виборола команда 51-ї окремої механізованої бригади. Друге місце посіла команда 7-го окремого полку армійської авіації, на третьому місці – тернопільські артилеристи.

В особистому заліку найкращі результати продемонстрували: у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами – старший солдат військової служби за контрактом Олег Петляк з результатом 23,8 секунд, а у підйомі по штурмовій драбині – старший солдат військової служби за контрактом Сергій Васинюк із результатом 29,7 секунд. До числа лідерів в індивідуальному заліку також увійшли контрактники старший солдат Юрій Білий та солдат Євген Шкарлак .

Тимчасово виконуючий обов’язки командира 13 армійського корпусу генерал-майор Сергій Наєв привітав та нагородив переможців.
0

Коментарі