Хто і як йде нахер.

  • 27.06.13, 23:18

 

 ВОДОЛІЙ. Водолій йде нахер життєрадісно, приспівуючи по дорозі і не озираючись. Нахер так нахер, чого вже там.

 РИБИ. Риби просто йдуть. Знизують плечима, якщо вони є, і йдуть. Ну подумаєш - нахер. Бувало й гірше. Не на розстріл врешті-решт.

 ОВЕН. Овен йде нахер, як істинний Овен - мовчки і зло, твердим кроком і з рішуче розправленими плечима.

 ТЕЛЕЦЬ. Телець з жахом запитає - "тобто як нахер?". І піде всім скаржитися, що його послали. Так, нах ... Уявляєте собі, га? Але врешті-решт все-таки піде, гірко похитуючи головою і нашіптуючи під ніс образливі слова.

 БЛИЗНЮКИ. Близнюки нахер не йдуть. Ну от не йдуть і все. Вони залишаються і дивляться на того, хто послав з докором у погляді. Зрештою, пославший йде нахер сам.

 РАК. Рак засмутиться і постарається з'ясувати, чи точно його послали саме нахер? А ви впевнені? А може, все-таки ...? А-а-а, так, я розумію. А може, не треба? Але як і Телець, зрештою іде, але - гордо.

 ЛЕВ. Лев іде нахер. Його ж послали? Послали. Значить, треба виконувати відповідальне доручення. Коли дійде - обов'язково надішле рапорт про виконання.

 ДІВА. Діва буде плакати. Потім вона буде плакати ще. Потім вона поплаче. Потім вона нерішуче рушить у вказаний бік, зупиняючись по дорозі щоб поплакати. Дійде не скоро, але обов'язково.

 ТЕРЕЗИ. Терези пошлють нахер того, хто послав послав і втупляться у нього з цікавістю. Якщо пославший сам не піде, Ваги постараються умовити його піти разом, тому що удвох веселіше.

 СКОРПІОН. Скорпіон навіть не помітить, що його послали нахер. У нього зовсім інші життєві інтереси і ваші дрібні розбірки його абсолютно не стосуються.

 СТРІЛЕЦЬ. Стрілець буде йти дуже довго, озираючись і зупиняючись по дорозі, задумавшись. І навіть коли піде, періодично буде приходити назад і запитувати - а можна вже повернутися? Ні? Ну добре, що, запитати вже не можна ...

 КОЗЕРІГ. Козеріг йде нахер швидко і рішуче, не обертаючись і не набридаючи. Але потім - о-о-о, він потім обов'язково помститься, будьте впевнені. Козероги - вони такі.

Чем отличаются МАСЛИНЫ от ОЛИВОК

  • 25.05.13, 18:41

 


Вопреки расхожему мнению маслины и оливки – это плоды одного дерева. Во всех странах, кроме России, плоды оливкового дерева называют оливками (зелеными или черными). Только в России и странах СНГ плоды оливкового дерева разделяют на оливки и маслины.



Цвет плодов зависит от стадии созревания. С момента сбора урожая до начала процесса созревания плоды имеют светло-желтый, зеленый цвет. В процессе созревания, цвет оливок варьируется от розового до каштанового. При наступлении полной спелости плоды становятся черными. Именно их в России и в странах СНГ называют маслинами.

Для консервирования используют зеленые оливки. Чтобы оливки приобрели черный цвет их необходимо обработать щелочами, насытить кислородом, добавить глюконат железа Е579 и законсервировать. Потребитель думает, что ест спелые чёрные оливки, а на самом деле это окрашенные зелёные.

Маслины в русском языке означает «плод, содержащий много масла». Именно их используют для производства оливкового масла.

Оливки и маслины богаты витаминами и минералами. В них содержатся белки, пектины, сахара, витамины В, С, Е, а также Р-активные катехины. Из микро- и макроэлементов здесь есть соли железа, фосфора и калия. Содержание ненасыщенных жирных кислот делает эти плоды весьма желанным продуктом на нашем столе. Высокоценные питательные вещества содержатся не только в маслинах и оливках, но и в их косточках, которые полностью перерабатываются в желудочно-кишечном тракте.

Плоды оливкового дерева являются хорошими охранниками здоровья человека. Особенно польза оливок и маслин раскрывается в оливковом масле. Оливковое масло предупреждает сердечно-сосудистые, раковые заболевания, помогают решить проблемы пищеварения. При покупке масла, произведенного из черных маслин, потребители следует обращать внимание на этикетку продукта, на которой должно быть написано «extra virgin», что означает масло первого холодного отжима.

Маслины и оливки, выращенные в южных странах, имеют разное предназначение. Одни плоды служат для отжима масла, другие для приготовления консервированных и засоленных оливок и маслин. Маслины и оливки в любом виде крайне полезны.

Польза оливок и маслин велика. Для кожи они полезны большим содержанием витамина Е. Благодаря высокому содержанию витаминов А и Е они делают волосы густыми и блестящими. Содержание ценного витамина А позволяет обеспечить интенсивную профилактику глазных заболеваний. Пожилым людям оливковое масло помогает восполнить потерю кальция. Мамам младенцев полезно знать, что в оливковом масле содержится такое же количество линолевой кислоты, сколько и в молоке матери, которая так необходима для формирования нервной системы маленьких детей.

Выводы:
Маслины и оливки – плоды одного дерева.
Оливки, как и маслины, богаты витаминами, минералами, питательными веществами и очень полезны для человека.
Маслины – это оливки, достигшие полной спелости.
Маслины используют для производства оливкового масла.
 Зачастую продавцы консервируют зеленые оливки и при помощи разных добавок красят плоды в черный цвет, тем самым выдавая их за маслины.

Сімейний статут:


 1.Мама має рацію.

 2.Незважаючи ні на що,мама все одно має рацію.

 3.Мама не кричить-вона звертає увагу на важливі речі.

 4.Мама не свариться-вона радить.

 5.Мама не пиляє-вона акцентує на деталях.

 6.Мама не сперечається-вона пояснює ситуацію.

 7.Мама не "висить" в інтернеті-вона йде в ногу з часом.

 8.Мама не відлежується на дивані-вона медитує.

 9.Мама не лінується-вона розслабляється!

Водойми закріпленні за районними організаціями УТМР

Рибалка дозволена в позанерестових зонах, однією снасттю з одним гачком! Норма вилову 3 кг, риби на особу.

УВАГА! НЕРЕСТ 2013!

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ,
ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З


20 березня 2013 року м. Львів № 27

Про встановлення
весняно-літньої заборони
на лов риби, інших водних біоресурсів
у рибогосподарських водних об’єктах
Львівської області в 2013 році

Керуючись Законом України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» від 08.07.2011р., постановою КМУ від 28.09.96р. № 1192 „Про затвердження тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства, п.п.8.1,8.2,8.3 „Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.99р. № 33, зареєстрованим в Мін’юсті 25 травня 1999р. за №326/3619, п.п. 4.4, 4.5, 4.14.3, 5.3 „Правил любительського і спортивного рибальства”, затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.99р. № 19, зареєстрованих в Мін’юсті 28 квітня 1999р. за №269/3562, на підставі рекомендацій наукових установ, з метою охорони відтворення водних біоресурсів,

Н А К А З У Ю:


1. Оголосити квітень, травень, червень цього року місяцями охорони нерестуючої риби.

2. На території Львівської області в цей період заборонити будь-яке рибальство, а також вилов раків у такі терміни:
- в басейні р. Дністер з 1 квітня по 10 червня;
- в басейнах рік Західний Буг, Прип’ять, Вісла з 1 квітня по 20 травня;
- у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня по 10 червня;
-в придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, меліоративні канали, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені ) з 1 квітня по 30 червня;

3. Як виняток, дозволити любительське рибальство:
3.1. р. Дністер – на лівому березі в межах міста Самбір;
– між селами Дем’янка-Надністрянська Жидачівського району та Підгірці Миколаївського району по обидві сторони;
– від автомобільного моста с. Заліски вверх по течії на відстань до 500 м по лівому березі (Жидачівський район).
3.2. р. Стрий – на лівому березі в межах м. Стрий;
– м. Жидачів – від автомобільного моста вверх по течії по обидві сторони до межі м. Жидачів.
3.3. р. Західний Буг – з обох берегів від межі с. Стриганка до межі с. Городище, від межі м. Червонограда до межі с. Конотопи, від с. Ульвівок до межі с. Пісочне (Сокальський район).
3.4. Водосховище «Завадівське» - вздовж бетонної дамби (Яворівський район).
3.5 Водосховище «Прилбичі» - з бетонної дамби, а також на відстані 500м по правому березі і на відстані 1500м по лівому березі від бетонної дамби.
3.6 Водосховище «Терновиця» - по правому березі на відстань до 700м та по лівому на відстань до 500м від водозливної споруди.
3.7. Водосховище «Добротвір» - на лівому березі за течією р. Західний Буг від 500 метрової зони садкового господарства («ЦМК рибдільниця Добротвір») до 500 метрової зони греблі Добротвірської ТЕС.
3.8. Водосховище «Віжомля» - вздовж берегової зони від с. Віжомля (Яворівський район).
3.9. Водосховище «Гамаліївка» - по береговій лінії від с. Гамаліївка в межах від гідротехнічних споруд ТЕЦ-2 до закінчення бетонного покриття.

4. У всіх інших водоймах (частинах водойм) не перелічених в даному наказі – будь – яке рибальство заборонено.

5. Вилов риби в нерестовий період дозволити всім громадянам однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом і тільки з берега.

6. Протягом нерестового періоду заборонити проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піщано-гравійної суміші, трелювання лісу, а також заборонити пересування будь-яких плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів та у випадку надзвичайної потреби.

7. Інспекторському складу, сектору іхтіології та регулювання рибальства довести до відома обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій та оповістити через засоби масової інформації населення, зацікавлені установи, підприємства, організації про встановлення термінів весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів та проведення трьохмісячника з їх охорони.

8. Завідувачу сектору оперативної роботи Львіврибоохорони (Сторожук О.Л.) забезпечити контроль за організацією та проведенням заходів з охорони відтворення водних біоресурсів у весняно-літній період.

9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.



Начальник управління Кравець Л.М.

А.С. Пушкин!

Мой дядя самых честных правил,
Когда не в шутку занемог,
Он уважать себя заставил
И лучше выдумать не мог.
Его пример другим наука;
Но, боже мой, какая скука
С больным сидеть и день и ночь,
Не отходя ни шагу прочь!
Какое низкое коварство
Полуживого забавлять,
Ему подушки поправлять,
Печально подносить лекарство,
Вздыхать и думать про себя:
Когда же черт возьмет тебя!

А затем:
"Вдруг получил он в самом деле
От управителя доклад,
Что дядя при смерти в постеле
И с ним проститься был бы рад.
Прочтя печальное посланье,
Евгений тотчас на свиданье
Стремглав по почте поскакал
И уж заранее зевал,
Приготовляясь, денег ради,
На вздохи, скуку и обман
(И тем я начал мой роман);
Но, прилетев в деревню дяди,
Его нашел уж на столе,
Как дань готовую земле."

Нові породи собак!


Портфейлер. Собака з натуральної шкіри (у результаті еволюції портфейлери із шкірзамінника вимерли - розсохлися та потріскалися).


Російська самогонча (російська хортиця бухаунд). Виведена не для полювання, а просто - по полях побігати, поспівати. Здатна за версту занюхати молодого перваку. Застосовується також для пошуку пляшок і хазяїнів, сплячих на неосяжних сибірських просторах. Незамінна на полюванні, риболовлі, у лазні, гаражі. Відрізняється від більшості інших порід червоним носом і величезними мішками під очима. Поважає господаря. Невибаглива - де нажереться, там і спить.

Секонд-хаунд. Практичний і недорогий собака для кожного дня. За своє досить довге життя змінює, як правило, декількох хазяїнів.

Эстоонський гоончак. Виведена, щоб заганяти поранених черепах і равликів. Команди хазяїна виконує дуже ретельно, щоправда, через 20-30 хвилин після подачі. Дуже любить дітей із затримкою розумового розвитку.

Почеширський тер'єр. Цих собак використовують в основному для розведення комах (бліх, кліщів і т.п.) у домашніх умовах.

Карликовий кобеліно (неаполітайка). Виведений з ряду італійських собак за погане поводження. Призначений тільки для в'язання. По зовнішньому вигляді нагадує чи то кролика, чи то швейну машинку – не розбереш. Десять сантиметрів у холці, п'ять сантиметрів у жопці.

Товста борза (нова російська трипала хортиця). Дуже швидко ходить (швидкість до 5(!) км/год) на короткі відстані. Володіє добре розвитою задишкою. Чудово упріває. Іноді носить у зубах кредитні картки господаря.

Московська ледьжива. Недавно розсекречена порода, спеціально виведена для генеральних секретарів і деяких президентів.

Горе-спаніель. Невдала порода, результат п'яного в'язання російсьго бухаунда з кішкою. Виведена на спір. Одне вухо коротше іншого на 5-7 см, необрізаний хвіст - прямий як ціпок, обрізаний - загинається коротким гачком, як свинячий хвостик. Надбрівні дуги - десь на потилиці. Список дефектів і недоробок можна продовжувати нескінченно.

Чихуа-чинехуа (українська хуа). Відрізняється характерним гавкотом, любов'ю до сала і ненавистю до московської ледьживої.

Стой-тер'єр. Вартовий собака. Гавкає людським голосом, причому перший раз – у повітря, а другий - на поразку.

Пудельман (таки-тер'єр). Перепитує команди. Довго торгується. Любить рибу і курку. У раціон варто включати дещо більше води, ніж іншим собакам.

Барсеттер (прибамбассет). Электроповідок. Автопідйомна нога. Тонованная шерсть. Після 10 км пробігу вимагає заміни коврика.

Брандспойнтер (московська пожежна). Забарвлення - яскраво-червоне. Хвіст нагадує скручений пожежний шланг. Дуже швидко, з виттям, бігає. Може задирати ногу на рівень другого поверху.

Масадав. Був виведений помилково як сторожовий собака, насправді ж годиться лише для охорони бочок із квашеною капустою. Має приплющену знизу морду, схильний до пролежнів. Буває злісний, якщо не виспиться. Любить, коли йому приносять каву в підстилку.

Хаудуюдог. Дуже добродушний собака, постійно начебто посміхається. Намагається в усьому догодити хазяїну, тому що боїться втратити місце.

Індійська слонова хортиця. Виведена за допомогою в'язки слона і собаки (продавалися квитки!!!). Може цілий день тягати палку ковбаси вагою по 200 кг і не утомлюватися.

Американський хот-дог. Дуже красивий собака - витягнуте тіло, що закінчується по обидва боки сосископодібними хвостом і головою. Поширює по квартирі чудовий запах.

Цербернар. Дуже добрий (у душі) собака, призначений для виховання дітей. При цьому свої щенята ростуть нехлюями і матусіними щенятами.

Соккер-спаніель. Виведена англійськими футбольними селекціонерами. Особливість екстер'єру - на лапах маються "гетри", кінчики лап схожі на бутси (пазурі нагадують шипи). Все тіло собаки покрите чорними і білими плямами. Атакує стороннього ззаду, б'є по ногах, хапає зубами за труси, майку.

Екологія жінки

  • 04.04.13, 21:44


Жінка - великий хижак з яскраво забарвленою зовнішністю, що володіє великою силою, спритністю і грацією. Місцеве населення багатьох країн панічно боїться жінок, вважаючи їх істотами загадковими і непередбачуваними.

Жінок часто обожнюють, поклоняються їх зображенням, дарують їм різні дрібнички. Найчастіше на жінках одружуються, проте найчастіше їх просто люблять. Чому ж жінок потрібно охороняти, якщо вони нападають навіть на людей? У першу чергу - з чисто практичних міркувань. Взаємовідношення "хижак - жертва" - один з найважливіших шляхів еволюції цивілізації. Говорячи простіше - без жінок люди дуріють. Очевидно, що жінки відіграють певну роль у рівновазі природи, і необхідно піклуватися про те, щоб вони не зникли з нашого життя. У деяких країнах, наприклад в Америці та Швеції, уряди проводять активну роботу з акліматизації жінок. Зовнішній вигляд, будова, довжина тіла жінки, що мешкає в YKPAIHI, в середньому становить 150-180 см, задньої ступні - 25-30 см, довжина вуха - близько 7 см. Тіло жінки витягнуто знизу вгору, голова невелика, округла, кінцівки опушені слабо, хвоста немає. Забарвлення вовняного покриву може бути дуже різноманітною, але переважають блондинки, брюнетки та руді. Руді також бувають ще конопатять і шкідливими. Жінка може видавати різноманітні звуки. Це як короткі, низькі звуки, так і більш високі і протяжні. Іноді ці звуки схожі на кашель, але частіше - на важке зітхання. Роздратована жінка бурчить і гиркає, але потрапивши в капкан, лежить зазвичай мовчки.

Систематичне положення та історія виду.
Офіційна наука утримується від коментарів з приводу походження жінок. Існує думка, що жінки були завжди, але деякі фахівці стверджують зворотне, підкреслюючи нещодавно відкриту закономірність - там, де водяться жінки, зазвичай відразу заводяться і діти. Це явище ще чекає на своїх першовідкривачів.

Ареал і визначають його чинники.
Жінки поширені практично у всіх частинах світу. У містах їх більше, ніж у пустелях, а на курортах ще більше, ніж у містах. Типовий мешканець тропіків, пляжів і чайних, жінка мало пристосована до сніжному покриву і негативних температур, хоча деякі дослідники стверджують, що зустрічали жінок навіть у космосі, де, як відомо, життя немає.

Географічна мінливість виду.
Широко розселившись по всіх материках і пристосувавшись до проживання в різних умовах, жінка утворила безліч підвидів. До теперішнього часу в літературі описано чотири різновиди жінок: кісонькі, лапонькі, пупсики і пишечки. Тим не менш відомий австрійський спеціаліст по жінках, Зигмунд Фрейд, стверджував, що існує лише три категорії жінок - дружини, коханки та інші. З ним, проте, категорично не згодні марксисти-ленінці, що запропонували інше поділ - на доярок і колгоспниць. Hеразберіха з класифікацією жінок до цих пір призводить до сексуальних бунтів і революцій, що негативно позначається на самопочутті людей.

Харчування.
Харчування жінок дуже різноманітно. Вона нападає на все живе - від омарів по-ньбургскі до полуничного лікеру. ODECKA різновид жінки воліє їсти рибу, солоні горішки, шоколад. Дрібних тварин жінка поїдає досить швидко, особливо якщо достатньо голодна. Більш великих спочатку общипує, але потім все одно поїдає. В один присід жінка може з'їсти цілу коробку шоколадних цукерок. Коли жінки ситі, вони можуть пограти зі своєю здобиччю, заявивши, що сидять на дієті. У цьому випадку видобуток ховається в затишних місцях, наприклад, в холодильнику.

Заходи з охорони і відтворення.
Жінка - одне з найкрасивіших істот у світі, прикраса наших гір, лісів, машин і квартир. Вона представляє також велику наукову і художню цінність. Щоб вберегти жінку від повного винищення, необхідно проводити масу дорогих, але необхідних заходів. У малокормние для жінок роки їх слід підгодовувати, а також взувати і одягати. Багато фахівців радять водити жінок в театри, ощадбанки і, що особливо важливо - у магазини. Давно помічено - в тих районах країни, де магазинів немає, кількість жінок дуже незначно. У деяких країнах, особливо на Близькому і Середньому Сході, жінок намагаються розводити в неволі, створюючи так звані гареми. На жаль, в наших умовах цей досвід не прижився. У всіх районах, де зустрічається жінка, потрібно проводити широку пропаганду на її захист. Саме з цією метою в нашій країні регулярно відзначається Міжнародний Жіночий день і саме з цією метою написана ця замітка. Гонорар прошу перерахувати моїй дружині.

Гороскоп рыболова!

Овен
Ставя в известность свою вторую половинку о том, что едете на рыбалку, постарайтесь быть как можно тактичным и обходительным, иначе ссоры и конфликта вам не избежать. Лучше всего заручиться поддержкой старших родственников, не стоит пренебрегать их мнением.
Собираясь на рыбалку, не забывайте, что все складывается из мелочей. Старательно готовьте и снасти и наживки, и прикормки, и всякие необходимые на рыбалке мелочи.
Звезды предупреждают вас, чтобы вы берегли зрение. Постарайтесь поменьше пялится на поплавок или квивертип – рыба она никуда от вас не денется. В темное время суток пользуйтесь фонариком, а не зажигалкой.
Если ваш партнер по рыбалке уснул, не будите его. Подумайте, что интересного вы предложите ему потом, когда он проснется.

Телец
От рыбалки лучше отказаться - рискуете испортить отношения с родными и близкими. Постарайтесь не раздражаться при общении с домашними и быть вежливым, даже если вы и не согласны с тем, что вам говорят, иначе и в следующие выходные рыбалка тоже накроется.
Посидите дома, придумайте новую снасть, проводку, тактику ловли, смастерите что-нибудь.
В налаживании отношений с товарищами-рыболовами, с которыми недавно повздорили из-за перелова, стоит проявить инициативу, только так вы сможете восстановить взаимопонимание.

Близнецы
Самое благоприятное время для походов на рыбалку и укрепления взаимоотношений с друзьями-рыболовами.
На рыбалке сосредоточьтесь на поимке трофея, не разбрасывайтесь по мелочам. Это будет трудно, но итог стоит затраченных усилий.
Рыбалка потребует от вас приложения максимальных усилий. Перед выходом постарайтесь немного помедитировать.
Отправляться на рыбалку с незнакомыми вам людьми не желательно, это может привести к разрыву с вашими старыми друзьями.

Рак
Дома все в порядке, все сделано, ваши домашние пребывают в хорошем расположении духа – самое время отправлять на рыбалку. Можете пригласить с собой друзей.
Самое время попробовать новый способ ловли или протестировать новую снасть.
Постарайтесь не переутомляться на рыбалке, будет нелишним делать небольшие перерывы, во время которых вы сможете немного расслабиться, перекусить, выпить рюмочку хорошего напитка.
Самое время завести новых знакомых рыболовов.

Лев
Общение с домашними может пройти, как нельзя более плодотворно и интересно. Вы можете обсудить свои новые рыболовные идеи, помочь детям в освоении рыболовного искусства.
Рыбалка в компании друзей принесет хорошие уловы и массу новых впечатлений.
На рыбалке максимально отдайтесь любимому делу. Не бойтесь усталости и не спешите расслабиться, у вас есть все шансы добыть трофей.
Если что-то не получается, поделитесь с друзьями – они помогут.

Дева
Вам совершенно не нужно выступать дома в роли руководителя или сурового воспитателя, будет гораздо лучше, если вы с женой и детьми отправитесь на рыбалку. И оставьте дома назидательный тон, лучше попробуйте донести до них нужную информацию в игровой форме.
Не исключено, что именно в эти дни ваши близкие помогут вам добыть трофей или его добудет кто-то из них.
Во время рыбалки обязательно поплавайте. Последите за своей осанкой, не сутультесь сидя возле фидера или удочки, иначе спина очень скоро даст о себе знать.
Обучите ваших близких чему-нибудь новому – это укрепит ваш авторитет рыболова.

Весы
Собираясь на рыбалку, не забудьте своих домашних, все будут этим очень довольны.
Будьте упорны и настойчивы, не забывайте, что просто так никогда ничего не бывает.
Рыбалка должна быть предпочтительно активной. Организуйте семейный турнир – это всем очень понравится.
Если супруга пошла с вами на рыбалку, уделите ей максимум внимания.

Скорпион
В решении пойти на рыбалку вы можете рассчитывать на поддержку домашних.
Успеха на рыбалке вы сможете добиться, если заручитесь поддержкой компаньонов.
Возможно, рыбалка настолько вас увлечет, что вы забудете обо всем на свете, но вечером может нахлынуть усталость. После рыбалки лучше всего привести мысли и тело в порядок, иначе на следующее утро вы будете себя чувствовать, как "пыльным мешком стукнутым".
Не заглядывайтесь на чужие снасти и уловы. Не позволяйте себе думать, что лучшее где-то далеко.

Стрелец
Отношения в семье нормальные, так что вы сможете поговорить по душам со своими близкими и получить добро на рыбалку. Не забудьте пригласить с собой старших родственников.
На рыбалке придется решать множество проблем, но постарайтесь опираться только на свой опыт.
Хорошенько подготовьте свои снасти и снаряжение, чтобы потом не кусать локти об упущенном трофее. Лучше «перебдеть чем недобдеть».
Желательно взять с собой на рыбалку жену или подругу.

Козерог
Сейчас в Ваших силах поправить отношение в семье к вашему хобби, если оно пошатнулись. Или значительно укрепить их, если все в порядке. Даже, если для этого придется много потрудиться, у Вас все обязательно получится. Приготовьте завтрак на всех, времени отнимет немного. Съездите всей семьей в магазин и купите какую-нибудь приятную мелочь для дома и, конечно же, что-нибудь для рыбалки.
На рыбалке рекомендуем сухо выполнять именно то, что нужно, не внося никаких новых идей и разработок.
Благодаря своему прекрасному самочувствию вы сможете преодолеть все проблемы и трудности на рыбалке. Постарайтесь только внимательно следить за снастями. После рыбалки попробуйте немного расслабиться в кругу друзей, общение с коллегами по диагнозу зарядит вас необходимой энергией и подарит благоприятное расположение духа.
В неудачах вините не только снасти и погодку, но и себя.

Водолей
Данный период наиболее благоприятен для налаживания отношений со своей второй половинкой, постарайтесь не упустить этой возможности и подарите ей спиннинг. Не мешало бы, и подарить какую-нибудь рыболовную мелочь кому-нибудь из своих старших родственников.
На рыбалке испробуйте что-нибудь новенькое – это поможет достигнуть настоящего успеха.
Если вы дадите волю отрицательным эмоциям в случае неудачи, то можете быстро устать или же у вас к вечеру разболится голова. У гипертоников может подняться давление. Постарайтесь быть спокойным и не нервничать.
Не стоит расстраиваться, если рыбалка была не результативной - скоро все изменится, постарайтесь быть терпеливей.

Рыбы
Дома с близкими так хорошо, тепло и уютно, что захотелось разбавить сладость домашнего комфорта солью ссоры? Как минимум, не рекомендуется. Они не виноваты в том, что у вас такое настроение и желание что-либо перевернуть с ног на голову. Идите на рыбалку. Избавьте домашних от своего присутствия.
На рыбалке постарайтесь использовать различные виды ловли (кроме сеток и др. браконьерских выходок). Попробуйте что-нибудь новое.
Не стоит начинать рыбалку с рюмки водки. Конечно, это не говорит о том, что вы должны пить только воду и чай, но стоит отложить это на потом. Если вы выехали на рыбалку с ночевкой, постарайтесь хорошо поспать, свежий воздух водоема обеспечит вам приятные сновидения.
Не бойтесь завести новое знакомство на рыбалке.
__________________

Все Українська акція "Врятуй Сало"

  • 24.03.13, 11:19

Вже 2 добу ,на трасі міжнародного значення Київ-Чоп, 30 километр с.Мила. В сніговому заметі застряв НеЖриМоєСало5.http://narod.i.ua/user/5624594/

З його слів корок з всіх видів авто-транспорту стоїть від Київа аж до Житомира! На трасі присутні і ГАЇшники і МНСники ,але ніхто нічого не робить! Мова про чистку дороги навіть не ведеться! Так що те що показують по телевізорі ,про намагання розчистити лорогу ,повна лажа! Скоріш за все просто чекають  плюсової температури!