хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Коктейль почуттів "YOU MENE NERVUETE" ЧАСТИНА 2

  • 14.06.10, 14:05

FORBIDDEN 404 ERROR

Навіть до блохастих, невихованих янголів у серце часом приходе любов 

Лист "Намьок тонкiЙ"

Привіт коханий, я сиджу вдома і мені трохи нудно. 

Хотіла повчити англійську, але як відкрию книжку- почанаю думати про тебе. Це так серйозно. 

Ти мені зателефонуєш, коли звільнишся з роботи?

P.S. Ко-хаю 

Лист "Намьок конкретниЙ"

..скучіла

Цілую, твоя любіма нєвєста

Лист "КреЙзі"

Лбл тб м прнц, грншх в свт з тб нм. Т м лбв. 

Я так божеволію від тебе, що аж втрачаю мову. 

Ти кращий подарунок мого життя. 

ММммммММмммм.....

Лист "Помело"

Арсен... 

Ти ніколи не буваєш однаковим і власне за це я люблю тебе. Арсен, будь ласка, Арсен, приходь сьогодні ввечері до мене. 

Я приготую тобі на вечерю.... квадратних гуманоїдів. 

Лист "Оказія"

Арсен, любчику, я давно хотіла тобі казать, та як тільки бачила твої очі, то чогось різко ставала німа. Мені соромно, та я набралася сміливості і все- таки скажу. 

Це стосується тільки тебе і мене:) 

Ти такий козел... 

Переїзджай до мене, будем жити разом. Нам буде дуже цікаво. Будем гулять за ручку по місту, ходить у краєзнавчого музея, цілуватись, так щоб ніхто не бачив, танцювати на ліжку, знімати домашнє відео і співати караоке по барам. 

Тобі сподобається. 

Цілую тебе, світе очеЙ моїх.

Лист "Д-УПА"

Цілуй своїх вірменських жаб, а моє серце залиш у спокої. Мене нудить від твоєї брехні, зараз взірвуся на стільці. Чесно. Тобі на мене так само начхати, як мені на цвіт фіалок. Якщо хочеш знати, мене від них нудить. 

Лист "Демократія"

Відчепися 

Лист "Демократія- 2"

Чого ти такий тупиЙ?

Лист "Демократія– 3"

Пішов ти

Лист "ПлеЙбоЙчік"

Ти збочинець. 

Хочеш до мене у ліжко? 

Можу надіслати V.I.P. флаер

Лист "Неприхована наглість"

Привіт коханий, як тобі живеться без мене? Зайчику, ти ще не перебісився? Шо ти мовчиш цілими днями паскуда?

Я хотіла тобі сказати, що раніше була дуже гидливою дівкою. Такою, знаєш, елегантною, єхидною та з набияким ентузіазмом. Та ось любов необережно охопила мій розум, серце та пристрасть і я ні з того, ні з сього змінилася. Тепер ти постійно в моїй голові з ранку до ночі 7 днів на тиждень без перерв та вихідних. І от скажи, шо мені робить? 

Коханий, ти казав, що я поїду до Франції і моє життя стане інакшим. Поперхньошся. Твоя брехня стане тобі як рибна кісточка поперек горла. Я вже тут цілий рік торчю і, відверто кажучи, усе суцільно нудне; піпл хтось забанив нещастям і гемороєм, образно кажучи. Щоранку я просинаюся від шуму літаків, котрі літали туди- сюди і нагадують про ту феєричну лямурну подорож до тебе. Як я прокидаюсь, то дивлюсь у дзеркало, але блиску кохання в очах там нема. Ну скільки можна мене мучити? У погляді тих, хто разом зі мною, дуже кортить побачити трішечки розуміння, але максимум, на що я можу розраховувати, це зверхність та байдужість.  

Я це веду до того, що під твоїм крилом мені було  так добре. Такий тобі тонкій намьок. Поняв? Любий, я справді скучила. Давай ти гарно кинеш свої справи і прилетиш до мене і ми проведемо цей Новий рік разом у французкіх горах. Тільки ти і я. Одягнемося в карнавальні костюми, я буду Принцеса, а ти Мікі Маус і ми підем кататься на лижах. А потім підем до ялинкі, подаруємо одне одному гарні подаруночкі. Як тобі така ідея?

P.S. Сподіваюся, що ти вже сидиш на чемоданах. Цілую і люблю. 

Лист "Смак страшних почуттів"

Мій мозок дуже засмічений думками про тебе. Котік, ти мені небайдужий і якщо ти так хочеш знати, я досі тебе кохаю. Ти можеш мені не вірити, але я кохаю до нестями, бо ти в моєму серці один- єдиний. Повір мені, любов моя, інших нема. Only you. Ти просто єдиний Арсен Кденіан, який мені подобається. Я подібних тобі зроду не бачила. І зір у мене добрий. 100%. 

Ти не являвся мені три роки, але я не засмучена. Я розумію, що ти стидаєшся написать мені смс, бо я, гордовито витримавши "дамську паузу", десь через 15 хвилин відпишу, а ще ти боїшся дзвонити, бо я буду кричать. Але якби ти знав, як болить моє серце за тобою, то ти міг би дуже швидко прийняти рішення і воно було б правильним. Як би мені хотілося бути зараз з тобою, кохання моє, цілувати твої очі і зачіпати твоє тіло, хоча якби тобі не хотілося- то добре. Я згідна просто сидіти і дивитися на тебе (ну як тоді, на нашому першому побаченні), щоб лише бачити твої великі чорні очі, розумні та засмучені- ну як можна не любити це щастя? Зараз щось задумає і почне посміхатися і оченята ці будуть блищати гарно- гарно а я мовчатиму, бо в такі хвилини мені важко говорити, навіть думати і навіть порушити цю мить, вона ж така прекрасна! 

Принц мій найпрекрасніший, скажи, що я можу зробити для тебе? Як мені повернути наші дні? Моє серце розривається від болю, я хочу до тебе. Я не можу не думати про тебе, бо одна зустріч з тобою може замінити мені усе на світі крім повітря. Любий, мені ж треба чимось дихати, інакше я загину. 

Мені хочеться бути корисною для тебе і заради твого щастя я згідна на все:

я б охоче стала твоєю служницею, хоча сама добре знаю, що ти наймаєш прибиральницю і вона прибирає твій будиночок за гроші в 20 разів швидше, ніж я. Але ж я би приходила в твій дім вчасно, зарозуміло із сентиментальністю протирала би пил з твого підвіконня і задавала би багато запитань, аби либонь дивитися на тебе і відчувати твою присутність десь зовсім поряд; 

я б охоче стала твоїм PR мененджером, суміщала би приємне з корисним за гроші, бо ти така personA grAtA, тобі без паблік рілешинс аж ніяк. Так ось, ти б мені платив 10 000 драм в тиждень за те, що я тебе піарю в однокласніках і вконтактах;

я могла б стати дівою з оперного театру при умові, щоб моє коханнячко сидів гарнесенько як зайчик у залі на першому ряду з величезним букетом квітів. Для мене. Можеш не відбріхуватися словами, що я тебе більше не цікавлю. Я ж знаю, що я тобі подобаюсь. Ти сам говорив мені про це. Казав, що це серйозно і надовго, тобто назавжди. А я взяла і повірила, бо мені твої слова сподобалися, запали глибоко у серці і капєц. 

Якщо у тебе виникнуть проблеми- ти скажи мені і я розберуся з тим, хто посміє скривдити тебе, коханий. Я ж горою за тебе!

Щоночі мені не спиться, бо я кручуся в ліжку і думаю, з ким ти спиш. Я не ревнива, просто переживаю за тебе, ну тобто, чи тобі добре в той момент.

Любий, ти забув поздоровити мене з Днем народження. Недавно було. Чого ти забув? Міг би надіслати якусь листівку з Мікі Маусом, наприклад, авіапоштою. Ну добре, якщо ти така жадіна, міг би по електронці. Якщо ти хочеш, щоб я тебе вибачила, то так і скажи. 

Лист "Дзеркальні дні"

Коханий, я, так само як ти, люблю Єреван, а особливо ті авангардні скульптури в центрі міста, що ти мені показував, пам'ятаєш? Це місто особливе для мене, воно вразило мене своєю оригінальністю та дивовижністю, бо ти там живеш у центрі. Колись ти казав мені: "той, хто потрапив у це місто, обов'язково повертається". У мене є секрет, про який ще ніхто не знає, то я тобі не розкажу.

Вірменська мова така мелозвучна і приємна, я вже її трішки вивчаю, щоб от, коли ми з тобою зустрінемося, я сказала тобі щось і ти був в шоці. Я ще не придумала, що я тобі скажу, але мені здається, це буде Du uremn Ari utem. Оууу, я знаю, що тобі подобається, коли я співаю, то я почала вчити пісні найвідоміших вірменських виконавців. Може поспіваємо разом? Тільки я буду з листочка, бо ще не все запам'ятала, ти не проти?

Ти знаєш, мені теж подобаються апельсини, особливо, коли їх чистиш і руки різко чомусь починають пахнуть апельсиновою есенцією, але їсти їх я не хочу, бо мене від них трохи нудить, тому я б охоче поділилася з тобою.  

А знаєш, чого мені усе це подобається? Бо тобі це теж подобається.

До речі, я теж полюбила вузенькі вулиці Парижу з маленькими кафе, де так сидиш за столиком, куштуєш запашне, до біса гірке еспрессо за 3,5 євро, вичавлене з кавозаварювального апаратика і пишеш сумні рімовані рядки про те, як моє серденько хоче до тебе... 

Тебе кинула дівчина, яку ти любив. Зрозумій, якби вона тебе не кинула то ми б не познайомились з тобою і я б зараз не писала тобі цього клятого листа. 

Лист "Аргументи і фак ти"

Котік, пробач, що зустрічалась цілий рік з Хуаном Педро. Я чесно, не хотіла. Між нами нічого такого не було, ми просто ходили гулять за ручку і їздили по вихідним на відпочинок по усіляким дешевим провінційним містечкам, в основному маленьким, де мало магазинів, щоб не сильно багато витрачати грошей на мої примхі. Якось вночі у нас був секс, але це просто для здоров'я. Вір мені, мій любчику, це було тільки 2 рази. Він благав, щоб я до нього переїхала жить, але я сказала, що не знаю. І взагалі твоя хата мені подобається більше. Я не знаю, звідки у нього взялися гроші на такі дорогі подарунки для мене, але запевняю тебе, серденько, ми залишилися просто друзями. Все рівно твоя машина крутіша за його і виглядаєш ти як справжнісінький герой, а Хуан за мене жодного разу не заступився. Ну от хоча б згадать як до мене чіплявся рудоволосиЙ і до біса тупиЙ Крістіано, призначав мені побачення і писав на візитці свій номер мобільного, то Хуан сидів і тупо втикав на цю сцену. Здавалося б, що йому стоіло піти і надавати 10 підсрачників цьому нахальному збочинцю, та що вдієш, як природа не дала йому МОЗГ і ген геройства і сутичок. А ще він хотів з мене зробити продавщіцу булок в Лас Вегасі, а я йому сказала, що мені його булкі не треба. 

Зайчік, пробач мені за те, що зустрічалася з Антоніо. Це сталося випадково, ця італійська наволоч запудрив мені мозгі і наговорив багато компліментів. Але ж ти і сам добре знаєш, що кращі компліменти в світі мені наговорив ти! Я з ним просто зустрічалася і він просив про одруження, але я йому відмовила. А ще він пропонував мені різні такі передвесільні подарунки- маленьку машину, ноутбук у срібному чемодані і магазин D&G у директорство під ключ. Ти знаєш, коханець з нього ніякий- Перевірено. Як тільки він мені набрид, то я одразу його відфутболила. 

Риба моя, пробач мені за те, що мутила з Даніелем. Я не знаю, як це сталося, але він пристав до мене і налапшив, що я єдина жінка в його серці. Терпів усі мої псіхі. Ну ти ж знаєш, що я іноді погано поводжуся. Та якось він сказав, що після того, як розбився на машині, у нього проблеми з головою. Спочатку я закривала на це очі і думала, що люблю його таким, яким він вже є. Ну що зробиш, якщо людина хвора на голову, така вже твоя доля. Але коли я взнала, що він фанатично слухає жорстке техно і любить кохатися в сіні, то це вже був край. Кожен день писав по 20 смс із словами кохання по гуртовій ціні і навіть надіслав листа, такого романтичного. Він піклувався і дбав про мене, дуже хотів одружиться, але ж ти добре знаєш, що одружуватися з іноземцем- це так напряжно, бо треба десь 3 місяці пробігати з документами, а я цю волокиту боюсь так само, як йокширський тер'єр пустелю. Якщо ти мені пробачиш, то я  так більше не буду. Обіцяю.

Любий, мені усі набридли, ти ж розумієш. Скажи, коли ми будемо разом- тільки ти і я? Відправ мені смс з датою мого приїзду і номер рахунку по Вестерн Юніон і тобі буде ПРИЗ. Ні, ні, ти краще скажи, от коли ми одружимось, де проведемо медовий місяць,- у розкішному британському палаці чи на дикому пляжі Кот Д'Івуару?

9

Коментарі

Гість: Ndrey

114.06.10, 14:26

    214.06.10, 14:37

    Цікаві підбірки.

      314.06.10, 14:55

      Почитала, словно побывала в дурдоме......

        414.06.10, 15:50

        Господи,что ЭТО!?

          514.06.10, 15:54

          Это спецом с ошибками написано, тогда причем намёки на юмор?

            Гість: Konstantzaza

            615.06.10, 02:10

            я твою заметку своим друзьям разослала... чета им не понравилось.. Сори..
            А мне очень!!!!
            Пришла вот даже перечитать)))

              715.06.10, 23:10Відповідь на 6 від Гість: Konstantzaza

              покорнеЙше благодарю
              я вот собралась презентацию книги делать, а пока вот попробовала закинуть в сеть, посмотреть на реакцию. Спасибо, что разослала друзьям. Большое пребольшое!!!!

                Гість: Konstantzaza

                815.06.10, 23:19Відповідь на 7 від Yassia

                мне понравилось. Я бы судавольствием читала.

                  Гість: Konstantzaza

                  915.06.10, 23:22

                  кстате про блахастых невоспитанных ангелов)))
                  я тут сегодня сделала двоих)
                  если хочешь приходи посмотри.
                  один уже залит, а второго счас залью. у меня в фотках в папке мои поделки)

                    1015.06.10, 23:32Відповідь на 9 від Гість: Konstantzaza

                    здорово. Счас загляну. А я тоже хендмеЙдом занимаюсь. С радостью поделюсь своими умениями и посмотрю на твои

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна