Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Go, yankee, go to hell

  • 30.08.13, 16:35
І чого янкі менжуються? Чого мавпа з Білого дому нервує, розбрискуючи соплі по роялю?  Хай уводять війська в Сирію, хай маски будуть зброшені. Досить вже вякать про "громадянську війну", оппозицію", дерьмократію, хай тепер вже буде чітко - окупант проти сирійців, ну і шайка зрадників, сунітських прихвостнів Ізраїлю і Саудівської Аравії. Досить вже маскараду, хай сирійці бьються за незалежність. Хай "оппозиція" вже остаточно стане тим, ким є - зрадниками. Чітко визначені позиції замість маскараду краще, один хрін вся та зірково-полосата і єєсівська пиз...та спонсувала вакхабітів зброєю, хай вже затягнуть свої демократичні дупи в пекло війни.

Взагалі США треба окупувати все, треба увести війська в кожен куточок цього гнилого глобального світу, щоб на кожному вуглі стояла якась мавпа з чікагського гетто з нарукавником ножа в трикутнику, зірково-полосатою нашивкою або з орлом на ініціалах U.S.M.C. Якось по тупому - долар усюди, а де гауляйтери доларів? Макдональси і дядя Дональд усюди, а де морські піхотинці? Soft power Обами річ фігова, вона робить вигляд чогось законного і правильного, треба повернутись до хардкору імені Буша. Дитя джунглів має слухатись свого поплічника дезертира і труса Керрі, треба воювати, краще взагалі з усіма одразу. Було б круто під час нападу на Сирію одну ескадрилью стелсів і парочку безпілотників послати і їб...ти пару раз по Берліну, так для профілактики, щоб фріци не придумали б собі нового фюрера, пару бомб скинути на Лондон, бо Лондон щось сдрейфиф нападати на Сирію, так тих лордів провчити десантом лос-анджелеської голубої дивізії на чолі з лідером останніх гей-парадів Цукербергом і дати їм тиждень на мародерство в столиці країни Шекспіра, хапй дрюкають палату лордів, яка дозволила гомошлюби. Париж можна не чіпати, там все круто і в коаліції, і Батьківщина торгашеських революцій і підарастічних оргій, країна негрів і тотальної толерантності, лягушатники єдина рідна душа для янкі. Не для всіх, окрім хіба шо брутальних реднеків з Техасу, але тих треба виткористовувати як м'ясо в пустелях Близького сходу, щоб більше простору було для маршів під проводом Цукерберга. Тепер десь в Далласі, Хьюстоні чи Остіні, коли всі ковбої виїдуть помирати за "демократію" і інтереси Ізраїлю.

Все треба окупувати, fucking sheet! Давайте янкі, нападайте на всіх і вся, протягніть свою демократію усюди, пропитайте кожен куточок цього світу своїми Макдональсами і фаст фудами, щоб половина світу перетворилася на таких же жирних ублюдків, протягніть підарів парадами від Дубліна до Могадішо, покажіть всім тупорилі голівудські фільми з дешевими сентиментами, зробіть все політкоректним, щоб навіть вища університетська програма підходила останньому дауну з піною у рота, щоб всі рахували 2 на 2 на калькуляторі. Зробіть все навколо США, щоб всіх, хто залишиться при мап'яті просто почало вернути від слова демократія, щоб світ став глобальним штатами і розділіть його нарешті на янкі і не янкі, на унтерменшей і надлюдей. Вергніть все в хаос, і самі зникніть в ньому, як невдала пародія на країну, як невдала мессіанська ідея пастуха-нездари, котрого затовптали власні вівці. Зробіть глобальний ринок, перетворіть всіх на торгашей, в котрих єдина цінність жрать і срать, щоб вони продали і вас самих подорожче. Досит півкроків, пане Обама, нападайте на всіх, окуповуйте всіх, несіть всім "світло демократії", віру в прогресс і свободу. We want it, we want it here and now. І ніяких компромісів, все або нічого, США має стати всюди і ніде. Таке тупориле існування середньостатистичного янкі (посередність в усьому) має перемогти, щоб вже ясно стала диктатура посередностей, диктатура торгашів і менеджерів, чандали, найнижчі касти стануть всім, бо були нічим. Як сам Обама, син шалави і африканця, років 50 тому був би максимум драгдиллером в гетто, сьогодні робить вигляд президента метрополії світу. Йому треба взяти другим віце-президентом Януковича (бо Керрі той ще персонаж, теж чандала, як він є), ворішка ставший президентом в парі з так і не добившимся успіху драгдиллером з гетто та дезертир і пацифіст Керрі, що говорить увесь час про війну, а десь на задньому плані треба поставити папугу на ім'я Діма Мєдвєдєв, який буде як мантру повторювати "інновація", "модернізація", "онанотехнології" і його дресерувальник Вова, який має бути завжди за кулісами. Це ж суперчетвірка глобального світу, це нові герої нового часу: Обама, Керрі, Янукович і Мєдвєдєв. Найкрайняк їм би хоч бойз-бенд якийсь створити, щоб співати пісеньки для 16-тирічних дівчаток. Так треба жити, треба сторити однe глобальну імперію зі столицею у Лос-Анджелесі (Вашингтон занадто по-пуританські) і поставити правити світом цей квадровірат. Яка епоха, такі і герої.

Obama, let's do it, motherfucker!


12

Коментарі

Гість: Phoenix 28

130.08.13, 17:11

Самое страшное в том, что весь мир понимает что происходит, но что-либо изменить не в силах. Ещё 50 лет назад Эйзенхауэр в своей "прощальной" речи предупреждал народ Америки и весь Мир:
"Мы должны строго следить за тем, чтобы не допустить сосредоточения в наших правительственных органах такого влияния его представителей, которое превышало бы их полномочия, независимо от того, заинтересован в использовании этого влияния военно-промышленный комплекс или нет. Возможности для чудовищного подъема силы, находящейся не на своем месте, существуют и будут расти. Нельзя, чтобы ВПК поставил под угрозу наши свободы или демократические процессы".

    230.08.13, 23:38

    Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!

      331.08.13, 00:56Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

      Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!Вся біда у тому, що в США панують ЖИДИ...- а їм конче потрібно, щоб ОБОВЯЗКОВО десь була війна!

        431.08.13, 01:03Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!Вся біда у тому, що в США панують ЖИДИ...- а їм конче потрібно, щоб ОБОВЯЗКОВО десь була війна!А де війна- там прибуток???

          531.08.13, 01:16Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

          Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!Вся біда у тому, що в США панують ЖИДИ...- а їм конче потрібно, щоб ОБОВЯЗКОВО десь була війна!А де війна- там прибуток???Там ще й ГАВВАХ = страх, кров, жах, жертви = все, що потрібно їхньому божку...

            631.08.13, 01:26Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!Вся біда у тому, що в США панують ЖИДИ...- а їм конче потрібно, щоб ОБОВЯЗКОВО десь була війна!А де війна- там прибуток???Там ще й ГАВВАХ = страх, кров, жах, жертви = все, що потрібно їхньому божку...Бог ,взагалі то,повинен навчати доброму та вічному...

              731.08.13, 01:26

              Погоджуюсь з сенсом, але абсолютно не розумію американських мотивів - нах воно їм надо? Серйозно! Може хтось пояснити?
              Рідкий випадок коли погоджуюсь з путлером...

                Гість: Светомир

                831.08.13, 09:54Відповідь на 7 від Танк_

                Погоджуюсь з сенсом, але абсолютно не розумію американських мотивів - нах воно їм надо? Серйозно! Може хтось пояснити?
                Рідкий випадок коли погоджуюсь з путлером...
                Ну, ИМХО, это конкуренция с РФ. Это как во Вьетнаме СССР воевал с США. Так что идет борьба за авторитет и влияние в мире между последними империями.
                Я считаю что нашей стране надо оставаться самостоятельной и ни в коем случае не входить в союзы с США и РФ. Не стоит выбирать между чумой и холерой. Это не наша война. Надо максимально решать свои проблемы. У нас же огромный потенциал, ресурсы, замечательные люди, а .... заправляют люди без совести, морали и чести.

                  931.08.13, 10:35

                  За все треба платити рано чи пізно. Але по це ніхто недумає.

                    1031.08.13, 11:00Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

                    Так,блін,виявляється,в Сирії порушили національні інтереси США!!!Вся біда у тому, що в США панують ЖИДИ...- а їм конче потрібно, щоб ОБОВЯЗКОВО десь була війна!А де війна- там прибуток???Комусь війна - горе, а комусь - мати рідна.....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна