Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

В Рівному на пішохідному переході депутат збив дівчину!!!

Постраждала у тяжкому стані перебуває в реанімації. Свідки ДТП кажуть: за кермом джипу «Audi Q7» бачили одного з депутатів Рівненської міськради. Чоловік свою причетність до аварії заперечує. Втім визнає - на місці пригоди був, щоб надати допомогу постраждал   myrivne. org /index.php?option=com_content&task=view&id=471&Itemid=1

як вже блін достали ці депутати-а правила для кого писані!!!бліндруг розказував такий випадок якось в Києві на мості під час пробки одна мадам на джипі тисяч за 150 уе перла по зустрічній полосі бо вона була вільна більш і протаранила машин так з десяток-а коли приїхали ДАІ то вона сказала-я ж ВІП персона мені можна так їздить(замість джипа краще би мізки купила))
6

Коментарі

Гість: B@rseG71

15.12.08, 15:48

всё равно за рулём окажется его шофёр

    25.12.08, 15:48

    В Донецьку був декілька років тому такий жахливий випадок: мати і донька-абітурієнт стояли біля Донецького національного університету на світлофіорі і чекали зеленого світла. Бордюр там високий. Якийсь придурок з номерним знаком РОМА летів на такій шаленій швидкості, що, коли їх зачепив (як? значить, так близько до тротуару їхав) їх відкинуло аж до будови філологічного факультету - а це 10 м. А дівчинка була вагітна...
    Цього козла, звісно, знайшли - занадто видні номерні знаки. Та дали йому три роки умовно з дворічньою відстрочкою.

      35.12.08, 15:52Відповідь на 1 від Гість: B@rseG71

      прочитай там статтю по силочці-так і зробили типа замутили так що то водій за кермом був!але той водій через декілька днів коли справа запахла паленим-відмовився від всіх показів!бо реально там мінімум 5 світить-це ж за світлого дня щей на переході!!!

        45.12.08, 15:53Відповідь на 2 від Mavca

        жахлива історія! таких стріляти треба без судів!

          55.12.08, 15:58

          в нас до речі десь з півроку назад був випадок -по уентральній вулиці їхав прокурор чи помічник прокурора з Луцька і збив двох літніх жінок-одна померла інша здається до цих пір до тями не прийшла-так резонанс був на тиждень-потім все затихло-я не буду вражений що той прокурор мало того що не покараний а щей може працює далі в органах і плюс щей може підвищення отримав!

            65.12.08, 15:59Відповідь на 4 від Антиполітик

            Угу...

              75.12.08, 16:02

              цікаво що можна зробити для того щоб якось доносити до людей як такі справи розслідуються і проходять -по моєму коли в справах таких причетні можновладці то треба щоб такі справи проходили під наглядом спільноти!бо реально ж там все просто замазується синочки відправляються на примусове лікування в Ізраїль чи ще кудись і все забувається крім близьких і рідних загиблих які все життя не можуть досягти справедливості!

                85.12.08, 20:28

                мдя!серйозна тема а зацікавила тільки двох людей!прально нахера говорить про проблеми якщо можна поговорити як можна побухать в пятницю ввечері-от такі в нас люди)))

                  Гість: come away

                  97.12.08, 02:15

                  iдiоти повбивать всiх,в один ряд i розстрiлять!!!

                    108.12.08, 20:05

                    В селе Юровка Малинского района Житомирской области около часа ночи по улице Тараскина 38-летний водитель автомобиля BMW Х5 из Малина сбил насмерть 36-летнюю женщину, которая пересекала проездную часть в неустановленном месте.

                    В СМИ сообщили о причастности чиновника к совершению ДТПСайт Мій Малин пишет о банкете в ресторане Ирша, на котором сотрудники горисполкома&nb sp;и ряд депутатов горсовета отмечали Де нь местного самоуправления.

                    Заместитель мэра Мали на Василий Буткевич, по данным сайта, завершил празднование далеко з а полночь в одном из загородных частных кафе.

                    Во время возвращения в Малин автомобиль Буткевича совершил наезд на пешехода, 36-летнюю жительницу села Лумля Малинского района, которая пересекала проездную часть в неустановленном месте.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна