хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Militia movement - приклад для України

  • 03.07.12, 22:06
І в білих громадян США є чого повитись. Сьогодні історія Militia movement - Рух ополчення США - організація захисту прав і свобод білих американців.
Після того, як кольоровим в США надали всіх прав і свобод, звісно ж пропав і пильний контроль за негритянськими гетто і кварталами латиносів, котрі завжди були і залишаються оплотом злочинності. Взагалі то в 70-90-х роках на гребні хвилі "білого покаяння" і "суспільних уроків толерантості" на діяльність кольорових банд дивилися крізь пальці, адже дуже часто і показово поліцейських, котрі викривали злочини негрів чи латиносів записували в расисти. Відомий випадок, коли третьосортний актор негр Родні Кінг, на підпитку був зупинений поліцією, але почав нападати на поліцейських, котрі його і знешкодили. Але винуватими виявились самі поліцейські. Але поліцейських було виправдано і тоді різного штибу "організації захисту прав" направили орду негрів громити Лос-Анджелес, через що був чинений тиск на суд, котрий, проти всіх норм права, зробив новий суд (а як же правило "ніхто не може бути засуджений двічі"?) і всі раптом стали винними. Всіх поліцейських, котрі виконували свій обов'язок і винуваті були лише в тому, що білі, вигнали з поліції.
У 80-х громадяни різних штатів почали формувати отряди самооборони задля захисту білих від злочинності. Вільям Портер Гейл першим сформував отряд "ополчення" задля захисту місцевого населення. Він трактував норму закону, де сказано, що "неорганізовані групи ополчення, сформовані для захисту місцевого населення, є законними". Сам Гейл назвав своє ополчення "правою рукою держави". За досвідом Гейла в усіх штатах стали з'являтися отряди ополчення задля захисту населення та допомоги поліції в боротьбі зі злочинністю.
Велике зростання отрядів ополчення сформувалося у 1992 році під час погромів неграми Лос-Анджелеса "в захист Родні Кінга". Ларрі Пратт сформував перший отряд сучасного зразка для допомоги міліції в подавлені безладів. Однак, не дивлячись на те, що на місцевому рівні поліція співпрацювала з ополченням, федеральний уряд раптово оголосив війну своїй "правій руці". Агенти ФБР (на поліцію надії мало було, оскільки та їм симпатизувала) почали полювання на отряди. Їх заарештовували, роззброювали, а інколи і вбивали, як було в Рубіновому Хребті у 1992 році, у 1993 році - у Айдахо та Уейко, де федерали розстріляли навіть не озброєних людей. Разом із ФБР, істерія пішла через ЗМІ, котрі таврували ополченців, як екстремістів та релігійних фанатиків, хоча власне "релігійністю" відзначалися переважно техаські ополченці. З цього моменту з аполітичністю ополченців було покінчено, бо стало зрозуміло, що головний ворог сидить у Вашингтоні.
Безумовно такий несподіваний удар уряду та преси по організації, котра вважала себе захисницею Конституції та допомогою уряду і поліції, деморалізував організацію, котра не мала політичної платформи. Але в цей час як раз закінчувалася переможна компанія проти Ку-Клукс-Клана, котрий як раз і мав політичну платформу. Багато членів ККК почало находити нові вияви самореалізації і деморалізовані ополченці як раз підходили для свого переродження. Завдяки вливанню членів ККК ополченці зуміли виробити власну політичну платформу і головним стала боротьба проти сіоністської влади у Вашингтоні, хоча захист місцевого населення не відходив на другий план, а залишався головним пріоритетом. Головні завдання ополчення:
- захист місцевого населення від злочинності;
- боротьба за права і свободи громадян, зокрема за право на зброю;
- повернення до правових норм справжньої Америки, тобто до перемоги Лінкольна у громадянській війні;
- боротьба проти сіоністської окупації і Системи їхньої влади. 
Перша вагома акція проти Системи відбулася у 1995 році, коли колишній військовий, ветеран війни у Персидській затоці, Тімоті Маквей  підірвав будівлю ФБР у Оклахома-сіті. Не дивлячись на пропаганду преси та заходи ФБР, після теракту кількість членів ополченців почала збільшуватись і для багатьох американців Тімоті Маквей став синонімом слова герой.
Розвиток ополченців лякав уряд, тому протягом 1996 року ФБР спланувала більше сотні спеціальних рейдів, проти ополченців. Людей саджали до в'язниці сотнями. Також ФБР створювала фіктивні отряди, котрі псували репутаці. справжніх ополченців, найбільш відомий випадок стався у Вірджінії. У 1997 році репресії посилились, а у Техасі один день йшла справжня громадянська війна, коли федерали намагалися взяти організацію "Республіка Техас". Однак зломити повністю владі не вдалося. Зокрема через підтримку народу. Можливо справа ЗМІ і ФБР була б зроблена і ополчення зникли б з арени, однак в цей час США потряс перша іпотечна криза. За несплату кредиту поліцейські виселяли людей прямо на вулицю. Однак ополчення стало на захист простих громадян. Наприклад в 1996 році у Массачусетсі ополченці відстояли право на житло місцевої сім'ї з малою дитиною. Їм вдалося так залякати місцеву владу та банк, що до місцевих більше не сувалися. В Луїзіані у 1997 році намагалися взяти штурмом дім місцевого мешканця, але ополченцям вдалося відстояти його зі зброєю в руках. Тому, не дивлячись на репресії, популярність ополченців не падала.
Після прийняття "патріотичного акта" (котрий зовсім не патріотичний) ФБР було заарештовано майже всіх лідерів ополчення - Дональда Беорегарда, Дона Шоумейкера та багатьох інших. Але що дійсно стало несподіваним для влади це те, що кількість ополчення не зменшилася, а навпаки увесь час зростає чере притік молодих людей, котрі змінюють арештованих. За даними ФБР загрозу конституційному ладу становлять отряди Мічігана, Огайо, Індіани, Ілліннойса та Кентуккі. А лідер ополчення штата Кентуккі Чарлі Пакет названий одним із самих небезпечних. Тому не дивлячись на всі репресії з боку уряду ополчення набирає силу в США.
 
Безумовно в США з цим легше. Дірки в законі (хоча після прийняття патріотичного акту і не факт, що легше) дозволяють наявність мілітарних формувань в той час як в нас заборонені. Заборонена в нас і носіння зброї. Але ж полювання ніхто не забороняв? Під час рейдів 96-97 року багато отрядів ополченців змінювали свій статус на мисливські клуби. В Україні мисливські клуби не заборонені і мисливську зброю можна придбати. Після сьогоднішнього я думаю всі люблять полювати? 
18

Коментарі

14.07.12, 05:34

Сьогодні це актуально. І закон про володіння зброєю необхідно приймати. Тепер я ще більш налаштований стати "мисливцем".

    24.07.12, 08:09

    "Після того, як кольоровим в США надали всіх прав і свобод" Якби Вони зараз мають більше прав ніж звичайний білий громадянин - основний платник податків. Під час забігу на 100 метрів згідно рішення суддів перемогла вагітна, альтернативного розумового розвитку (ідіотка), нетрадиційної сексуальної орієнтації та неординарної зовнішності (страшна як ядерна війна) негритянка.

      34.07.12, 09:58Відповідь на 2 від gatyla

      Є навіть справжня історія, що сталася у Лос Анджелесі. Згорів будинок і загинуло декілька кольорових сімей і несподівано серед виживших виявилося декілька сімей білих. Різні організації підняли бучу, наїхали на начальника пожежного департаменту, чого це раптом пожежа така расиська на що той відповів, що пожежа сталася вдень і всі білі були на роботі, тому і вижили

        44.07.12, 10:45

        Програмна замітка(!)
        Розіслав друзям.
        Зараз беркут почав штурм Українського дому... Подальший розвиток подій тільки підтвердить актуальність твого посту.

          54.07.12, 10:48

            64.07.12, 10:49Відповідь на 3 від Lost_paradise

            Білі, напевно, працювали саме з расистських міркувань

              74.07.12, 11:32

              Майже зі всім згоден, окрім Маквея. Так, він був би героєм, якщо б дійсно підірвав ФБР. Але ж там був і дітсадок, і громадянські установи.
              У конституції США закріплено право громадян утворювати збройні формування аби контролювати та чинити опір владі за необхідності. Не можу собі уявити таку владу у нас, яка це дозволить. В т.ч. і Свободу.

                84.07.12, 13:49

                Не зовсім згідний з останньою фразою на рахунок полювання. Для даної ситуації на мій погляд більше підходить страйкбол (сам не давно почав грати), і на відео мені здається що іде саме ця гра. Українці, починайте грати у страйкбол, і тактичні навички ближнього бою вам гарантовані

                  94.07.12, 13:51Відповідь на 6 від gatyla

                  Білі, напевно, працювали саме з расистських міркувань . А якже! Працюючи, вони тим самим займали робочі місця, на яких могли працювати нігери!

                    104.07.12, 14:42

                    Дерьмократи! Все це відбувалося за часів Клінтона. Зараз Обама продовжує. Нічого. Почекаємо на Ромні. Вже не довго.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна