хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Скарга ПрезидентуУкраїни ПОРОШЕНКО П.О.

ПрезидентуУкраїни
ПОРОШЕНКО П.О.
Голови дитячої організації «Правозахисна спілка «Допоможемо дітям»
Кожушка Миколи Миколайовича

Шановний Петро Олексійовичу!
Три роки тому українці з надією на те, що влада їх почує, вийшли на площі країни. Заради майбутнього сотні людей пожертвували та продовжують жертвувати своїм життям. Минула вже третя річниця Майдану, але чи почалося нове життя для простих громадян на Дніпропетровщині?
В розріз Закону України «Про очищення влади» близько 90% посадових осіб, які працювали при режимі Януковича в Дніпропетровській області не були люстровані і продовжують працювати на своїх посадах, що свідчить про те, що очищення влади так і не відбулося. 
У зв’язку з подіями на Сході України Дніпропетровська область граничить з зоною АТО іпрактично являється найбільшою областю в Україні. Кількість осіб та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують допомоги з боку держави в області весь час поповнюється, зокрема за рахунок ВПО, сімей із числа демобілізованих с зони АТО та загиблих.Більшість із них потребують своєчасного, всебічного та комплексного вирішення проблем та соціального супроводу. 
Вважаю, що своєю бездіяльністю та подібним відношенням до своїх обов’язків посадові особи. принижують своїми діями незахищені верстви населення, сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та руйнують державну соціальну політику, відбирають віру у простих українців в органи влади та паплюжать здобутки Майдану.Прошу Вас 1.Розглянути питання про зняття з посад у владі всех членів партии "Регионів".2. Для запобігання корупції під час призначення на посаду органи влади та керівників інших підрозділів соціальної сфери, які не є державними службовцями, забезпечити прозорість призначення на посаду, затвердження та оприлюднення порядку призначення їх на посади та вимоги до кандидатур шляхом розміщення відповідних документів на сайті обласної адміністрації. Передбачити введення до складу комісій, на яких будуть розглядатися кандидатури на посади керівників установ обласного рівня представників громадських організацій, які працюють у відповідному напрямку, зокрема дитячу організацію«правозахисна спілка «Допоможемо дітям» та ГО «Евромайдан -Дніпро». Обов’язковою вимогою під час призначення на вищезазначені посади повинно бути проходження кандидатами на посади люстрації в обласному люстраційному комітеті. З повагою

КОЖУШКО М.М.

2

Коментарі

112.12.16, 14:28

выводи третий майдан

    Гість: nklmn

    212.12.16, 14:39

    сами шута выбирали))

      Гість: Vokbuz

      312.12.16, 14:56

      Порох , ещё покажет (с).
      гнида рода людского .

        Гість: Justik

        412.12.16, 15:27

        Правильна думка! Треба провести ще одну люстрацію і відразу усі заживуть як в Швейцарії!

          анонім

          512.12.16, 15:49

          Правильно, всех выгнать и назначить.... меня

            Гість: Vokbuz

            612.12.16, 19:23

            Угу , а то бляди в шоколаде нравилися наде , злые

              Гість: Vokbuz

              712.12.16, 19:33Відповідь на 5 від анонім

              Правильно, всех выгнать и назначить.... менятак тыж - не развивает никого - себя только .

                анонім

                813.12.16, 09:03Відповідь на 7 від Гість: Vokbuz

                Правильно, всех выгнать и назначить.... менятак тыж - не развиваетникого - себя только .«правозахисна спілка «Допоможемо дітям» та ГО «Евромайдан -Дніпро» это этот Кожушко и есть.

                  Гість: Vokbuz

                  913.12.16, 10:09Відповідь на 8 від анонім

                  Правильно, всех выгнать и назначить.... менятак тыж - не развиваетникого - себя только .«правозахисна спілка «Допоможемо дітям» та ГО «Евромайдан -Дніпро» это этот Кожушко и есть.Так , не балуйся .

                    анонім

                    1013.12.16, 11:06Відповідь на 9 від Гість: Vokbuz

                    Правильно, всех выгнать и назначить.... менятак тыж - не развиваетникого - себя только .«правозахисна спілка «Допоможемо дітям» та ГО «Евромайдан -Дніпро» это этот Кожушко и есть.Так , не балуйся .