хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

У Рівному перевірили квартирну чергу

Роботу квартирно-експлуатаційного відділу міста Рівне з командуванням гарнізонів і житлових комісій у зоні відповідальності щодо ведення і перереєстрації облікових квартирних справ протягом трьох днів перевірила комісія Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління.
Члени комісії перевірили дотримання вимог чинного житлового законодавства України та відповідних наказів Міністра оборони України у військових частинах Рівненського, Сарненського і Дубенського гарнізонів Рівненської області.
За словами голови комісії, начальника житлового відділу Західного територіального КЕУ підполковника Наталії Лучко, квартирні справи у Квартирно-експлуатаційному відділі міста Рівне ведуться добре, і тому він є одним з кращих серед підпорядкованих підрозділів.
Офіцер зазначила, що такі перевірки відбуваються у всіх квартирно-експлуатаційних відділах і частинах на території західних областей України і мають на меті визначити недоліки, проблемні питання та шляхи їх вирішення.
За підсумками перевірки будуть розроблені рекомендації щодо покращення роботи з квартирними справами у зоні відповідальності.
0

Коментарі