хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

неймовірні збіги - 3

  • 14.05.11, 09:11
У 1858 році гравця в покер Роберта Фоллона застрелив програвший йому суперник, і заявив, що Роберт - шулер і виграв 600 доларів обманом. Місце Фоллона за столом звільнилося, виграш залишився лежати поруч, і ніхто з гравців не хотів займати "нещасливе місце". Проте гру треба було продовжувати, і суперники, порадившись, вийшли з салуна на вулицю і незабаром повернулися з молодою людиною, що випадково проходила мимо. Новачка посадили за стіл і вручили йому 600 доларів (виграш Роберта) в якості початкової ставки. Прибула на місце злочину поліція виявила, що недавні вбивці з азартом ріжуться в покер, а виграє...новачок, який встиг обернути 600 доларів початкової ставки у виграш розміром 2 200 доларів! Розібравшись в обстановці і заарештувавши головних підозрюваних у справі про вбивство Роберта Фоллона, поліція наказала передати 600 доларів, виграних покійним, його найближчому родичеві, яким виявився все той же удачливий молодий гравець який не бачив свого батька більше 7 років!
 
Знаменитий письменник Марк Твен народився в 1835 році, того дня, коли поряд із Землею пролітала комета Галлея і помер в 1910 році в день її наступної появи біля земної орбіти. Письменник передбачав і сам передбачив свою смерть ще в 1909 році: "Я прийшов в цей світ разом з кометою Галлея, і наступного року покину його разом з нею".
 
У 1920 році троє англійців подорожували в потягу в одному купе. В процесі знайомства виявився дивний збіг: прізвище одного з них була Бинкхем, другого, - Пауелл, а третього - Бинкхем-Пауелл. Жоден з них не був ріднею з іншим.
 
У 1975 році житель Бермудських островів, катаючись на мопеді був випадково збитий таксі і загинув на місці. Рівно через рік його рідний брат загинув в абсолютно таких же обставинах. Збіг? А що ви скажете на те, що брат загинув, катаючись на тому ж самому мопеді, був збитий тим же таксі і тим же водієм та ще і з тим же пасажиром в салоні?
 
У 1920 році американська письменниця Енн Перриш, що знаходилася у той час на відпочинку в Парижі, набрела у букіністичному магазині на улюблену дитячу книжку - "Джек Фрост та інші історії". Енн купила книгу і показала її своєму чоловікові розповівши про те, як любила цю книгу в дитинстві. Чоловік узяв у Енн книгу, відкрив її і виявив на титульному аркуші напис: "Енн Перриш, 209Н, Уеббер-стрит, Колорадо Спрингс". Це була та сама книга, яка колись належала самій Енн!

Король Італії Умберто I одного разу зайшов невеликий ресторанчик міста Монца, щоб пообідати. Замовлення у його величності шанобливо приймав сам власник закладу. Поглянувши на хазяїна ресторану, король раптом зрозумів, що перед ним - його точна копія. Власник ресторану і особою і статурою був сильно схожий на його величність. Чоловіки розговорилися і виявили іншу схожість: і король, і хазяїн ресторану народилися в один день і рік (14 березня 1844 року). Вони народилися в одному і тому ж місті. Обоє одружені на жінках на ім'я Маргарита. Хазяїн ресторану відкрив свій заклад в день коронації Умберто I. Але на цьому збіги не закінчилися. У 1900 році короля Умберто сповістили, що власник ресторану, в якому король любив час від часу бувати, загинув в результаті нещасного випадку від пострілу. Не встиг король виразити свої співчуття, як його самого застрелив анархіст з натовпу, що оточив карету.
 
Сім'я Мелкис з Дунстейбла (Бедфордшир, Англія) дивилася по телевізору фільм про 'Титанік'. У ту мить, коли корабель повинен був здригнутися від удару об айсберг будинок Мелкисов затріщав по швах в результаті зіткнення з крижиною! Рідкісне явище - крижаний метеорит саме в той момент проломив дах і застряг в стелі.
 
Жарту долі неможливо не оцінити. Відомо, наприклад що в 1848 році міщанина Никифора Нікітіна "за крамольні розмови про політ на місяць" заслали не куди-небудь, а в далеке поселення Байконур!
 
У одному з супермаркетів англійського графства Чешир вже 5 років творяться нез'ясовні дива. Тільки не посміхайтеся, будь ласка. Як тільки за касу під номером 15 сідає касирка, так вже через кілька тижнів вона вагітніє. Повторюється усе із завидною постійністю, підсумок - 24 вагітних. 30 народжених дітей. Після кількох що закінчилися "вдало" контрольних дослідів під час яких дослідники підсаджували за касу добровольців, наукових виводів ніяких не послідувало. Хоча ні, один вивід є. Серед безплідних по лікарських висновках жінок з'явилися охочі працювати касирами.

Далі буде...

від користувача Маруся ПатрикееWна
4

Коментарі

114.05.11, 14:54

Надо же

    214.05.11, 21:17