хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Рабів до раю... ну, ви вкурсі

  • 19.11.14, 01:44

Я давно хотіла звернутись до всіх націй, які москаль, називає одним загальним терміном - “слов'яни”. Прошу Вас ! Заклинаю Вас! Не називайте себе так! Ніколи не існувало ні такого племені, ні такого народу... Я не історик і не філолог, але займалась маленьким розслідуванням, після одного випадку з моїм колишнім.
Він іспанець і старший за мене, людина освічена і має досить високий, як для військового, культурний рівень. Одного дня, ми дискутували на тему відносин між Україною і москалією і я зробила коментарій, що московити називають нас братами-слов'янами. Він змінився в лиці і після невеликої паузи перепитав:-“ То ти слов'янка, цього не може бути...” Він не дав мені пояснень, але я почала взнавати, що криється за всім цим оторопілим здивуванням.
Іспанська:
слов'янин-eslavо
раб-esclavo;
Англійська:
слов'янин-Slav
раб-slave;
Французька:
слов'янин-slaves
раб-l'esclave;
Німецький:
слов'янин-dunkeler Slawe-
раб-Sklave.
На протязі сотень років, русинів викрадали ординці і торгували ними на невільничих ринках Візантії (Константинопіль).Там русинська генетика мала одну назву і для покупців і для продавців. Турки завдяки русинкам,повністью модифікували свій фізичний вигляд. І не тільки турки. Всі українські історики стверджують в один голос — НЕМА ТАКОГО НАРОДУ І НІКОЛИ НЕ БУЛО!!! Вас так називали работорговці...

8

Коментарі

119.11.14, 02:17

прикольно) а я че-то всегда была против этого обобщения. не знаю почему, но против. может потому, что рашка этим пытается манипулировать. а тут вон оно что...))

    Гість: Вуйко Любко

    219.11.14, 03:29

    Ужос.... Походження назви настільки суттєве? Слов"яни - це не народ, це група етносів..... Переважна більшість "слов"янських" народів ще на початку минулого сторіття зрозуміли, що слов"янофільська лабуда - спроба втягнути їх в кацапську імперію, після того реагують на цю дурь абсолютно адекватно - ігнорують її. І тільки сербам і українцям вдавалось впарювати цю шизоїдну кремлядську пропаганду. Впринципі якесь об"єднання, або поглиблена співпраця можливі, але тіко після остаточного розвалу ватної імперії.

      319.11.14, 07:50Відповідь на 1 від Натик_Н

      а мне фильм про генетику понравился,там тоже говорилось,что нет такого "словянского" гена.Какие-то "галльские",кажется,есть.

        419.11.14, 15:24Відповідь на 2 від Гість: Вуйко Любко

        Ужос.... Походження назви настільки суттєве? Слов"яни - це не народ, це група етносів..... Переважна більшість "слов"янських" народів ще на початку минулого сторіття зрозуміли, що слов"янофільська лабуда - спроба втягнути їх в кацапську імперію, після того реагують на цю дурь абсолютно адекватно - ігнорують її. І тільки сербам і українцям вдавалось впарювати цю шизоїдну кремлядську пропаганду. Впринципі якесь об"єднання, або поглиблена співпраця можливі, але тіко після остаточного розвалу ватної імперії.Та де суттєве... Просто єсть таке мнєніє щодо походження слова, навколо якого наляпано стіко пропаганди. Та ти й сама усе он кльово прописала

          519.11.14, 15:24Відповідь на 3 від Cosmopolit

          а мне фильм про генетику понравился,там тоже говорилось,что нет такого "словянского" гена.Какие-то "галльские",кажется,есть.Во!

            Гість: Вуйко Любко

            620.11.14, 01:18Відповідь на 4 від Вуйкобойко

            Гиии. Може ти випадково помилився, може з кимось мене плутаєш, але я "він", а не "вона"

              720.11.14, 01:41Відповідь на 6 від Гість: Вуйко Любко

              Гиии. Може ти випадково помилився, може з кимось мене плутаєш, але я "він", а не "вона"Тьху, блять,- вибачай! Тицяв-тицяв дівкам квіточку і дотицявся, дєбіл
              На тобі натомість

                Гість: Вуйко Любко

                820.11.14, 01:43Відповідь на 7 від Вуйкобойко