фотографії що дивують випуск №4


троє в човні, не рахуючи ....

поїзд? тунель? - вівці!

любителям тунця )

Кара небесна

без слів...

фотографії що дивують випуск №3

Зимова казка

Будівельний екстрім!

Місяць, мишка і комар

Царівна жаба

Одинока сніжинка

фотографії що дивують випуск №2

Білки - баскетболістки

Малюки-друзі )

Намерзлий вуличний фонарик 

весна і зима - поділ території

реальне фото - Ви тверезі!

фотографії що дивують випуск №1

Команда велосипедистів з Руанди, вперше побачила сніг

Кіт вперше побачив нового члена сім'ї


Стадо баранів покидає загін


поліцейські собаки в черзі за обідом (Китай)

А чо там, у хохлов?

соціологія по українському

  • 24.06.15, 13:50
За оцінками соціологів, 61% українців підтримують ідею пересадити чиновників на вітчизняні автомобілі, а ось ідею просто пересаджати чиновників підтримують 99% населення.

ми перестаємо бути миролюбними (

Україна посіла 150 місце в щорічному рейтингу Global Peace Index миролюбних країн. Результати дослідження опубліковані на сайті Інституту економіки та миру.

Даний рейтинг складається щорічно з 2007 року. Держави оцінюються за десятками критеріїв. Наприклад, оцінюється кількість воєн, в яких країна брала участь протягом останніх кількох років, кількість загиблих солдатів, обсяг коштів, що виділяються на військові потреби, відносини з суміжними державами, взаємна довіра громадян між собою, доступність зброї для населення.

У першій десятці держав з найвищим рейтингом миролюбності, який завершується Чеською Республікою, наприклад, знаходяться  Данія, Австрія, Нова Зеландія, Швейцарія, Фінляндія, Канада, Японія, Австралія і Чехія. США на 94 місці, Росія на 152.

Рейтинг включає 162 країни. Україна в ньому розташувалася між Лівією (149 місце) і Нігерією (151 місце).

У торішньому рейтингу Україна посіла 142 місце, в 2013 - 113.

Україна має найгірші результати за такими показниками, які впливають на рейтинг: інтенсивність конфлікту всередині країни, жорстокі протести і відносини з сусідніми країнами.

Найменш миролюбною країною названа Сирія. В останній десятці - Ірак, Сомалі, Північна Корея і Пакистан.

в Європі навіть ворони культурні!

В Європі ворони прибирають сміття після себе:

може фейк, а може й правда

Заместитель командира добровольческого батальона "Торнадо" МВД Украины Николай Цукур

Сейчас будут пытаться нас штурмовать и разоружить мы до последнего будем стоять за правду и справедливость и не дадим нас осквернить. Обращаюсь к бойцам из правого сектора мы потдерживали Вас возле секреториата призидента вместе с нашим комбатом потдержите и вы нас!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!! НЕ ДАДИМ ПРЕДАТЕЛЯМ ПРОДАТЬ УКРАИНУ НЕ ЗА ЭТО МЫ ПРОЛИВАЛИ СВОЮ КРОВЬ!!!

Вылажую все документы по поезду. У нас хотят с боем их отнять!!!!!

Напоминаем батальон Торнадо задержал состав с чугуном, без документов , направлявшийся в оккупированную зону



Інфа, яку можна знайти в ЗМІ:
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявив на батальйон міліції Торнадо в СБУ, МВС і Кабмін.

За словами Москаля, вночі на 17 червня бійці незаконно затримали вантажний потяг з вугіллям, який везли на переробку на Алчевський коксохімічний завод. При цьому у складу був дозвіл Антитерористичного центру та державної фіскальної служби.

"Це зроблено для чергового піару, щоб приховати численні злочини, які вчинивцей підрозділ на території Луганської області", - вважає Москаль.

Батальйон “Торнадо” збираються штурмовати.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер Наталія Іванова.

Це пов`язано з тим, що сьогодні вночі батальйон заарештував цілий состав контрабанди.

Після цього на адресу батальону почали надходити погрози. Були затримані 4 – 5 людей, яких позвали для дачі свідчень. Досі бійці не повернулись. По свідченням, їх чекали там дуже багато міліціонерів. Хлопці були без зброї.

“В той же час в Дніпрі був затриманий комбат Торнадо. Його затримала прокуратура прямо з лікарняного ліжка.

Зв’язку з затриманим комбатом та хлопцями в Сєвєродонецьку немає. Состав йшов з Алчевська в Дніпро. Бійці впевнені що руки йдуть до цього підлого інциденту з Києва. Бійці просять допомоги!!! - пише Іванова.


алкоголь дорожчає!

"Діти,подорожчала горілка.Тату-ви будете менше пити?Ні,ви будете менше їсти... "

Кабмін прийняв рішення про підвищення цін на алкогольну продукцію на 25-40%. Зростання цін буде відбуватися в два етапи - на першому етапі визначать мінімальні ціни до 30 серпня, на другому - з 1 вересня.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 17 червня

Таким чином, до кінця літа мінімальна оптова ціна на горілку і лікеро-горілчані вироби за 1 літр 100-відсоткового спирту із 133 грн зросте до 159,94 грн, а з 1 вересня — до 175,96 грн. На віскі — з 295 грн до 317,31 грн і 349,36 грн відповідно, на коньяк (три зірки) — з 196,7 грн до 253,21 і 269,23 грн.

Мінімальні роздрібні ціни на лікеро-горілчані вироби за 1 літр 100-відсоткового спирту піднімуться з 199,5 грн до 249,5 грн і 274,5 грн, віскі — з 442,5 грн до 495 грн і 545 грн, коньяк (три зірки) - з 295,05 грн до 395 і 420 грн.

В результаті найдешевша пляшка горілки об'ємом 0,5 л буде коштувати до кінця серпня 50 грн, з 1 вересня - 55 грн (зараз 40 грн), віскі — 99 грн і 109 грн (нині - 88,5 грн), відповідно, коньяк (три зірочки) 79 грн і 84 грн (п'ять зірочок) — 89 грн і 94 грн (зараз 59 грн і 69 грн). Найдешевше ігристе вино в пляшці 0,7 буде коштувати не 33 грн, як зараз, а 44,9 грн і 49,9 грн відповідно, на інше вино мінімальна ціна підніметься з 20 грн до 27 грн.

Згідно з пояснювальною запискою до документа, яка підготовлена Міністерством фінансів, діючі в даний час мінімальні ціни були введені в червні 2014 року і на сьогоднішній день їх рівень, враховуючи зростання інфляції та падіння курсу гривні, не відповідають реальним витратам суб'єктів ринку на виробництво та торгівлю алкогольними напоями. Мінімальні ціни “не відображають зростання ставок акцизного податку, цін на енергоносії, сировину та інші складові ціни", - йдеться в пояснювальній записці.

Алкоголь в Україні подорожчає майже вдвічі