Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Ульріка Майнхоф, Беата Чепе і її величність Революція

  • 06.08.13, 17:01
"Для окупантів Німеччини (прим. мова тут про США) мова йшла про те,
щоб після психологічного впливу виховати в німцях демократію,
тобто змінити її культуру і насамперед зломити її історичне розуміння,
усвідомлення її історичного існування та німецьку ідентичність"

Ульріка Майнхоф 

Навіть такий ідеологічний противник комунізму як я, питаю до деяких лівих персонажів симпатію і не можу встояти перед їхньою чарівністю. Товарищ Че, до котрого з правої сторони не тільки я питаю повагу і симпатію, як я вже знаю, з цієї категорії. Але є ще одна особа, це фрау Ульріка Майнхоф, головний ідеолог Rote Armee Fraktion (RAF). Але я відмовляюсь розглядати Ульріку, як догматичну комуністку. Як вже видно з цитати, це була комуністка, яка оголосила війну демократії за збереження німецької ідентичності! І хоч в середовищі RAF в силу догматики було звично розмовляти про "солідарність з Третім світом" і "борьбою с імперіалізмом", Ульріка насамперед боролась не за них, а з окупантами, котрі на той час оволоділи Німеччиною, тобто елітою з космополітичних олігархів та маріонеток Вашингтону. Вона боролась проти системи.

Цікавість і незвичність Ульріки починається вже з її сім'ї. Вона народилася в сім'ї священників і до речі була до кінця життя віруючою, що також не вписується в стандарти марксизму. ЇЇ батько Вернер Майнхоф був окрім того, що священником, ще заснував в 1930 році ультраправу організацю "Союз борьтби за німецьку ідентичність" а в 1933 році став активним членом НСДАП. Тези про збереження німецької ідентичності Ульріка збереже у філософії RAF. Цим до речі RAF відкрізнялось скажімо від італійських Червоних бригад, хоча варто зазначити, що Червоні бригади повінстю залежали і фінансово, і практично від СРСР та її сателітів, в той час, як радянське керівництво до RAF відносилось негативно, так як в свою чергу і Ульріка до СРСР. Ульріка Майнхоф заявила, що СРСР є таким же окупантом Німеччини як і США, а також "зрадником ідеалів справжнього комунізму, машиною з нещадної експлуатації націй", а в свою чергу Штазі вважало RAF однією з найнебезпечніших організацій, вона була заборонена, а декілька людей в НДР сіло у в'язниці, як "шпигуни RAF". Тобто RAF в своїх тезах дуже наблизилось до концепції народжених тоді в Європі Нових правих - "Проти Заходу, проти Сходу, за європейську Європу".

Ульріка вступила в Марбурзький університет, де показово вивчала не щось "абстрактно-теоретичне", а германістику, культуру Німеччини, її літературу та мову. Але вона вважала атмосферу університету "затхлою та міщанською" і перевелася в Мюнстерський університет. Тут вона вперше вступила в комуністичні організації: Соціалістичний союз німецької молоді та в Соціал-демократичну партію Німеччини.  Але вона швидко розчарувалася в цих організаціях, адже вони були конформістськими стаелітами СРСР і направлені були лише шляхом маніфестації відмови від ядерної зброї послабити західний блок. Ульріка покинула союз, а з СДПН її вигнали за "радикалізм", як роблять всі конформістські партії з активними людьми. Тому вона вирішила створити щось своє і цим новим став RAF. Тут їй допомогла праця бразильця Жуана Карлоса Марігелли "Міська геррилья".Концепція міської геррильї стане визначальною для всіх антисистемних рухів Європи, як правих, так і лівих. На підставі праць Марігелли Ульріка сформувала власну концепцію міської партизанської боротьби: Das Konzept Stadtguerilla, котра стала в принципі базовою для всього радикального руху Європи 70-80х років.

Оскільки на відміну від Червоних бригад, СРСР зброю не поставляв і на території Чехословаччини не було баз для тренування бійців, як це мали Червоні бригади, Ульріка зійшлася з палестинським антиізраїльським рухом ФАТХ, де власне пройшло вишкіл перше покоління RAF. Першим об'єктом терактів RAF стали військові бази США у Німеччині. Другими цілями RAF були напади на інкасаторів та теракти проти крупних банкірів, як символів продажної плутократії. RAF була першою організацією, котру дійсно злякалась космополітична фінансова кліка, жертвою RAF пав наприклад Юрген Понто, голова Дрезднер-банку, а також генеральний прокурор ФРН Зігфрід Бубак. Безумовно ФРН кинуло всі сили поліції на захист системи і у 1972 році Ульріка була захоплена поліцією і посаджена до в'язниці.

8 травня 1976 року Ульріка начебто покінчила із собою, хоча церква, активним членом якої була Ульріка, відмовилась визнати Майнхоф самогубцею і похоронила її на кладовищі в Марієндорфі за церковним обрядом, як вбиту. Після смерті Ульрікі RAF скотився в конформізм, спочатку туди проникли агенти НДР (про що казала до речі Ульріка ще будучи у в'язниці) і вона перетворилася, як і ЧБ на засоби політичного впливу з Москви та її сателітів, а потім взагалі вирішила, що її "революційна боротьба закінчина", і це у кінці 80-х, коли космополітичний капіталізм впевнено крокував по планеті. Ульріка Майнхоф не дорівнює RAF і не дорівнює комунізму, вона ширша, вона як сама визнавала степовий вовк, що рухаеться навколо картонних людей.

Здавалось би ультраправа Беата Чепе мала б бути антиподом ультралівій Ульріці Майнхоф. Однак їх долі дуже схожі, як Майнхоф, Беата сама створила організацію, продекламувала її теорію і десятеліття наводила жах на всіх захисників системи. А саме головне, що і Беата, і Ульріка існували поза системою. 

Беата Чепе народилас в Йені і в 90-х стала політично активною. Вона вступила в "Вінцерклуб", патріотичну організацію, однак як і Ульріка в свій час, зрозуміла конформітську сутність цього утворення. Її вигнали звідти за "радикалізм", вона забрала звідти своїх майбутніх товарищів по боротьбі Уве Мундлоса та Уве Беркхардта.  Вони створили разом з членом НДПН Тіно Брандтом організацію "Анти-Антифа", котра переросла в напівбойову організацію "Тюрінгська самооборона". Беата швидко стала головою самооборони. Як визнає потім поліція, Беата була мозковим центром організації.  Так виникло "Націонал-соціалістичне підпілля", ідеолог якого стала Беата. Вона повінстю застосувала концепцію "міської геррильї", сформованої Ульрікою. Було здійснено близько 50 нападів на банки і було здійснено близько 10 терактів в турецьких кварталах, де розташовували свій бізнес інородці, захоплючи німецьку землю і витісняючи німців. Також були скоєні напади на декілька поліцейських участків, псів системи.

8 листопада 2011 року Беату схопили, а Уве Мундлос та Уве Беркхардт загинули при затриманні. Протягом десяти років троє людей наводили жах на систему. Беата заявила на суді, що буде мовчати. А що вона їм скаже? Її мовчання буде красномовніше за тисячу слів.

Як би не здавалися ці дві жінки різними, вони наче близнята. Вони обидві здійснили вихід з системи - Ульріка зліва, а Беата справа, та так вийшли, що систему кинуло в холодний піт. А чи так ідеологія Ульріки була далекою від Беати? Чи не ця космополітична олігархія наповнила вулиці Німеччині інородцями, тому що для бізнесу вони дешевше? Чи не так звана "демократія" є коспополітизмом в чистому вигляді? Чи не ця олігархія викидає на вулиці німців і переводить свої активи в третій світ, бо там дешевше і дивиться на націю лише як на купу машин, котру можна замінити неграми без втрати властивостей раба, зате зменшевши свої видатки? І чи не ці "мирні бізнесмени" з Туреччини, а по суті спекулянти заробляють на німецькій нації, влаштовуючи в центрі великої держави свої смердючі квартали?

Ульріка вдарила систему хуком з ліва, по тим жирни, нахабним, комполітичним банкірам-фінансістам та зажравшійся еліті поілтиканів, котрі зрадили націю і довзолили себе окупувати, котрі вважають нації лише своїми гвинтиками і котрі завозять туди туземців щоб здешивити собі ці гвинтики, Беата вдарила хуком з права, бо цій смердючій ідеології мульткультуралізма, як знищує німецьку ідентичність, за яку боролась і Ульріка. Вони це зробили на Батьківщині Гегеля. Будемо вважати, що Ульріка Майхоф була тезою, Беата Чепе - антитезою, звідси має родитися синтез, синтез великої європейської революції, котра знищить космполітичний капітал, утвердить націю і зробить Європу європейською.

Закінчемо відомою фразою Ульрікі:

"Вони використовують поліцію як військову силу проти нас, ми маємо відповисти також військовою силою, адекватною їхньому тиску на нас. Жарти скінчились...Протест це коли я кажу: мене щось не влаштовує, а спротив це коли я роблю так, що те, що мене не влаштовує - зникло".

 
9

Коментарі

16.08.13, 23:11

    27.08.13, 09:38

    Цікаво