хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

як у Львові поліцейських вчать стріляти

Працівники патрульної поліції Львова у позаробочий час тренуються зупиняти автомобіль із застосуванням зброї. Таку ініціативу проявив львівський волонтер Ростислав Макух після того, як у Києві під час погоні за втікачем на BMW працівник поліції застрелив 17-річного підлітка. Заняття відбуваються два-три рази на тиждень, починаючи із 17 лютого. Поліцейські практикуються у погоні за автомобілем та вчаться стріляти по колесах втікача під час руху із пейнтбольної зброї.
Зброю та автомобіль для тренування поліції надав волонтер із благодійного фонду «Нова країна» Ростислав Макух. «У мене є діти. І я не маю гарантії, що у подібній ситуації з BMW в Києві не опиниться мій син чи діти моїх друзів, або просто чиїсь діти. Вся ініціатива базується на моєму ентузіазмі та бажанні керівництва патрульної поліції у підготовці досвідчених кадрів. Жодної сторонньої допомоги немає. Жодного фінансування. І фонд тут ні до чого», – зазначив Ростислав Макух. – Мені дивно, що за два тижні після трагедії немає дій. Політики мене не дивують. Мене дивують батьки. Багато батьків мають більше можливостей, ніж будь-хто, але жодних дій немає. Мабуть, вони думають, що це не може статися з їхніми дітьми».

За словами начальника поліції, навчання відбуваються у Львові на вул. Данила Апостола на тренувальному майданчику неподалік сервісного центру МВС. У тренуванні щоразу беруть участь 10-12 працівників поліції. Заняття проходять у вільний від роботи час. Вони заплановані на тривалий час, поки їх не пройдуть усі працівники поліції Львова.

за матеріалами zaxid.net

2

Коментарі

Гість: сонный

124.02.16, 19:12

    224.02.16, 19:29

    я тепер по перші вимозі гальну, ну його нахуй

      324.02.16, 19:37Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

      дупою?

        424.02.16, 19:52Відповідь на 3 від Mann der Welt

        дупою?пизданув, як влужу перднув