Что делать, когда бросил любимый парень

  • 06.07.18, 17:30


Есть мультик про жирафа, угодившего в зыбучие пески. По аналогии с этой историей, наведем 5 стадий депрессии когда бросил любимый. 

1. Отрицание: Не хочу без него жить! Только смерть излечит эту душевную боль! 
2. Гнев: Все мужики козлы им одного надо! Ненавижу! Всю жизнь посвящу карьере. 
3. Торг: А если я изменю себя, вдруг он вернется? Я похудею/поумнею/перестану ревновать, все лишь бы он вернулся. 
4. Депрессия: Ну почему никто из парней не хочет со мной серьезных отношений, почему я невезучая такая? 
5. Принятие: Ладно, буду заниматься своим хобби, мне больше ничего не осталось. Наконец-то дошью то платье в стиле 18 века/довышиваю картину/допишу книгу.

Жінка і автомобілі

  • 02.05.18, 15:32

Привіт читачам мого блогу на i.ua і тим, хто вперше завітав сюди. Перед тим, як розпочати анонсувати статтю з мого блогу WomanPower, я хочу поцікавитися, а як ви ставитеся до жінок за кермом? Чи може жінка бути вправним водієм? А кращім за чоловіка?

Серед нас э жінки, які не просто супер-водії, не просто жінки-механіки, а справжні гури автомобільної справи. Сьогодні я підготувала для вас статтю про Мері Барра - генерального директора General Motors. Так-так, їхній CEO - це прекрасна, розумна леді, яка розбирається в автівках краще за всіх чоловіків, а ще вона чудова дружина і турботлива мама двох діточок.
Вона почала кар'єру у 18 років, пішовши працювати на завод GM щоб заплатити за навчання, а в 53 стала його генеральним директором. Шлях довгий, але чи багато простих робочих може таким похвалитися?

Як завжди, стаття знаходиться ТУТКА

Мері Барра

3 лайфхаки, як навчитися бігати на високих підборах

В Україні, нарешті, настала весна і, здається, зовсім скоро літечко. Час ховати чобітки і кросівки по-глибше у шафу і купляти босоніжки. В 2018 році нічого не змінилося, і високі каблуки досі у моді. Хоча все більше дівчат одягають сукні з кедами, але це гарно лише у тому випадку, якщо тобі не більше 25, а сукня вище коліна. З класичною, французькою довжиною “долоня нижче коліна”, кеди не пасують, а от витончене взуття на каблучку — саме те.

В інтернеті багато порад, як навчитися ходити на підборах. Але у авторки цієї статті склалося враження, що вони написані чоловіками. Бо ж воно геть не так на справді!

1. Не важливо з якої висоти ти почнеш вчитися. 4, 7, 12 см каблуки нічим одне від одного не відрізняються, коли ти на них ходиш. Їх видно лише збоку, а для тебе головне — це колодка! Якщо вона правильна, то ти зможеш бігати крос на 14 см підборах, якщо з дефектом, то в тебе будуть підвертатися ноги і на 3-см каблуці. На жаль, визначити правильність колодки в магазині не можна. Це буде відчутно лише коли ти пройдеш кількасот метрів — почнуть боліти ноги. Хіба що брати з собою транспортир та мікрометр та озброюватися знаннями геометрії і вимірювати кут нахилу колодки.
Читати в джерелі WomanPower.one

22 квітня - Всесвітній день Землі

День Землі - назва, яку використовують по відношенню до різних заходів, які проводяться навесні ближче до весняного рівнодення (20 березня) та 22 квітня

Встановлений в 1971 році за ініціативою Гейлорда Нельсона і Генеральної Асамблеї ООН з метою підштовхнути людей бути уважнішими до тендітного і вразливого середовища планети Земля. Спочатку День Землі святкувався в багатьох країнах в день весняного рівнодення, щоб відзначити момент, коли починається весна (у Північній півкулі) або осінь (у Південній), але в 2009 році Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день Матері-Землі і постановила відзначати його 22 квітня.
Читати в джерелі

Сайти знайомств - як рятівне коло для зневірених

  • 19.04.18, 23:50

Інтернет – всесвітня мережа з необмеженим доступом для скарбниці людських знань. Інтернет — як інструмент об’єднання людей зі всього світу. Стільки надій і сподівань ми покладаємо на цю хитру штуку! І чим поширенішим стає всесвітня мережа, тим більше людей прагнуть заводити знайомства саме тут. І в цьому криється “ведмежа послуга” інтернету.
Лише в інтернет ми можемо бути тими, ким хочемо бути. Ми можемо створити про себе казку, яка буде дуже далеко від реальності. Особливо це актуально на сайтах знайомств та соціальних мережах.
Читати далі

Чи є життя в сомережах?

  • 19.04.18, 23:27

Початок 21 століття ознаменувався бурним розвитком інтернету. З’явилися чати, форуми, соціальні мережі, які об’єднали людей з різних районів міста, областей, а то і різних куточків світу в одну велику, веселу компанію. Люди, народжені в 90-тих роках і пізніше, вже не уявляють свого життя без Вконтакте або Фейсбука. Та чи є сенс витрачати час на віртуальних друзів?

Перша відома соцмережа — це Фейсбук. Вона заполонила собою увесь інтернет-простір і дала поштовх для заповзятливих програмістів створити регіональні аналоги. Так в Росії з’явилися Однокласники, а трохи згодом Вконтакте. Соціальна мережа — це свій маленькій світ зі своїми правилами. І нехай в будь-якій соцмережі може зареєструватися будь-хто, але тим не менш, кожна соцмережа має свій кістяк користувачів. Так, Вконтакті — це школярі і студенти, Однокласники - люди 35+, ЛінкедІД — спільнота професіоналів, де замість мемів з котиками викладають свої портфоліо.
Читати далі

5 лайфхаків для 16-тирічної дівчини

  • 18.04.18, 23:06

Ти колись ловила себе на думці, що після 25-ти років дівчата починають якось змінюватися: набирати вагу, носити джинси, що вийшли з моди, ходити з негарною зачіскою. Якщо виїхати за межі міст-мільонників, і попрямувати в село до бабці чи просто проїхатися по провінційним містам, то не раз помічаєш дорослих, поважних пані, а від спільних знайомих дізнаєшся, що це цій пані немає й тридцяти. І ти собі обіцяєш: “я ніколи такою не буду!”. Чи було таке? ;)
Читати далі

Субкультури Японії

Сьогодні хочу поговорити з вами про модне японське віяння - гяру.
Японській термін “гяру” є викривленим англійським словом “girl”, він означає популярну серед дівчат субкультуру, яка базується на позитивному мисленні, легковажній поведінці, яскравому одязі. Ця субкультура настільки популярна, що до неї долучаються навіть хлопці, яких називають «гяруо».
Читати далі