хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Відвертість від Вольфганга Шойбле

  • 02.11.13, 17:05
Вольфганг Шойбле,член правлячої ХДС і міністр фінансів Німеччини, як німець і за що я їх люблю так це за прямоту і відвертість, у Франкфурті-на Майні говорить дуже відверто. Пряма мова



Тезово:

"В найближчі 24 місяця буде створений єдиний фіскальний союз. І всім тім, хто говорить про суверенітет скажу - суверенітет в єдиній Європі є абсурдом. Ми німці з 1945 року ніколи не були суверенною державою, хоч і оголосили себе такою у 1955 році і у 1990 році. Ця монополія держави-нації є застарілим поняттям, котре ще досі лежить в основі міжнародного права. Ми зараз знаходимось в стадії створенні контурів нової форми державного правління."

Але найдужче мені сподобались коментарі користувачів:

77 krassi
Та ви ханжа Шойбле паршивий зрадник. Коли нація повстане проти ваших безумних теорій, вам навіть диво не допоможе. Коли почнеться бунт, вам краще залізти в глибоку нору і з неї не вилазити.


Olaf D
Дерево, мотузка, шия Шойбле

Carboncluster
Він та Меркель вже зрадили все що тільки можна, нашу націю, нашу історію, нашк національну ідею все те, що колись було нашою країною. Вони зрадники

King A
ХДС - американські маріонетки.
Наш уряд продав нашу націю англійцям та американцям. Час вже показати цим зрадникам, так як колись ми взяли штурмом штаб-квартиру Штазі - ми візьмемо за дупу цих мерзотників.

fanalone21
Він заслуговує лише на кулю в голову.

Bui Kadjos
Розстріляти цю безхребетнту сволоту!

Izzy
Цей тип реально маньяк, на мою думку.
Він взагалі останнім часом втратив здоровий глузд.
Цей ЄС-восьминіг має бути зупинений!

Kai Krampf
І що дивного? Німецький уряд є лише окупаційною адміністрацією переможців над Німеччиною.

І відсотків 80 коментів в тому ж руслі. Доволі дивно, у французькому і англійському контенті під постами націоналістів завжди збирається різнородна мультикультурна шобла і співає свої толерантних пісень, а тут більшість відверто готова загризити міністра. Оскільки користувачі переважно за статистикою молоді люди, якщо в німців така молодь, то шанс у німців є. 
7

Коментарі

анонім

12.11.13, 17:52

Будемо сподіватися, що Європа опритомнює та має шанс відродитися, після ніщівної поразки від комуно-ліберастів.

    22.11.13, 18:12

    Мені завжди здавалось,що ЄС- це нова Німеччина.

      32.11.13, 18:50

      Німецький уряд є лише окупаційною адміністрацією переможців над Німеччиною.

      Саме цікаве, що це правда. Немає Німеччини, це фікція.

        42.11.13, 21:49

        гарні коментарі.

          Гість: R0mmel

          53.11.13, 10:40Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

          Мені завжди здавалось,що ЄС- це нова Німеччина. та так і є. Вони там всю мацу гребуть під себе

            63.11.13, 16:40Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            Мені завжди здавалось,що ЄС- це нова Німеччина. та так і є. Вони там всю мацу гребуть під себеВони перемогли без війни.Тоді,що їм не так??

              73.11.13, 16:50Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

              не треба плутати німецьку націю, і міжнародний капітал, операторами котрого є інколи німці. В сьогоднішньому світі поняття німецького капіталу умовне. Ну от Опель - німецька машина? Але ж володілець Опелю американське Дженерал Моторс, так само як і в Дойче Банк є крупний капітал з американського Сіті Банк. І не дарма про "застарілість поняття суверенітет" сказав саме міністр фінансів - глобальний ринок не визнає поняття національного, про це відверто і каже міністр фінансів. Холодильники може в них і повні, але здається, судячи по коментам, не холодильником єдиним живе нація. Принаймні для деяких німців

                83.11.13, 17:18Відповідь на 7 від Lost_paradise

                не треба плутати німецьку націю, і міжнародний капітал, операторами котрого є інколи німці. В сьогоднішньому світі поняття німецького капіталу умовне. Ну от Опель - німецька машина? Але ж володілець Опелю американське Дженерал Моторс, так само як і в Дойче Банк є крупний капітал з американського Сіті Банк. І не дарма про "застарілість поняття суверенітет" сказав саме міністр фінансів - глобальний ринок не визнає поняття національного, про це відверто і каже міністр фінансів. Холодильники може в них і повні, але здається, судячи по коментам, не холодильником єдиним живе нація. Принаймні для деяких німцівДякую.Зрозуміло.

                  94.11.13, 12:00Відповідь на 1 від анонім

                  Будемо сподіватися, що Європа опритомнює та має шанс відродитися, після ніщівної поразки від комуно-ліберастів.Так. Але коли вже називати речі своїми іменами, то комуно-ліберастів варто називати сіоно-ліберастами.