Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Дрібнички

Їдучи байком або мотобайком, або висунувшись з вікна авто на швидкості, не вдягаючи окулярів, відчуваєш, інколи, як об тебе б'ються різні дрібні комахи. Потрапляють в очі, сідають на одяг. Хоча про те хо я пишу, стосується, напевно, лише байка. І вітру. Коли їдеш проти вітру - він несе комах, які не мають сил (здібностей, розуму) летіти проти, а ти докладаєш зусиль, тиснучи педалі. Але якесь погане порівняння порівнювати себе з комахами. Також ніяких аналогій з суспільством....


18

Коментарі

Гість: Mr_Nameless

11.11.10, 13:11

    21.11.10, 17:19Відповідь на 1 від Гість: Mr_Nameless

    та ладно ))) мені весело ))

      31.11.10, 22:50

      лекція про відносність руху?

        42.11.10, 12:05

        Сила волі... Ось що допомагає людині не перетворитися на комаху.

        )))

          55.11.10, 12:31

            65.11.10, 12:33

            Якшо у Вас в середині літа на губах розіб'ється "у ліпьёошку" звичайнісінька домашня муха середньої вгодованості (лат. Musca domestica), то Ви назавжди втратите своє легковажне ставлення до всього живого, що здатне пересуватись повітрям.

            Щоб Ви не витрачали дорогоцінний час життя на придбання досвіду, який повинні були отримати десь на шкільній перерві, додам, що метелик здатен пошкодити рогову оболонку ока (втрата зору) , а під містом Бахмутом ластівка одного разу вскочила в око мотоциклісту, так що назовні залишився тільки хвіст.... на землю він падав вже мертвий.

            Бажаю Вам якомога довше залишатись веселим та здоровим...

              75.11.10, 16:05Відповідь на 6 від Східняк

              ...Щоб Ви не витрачали дорогоцінний час життя на придбання досвіду, який повинні були отримати десь на шкільній перерві, додам, що метелик здатен пошкодити рогову оболонку ока (втрата зору) , а під містом Бахмутом ластівка одного разу вскочила в око мотоциклісту, так що назовні залишився тільки хвіст.... на землю він падав вже мертвий. случай с ласточкой перевернул мое воображение...Я почти 40 лет проездил велосипедом, да и сейчас не слезаю. Надо буде обзавестись очками, каской, щитками на предплечья и голени, иначе не исключена моя гибель в столкновении с этими монстрами - ласточками, воробьями и просто насекомыми...

                828.06.11, 21:34Відповідь на 7 від Amiran

                ...Я почти 40 лет проездил велосипедом, да и сейчас не слезаю. Надо буде обзавестись очками, каской, щитками на предплечья и голени, иначе не исключена моя гибель в столкновении с этими монстрами - ласточками, воробьями и просто насекомыми...Друже, ох і "язва" ж Ви!!!!
                ПРОБОДНАЯ...
                Швидкість ровера раз в 10 повільніше від моциклєта, отже порівнювати їх, це все одно що порівнювати стрибок з балкону 2-го поверху та 11-го.
                А давайте зробимо дослід: Vmoto=150км/год, Vласт=80км/год, приймаємо 200км/год або 55м/сек.
                Я беру курячу голову вагою близько 30гр, вішаю до капронової жилки довжиною 88см і розкручую до 10 об/сек (теж 55м/сек), а Ви підставляєте пику...
                Потім підемо пити пиво і слухати Ваші враження!!!

                  929.06.11, 01:56Відповідь на 8 від Східняк

                  Друже, ох і "язва" ж Ви!!!!ПРОБОДНАЯ...Швидкість ровера раз в 10 повільніше від моциклєта, отже порівнювати їх, це все одно що порівнювати стрибок з балкону 2-го поверху та 11-го.
                  ...Я беру курячу голову вагою близько 30гр, вішаю до капронової жилки довжиною 88см і розкручую до 10 об/сек (теж 55м/сек), а Ви підставляєте пику...Потім підемо пити пиво і слухати Ваші враження!!!
                  Шо есть, то есть небольшая вредность А после Ваших математических выкладок стало ясным, что после курячей головы у меня повыпадают все зубы и пить пиво будет уже не в охотку. Краще я пристану на Вашу думку вiдразу и поп'емо пива непошкодженою пикою