Ловимо мисль(заміна ДБЖ)

Ловити особливо складно бо немає моделі мого безперебійника, а можливо скоро буду виконувати саме таку роботу

Цей лінк не вставився

https://www.youtube.com/watch?list=WLbnvzcqAe9UE0RATrPrI39zYmmUFh5jdv&v=l-xMuug5L7o



Ловимо мисль

Рубрика ловимо мисль, сама придатна бо в ній мисль увесь час втікає, і її ловимоlol

Ну раніше це, я називав черпати манну небесну або таланом.

Може комусь поталанить в цьому кліпу.

Мені ИБП переслали УкрПоштою ото пощастило, живе вже майже два роки, і є ознаки старіння акумулятора, тому профілактика цього присторю мені цікава.



Як попередити поломку(рубрика Боїмось майстерню)

Далі я буду черпати манну небесну про ремонт мого не дорогого безперебійного живлення, він такий не дорогий, що я не знайшов цю модель на Ютуб але: будемо ловити мисль з нулю.

Зараз завершу тему про те, що мене особливо цікавить: тестування пристрою, і вчасна профілактика, щоб комп'ютер працював без збоїв але досі збої у мене несподіванні і обов'язково на вихідні дні так, що залишаєшся сам без допомоги друзів, і всі сервіси закриті до понеділка.

Ось одна поки знахідка та ще декілька аналітичних програм, що я випробував.

Якщо програма покаже температуру відеокарти 85С то стоп, і комп'ютер пора на тест(крім тестових програм є деякі тестові модулі, що треба купувати)

Моя нова карта наразі(легкий тест) показала чудове охолодження графічного процесора 60С(ідеально), і не виявило проблем в пам'яті відеокарти. Інша утиліта чомусь глюкнула але її випуск 2006, і система попередила про проблеми в її компонентах, і можливо якщо це не проблема то утиліта виявила недолік в відеодрайвері тобто його треба обов'язково оновити як тільки вийде нова версія.

Одна з випробуванних утиліт(треба скачати її нову версію, і в ній вже є все необхідне, тому відео трохи застаріле але нормально щоб схопити мисль чи почерпати манни небесної(так я колись говорив)) дивимось її на відео:


Ловимо мисль

smileСкажемо подяку радіо Шарманка за щойно почуту пісню


Про "науковоПОПУЛЯРНЕ"


Наука це: спостереження, і результати на об'єктивних висновках

В такий спосіб фраза мала би виглядати так: науковооб'єктивно

Але цього речення ніколи не чув, на томість є прив'язка "популярне"

Що означає ця прив'язка?

Виявляється є нове речення: "наука НЕ популярна" цю фразу висловлюють крадькома у іншому вигляді "світова криза"

Не популярна наука це матеріали які заборонені у багатьох країнах світу, і зараз ми очевидно побачимо її в фільмі. От тільки нехай спекулянти(саме ображене населення) не називає мене провокаторомpodmig


Тим хто боїться нести комп'ютер в майстерню(відеокарта)

І правильно, що боїться... нести треба не в страхі, а вірі бо що не по вірі те гріх. Відеоурок покаже, що є страшні майстри... є сумніви, шукаємо хорошого майстра.


Ловимо мисль

В старозавітню епоху Біблія не передбачує зміни людини з середини(душі і серця), цим пояснюється і суботи, та різні жорсткі обмеження на плоть, що ми звемо закон.

Новий Заповіт передбачує і спрямованний на те щоб змінити людину з середини її.

Зараз я знову познайомлю зі своїм основним духовним наставником, а тема тепер про християнську свободу.

Тоді як інші молоді люди якимись своїми "вчинками" добивались своєї "свободи" то ми майже з дитинства(16 років) сідали за парти домашніх приймачів, і в шумах далекого ефіру, пізнавали ази свободи.


Знаю, що тим кому поталанить, зможуть схопити цінну думку